Нашите second hand находки - тема 46

• 85 804
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Знаете ли кога зарежда Мания Тракия, бл.45 и въобще как са нещата там. Преди, когато беше срещу Арбанаси, помня, че в дните преди зареждане си беше гнусна работа да се рови там, а в дните след зареждане - невъобразима скъпотия. Аз съм и доста окръглена спрямо преди и не ми се мисли колко ще ми излезе един пуловер или чифт дънки Joy

# 331
Момичета от София, дайте инфо къде да търся бебешки дрехи? Преди 5 г. взимах много бодита от Мъпета на Стамболийски, за който сега пишете, че го затварят, а в този на пазара "Д. Петков" не ми се влиза, че както Пийкок беше писала - егати пещерата, за мен е гнусен. В аутлета на Мания също преди имаше, но от месеци нищо. Само за Шик - шик се сещам и ще търся там.

# 332
  • Пловдив
Ако имате Фрея погледнете.

От фейс група

# 333
Ох, пещерата.. това беше най- странната втора, на която съм била Wink
Като си спомня какво дрехи съм купувала за децата от Мания в добрите им години. Сега едва едва харесвам нещо.

# 334
Честита и здрава 2023г.!
Да си пожелаем красиви и изгодни находки.😀
Честити придобивки на дамите,които в първите дни на годината се сдобиха с тях.Мин.год. приключих без нови покупки.
Бях в два шик-шик,50процента от цената за деня,но нищо не си харесах.

# 335
  • София
Бебешко и детско съм купувала само и изцяло от Шик Шик. За сина ми постоянно ме питаха откъде са му дрехите, купувала съм страхотни маркови неща за по 2-3 лв.

# 336
Бебешко и детско съм купувала само и изцяло от Шик Шик. За сина ми постоянно ме питаха откъде са му дрехите, купувала съм страхотни маркови неща за по 2-3 лв.

Това от някой конкретен магазин ли или от веригата като цяло?

# 337
  • София
От двата магазина около джамията. Единият е на Мария Луиза, малко след Лъвов мост. Има още два в частта зад градинката на бившата баня, бебешки хубави взимам от този, дето е след кафенето.

# 338
Много благодаря за споделеното! Днес отидох в два Шик Шика - единият точно преди Халите от Младежкия театър, другият - на Женския пазар. На първия зареждането е било вчера, на втория е днес и останах много доволна. После видях, че срещу първия имало и друг Шик Шик, но вече нямах сили. А и пишеше намаление 50%, та едва ли щях да намеря кой знае какво. Та, благодаря, пак ще ида Simple Smile

# 339
  • София/Севлиево
Бебешко за големия не съм купувала,но много детско му вземах от Хумана,а с една приятелка години по-късно купувахме бебешки от Мания,която бе в Гео Милев,но я затвориха.На малкия купувам доста ВУ,но от реални магазини почти нямам,а са основно от ФБ групи (и от тук една съфорумка ми бе подарила за бебче до към 3-4 месеца,а аз вече ги подарих на приятелка ,чакаща близначета с уговорката каквото е подходящо след това да се подари на друго бебче)...

# 340
Ето една находка от вчера. Памук, с пайети в черно. Приглушени са, а и аз обичам по малко блясък в ежедневието.
Скрит текст:

# 341
Бебешко за големия не съм купувала,но много детско му вземах от Хумана,а с една приятелка години по-късно купувахме бебешки от Мания,която бе в Гео Милев,но я затвориха.На малкия купувам доста ВУ,но от реални магазини почти нямам,а са основно от ФБ групи (и от тук една съфорумка ми бе подарила за бебче до към 3-4 месеца,а аз вече ги подарих на приятелка ,чакаща близначета с уговорката каквото е подходящо след това да се подари на друго бебче)...

Аз знаех, че бельо и бебешко е забранено да се продава в тези магазини. Поне така беше преди време. Сега не знам какво е положението. Аз лично нямам нищо против, малко се притеснявах мъжа ми да не каже нещо, въпреки че и него обличам от вторите употреби, но не - снощи ги гледа, радва им се. На практика за 50 лв. взех дрешки, които може би щяха да ми струват около или над 200 -  мъхест гащеризон тип мече, красиви горнища, "дънки", "дънков" гащеризон, шапки, бодита... доста неща! Доволна съм. Единствено ми е трудно да преценя какво и кога ще ми трябва, за да преценя и размера, защото ще ми е първо детенце.

# 342
  • Sofia
Взимала съм преди години бебешки и детски дрешки от Хумана и Шик,но винаги гледах да са с етикет.
Сега посещавам рядко  Мания и също има понякога.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 08:51 от Doli

# 343
Много благодаря за споделеното! Днес отидох в два Шик Шика - единият точно преди Халите от Младежкия театър, другият - на Женския пазар. На първия зареждането е било вчера, на втория е днес и останах много доволна. После видях, че срещу първия имало и друг Шик Шик, но вече нямах сили. А и пишеше намаление 50%, та едва ли щях да намеря кой знае какво. Та, благодаря, пак ще ида Simple Smile
Моете "бебе"  е на 30 години и не се вълнувам от такива теми , но ми прави впечатление , че в много фейсбук групи се подаряват бебешки, детски дрехи , столчета за кола, ванички , колички и т.н. Шапка им свалям на тези мами. Едно бебе не може да износи дрешки и мамите непрекъснато предават нататък и запазените подарени , и техните новички. Възхитена съм от тези жени.
https://www.facebook.com/groups/1059150821543874
https://www.facebook.com/groups/184275295102227
Изобщо , напиши във фейсбук "подарявам" и ще излязат групите.

# 344
И аз в Мания често виждам бебешки дрехи, доста запазени, някои направо нови.
Първите ми покупки за новата година от Мания , за мен и за малката. Имах и ваучер и всичко ми излезе 5лв. Дънките бяха нови с етикет.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт