Нашите second hand находки - тема 46

• 84 616
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, знаете ли кога ще има ново зареждане в магазин Четири сезона на бул. Димитър Петков?
Всеки вторник е новото зареждане. В понеделник цената е най-ниска- 5лв./кг.
Благодаря

# 541
  • София
За миризмата - Дрехите за нас задължително накисвам в препарат за поне няколко часа. Бебешко и детско кисна във вода с оцет, после препарат, после набързо на ръка и накрая в пералнята. За тях и от хигиенична гледна точка се старая повече.
От вчера за малката кифла Grinning

# 542
  • Stuck in a moment
Момичета, отдавна не съм се включвала, но не спирам с покупките.  На нови зареждания не ходя, възмущават ме цените, но за всеки влак...
Ето ми последните находки от Хумана от намаленията по 3.50 и по 1 лв.

Много се кефя на панталона, тъмносин, лек, точно за лятото. Нищо не е гладено, но бързах да снимам Simple Smile Имам и още, но стана много.

# 543
Как премахвате миризмата от дрехите? Колкото и да пера все остава.
Нямам такова впечатление да остава миризма.Пера програма с накисване и прах,или гел за пране+дезинфектант от ДМ.
Wild West, ти си wow модел.Много хубави рокли,със здраве да си ги носиш.

# 544
  • Mediterraneo
Никога не съм имала специално отношение към дрехите ВУ, пера на общо основание, така или иначе пера и всички чисто нови дрехи преди първото им обличане. Миризма остатъчна не съм забелязвала.

# 545
  • Пловдив
Пера с прах за пране и омекотител, като всичко останало, ня програмата, която си използвам по принцип. Никога не ми е оставала остатъчна миризма от магазина.

# 546
Пера с прах за пране и омекотител, като всичко останало, на програмата, която си използвам по принцип. Никога не ми е оставала остатъчна миризма от магазина.
Изпирам по същия начин, с прах за пране, по възможност при по-висока температура, допълнително изплакване и омекотител. След дълго изсъхване и ветреене на въздух, почвам да гладя и тогава се размирисва. Отново връщам в пералнята. Понякога се случва до 3-4 пъти. Пръскам с ароматизатор и за известно време е добре, но после отново мирише. И вениш съм използвала. Само белина - не. Най-много мирише един шал, който ми е под носа. Е, как ли не го прах! А беше нов, когато го купих.
Чудя се дали да не пробвам с парфюмни перли. Не съм използвала такива досега.
Нямам чувствително обоняние, дори напротив.

# 547
Странно.Всички дрехи от ВУ  ли ти миришат?Има някои по-неизвестни магазини.В тях съм усещала тежка,неприятна миризма,но и стоката е калпава.Даже отдавна не съм попадала в такива.Това беше преди десетина години,когато се зарибих.В шик-шик не съм усещала нещо специфично.В ''Мания'' не знам с какво ги преработват,но тяхната миризма е по-скоро на парфюм.Моите след пране си миришат точно на омекотителят,който съм използвала.

# 548
  • Ямбол
Никога не ми се е случвало да остава каквато и да е било миризма по дрехите. А пазарувам от всякакви магазини, всякакви дрехи, всичко си пера на общо основание, по еднакъв начин.

# 549
И аз ги пера, както пера всички други дрехи, нямам случаи да ми мирише след това.

# 550
  • София/Севлиево
Някои дрехи имат лека миризма,но с едно изпиране изчезва.Аз не използвам омекотител,но мисля че в капсулите,с които пера ,има.А на бебето нещата ги пера само с течен препарат -първо беше Тео бебе,сега е Сано (детските дрешки никога не са имали този специфичен аромат).

# 551
  • Sofia
Днес минавайки набързо с кола по Алабин видях някакъв нов ВУ на мястото на Хумана.Имаше балони отпред,сигурно тези дни или днес е отворен.
Знаете ли кой/коя верига е?

# 552
Това е Mercari Second Life, каквото и да означава това.

# 553
  • София/Севлиево
Вероятно си е точно ВУ.В интернет постоянно ми излизат реклами за онлайн магазин на Меркари за ВУ,тъй че защо да нямат и физически...

# 554
  • София

Набързо минах през second hand нямам идея кога е било зареждането,но си харесах три чифта нови маркови чорапи на Nike,Polo /логото е бродирано/ и бели тип терлички като цена общо платих около 6лв
Доволна

Общи условия

Активация на акаунт