Нашите second hand находки - тема 46

• 84 601
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
От кой магазин са чорапите?

# 556
  • София
От кой магазин са чорапите?
Четири сезона е магазина в гр. София

# 557
Вече няколко пъти показвате находки от Четири сезона. Кой точно визирате? Миналата седмица дадох последен шанс на този на Стамболийски, но повече в този боклучарник няма да стъпя
Хумана днес са имали ново зареждане

# 558
  • София
Аз знам само този на Стамболийски и есента оттам си взех страхотно необличано палто на H&M за 20 лв. Това ми е може би най-скъпата покупка от ВУ, но си заслужава напълно. Аз имам някаква граница и повече от тези пари не давам за ВУ дреха, по-добре би било да си взема нова.

# 559
  • София
Вече няколко пъти показвате находки от Четири сезона. Кой точно визирате? Миналата седмица дадох последен шанс на този на Стамболийски, но повече в този боклучарник няма да стъпя
Хумана днес са имали ново зареждане
Аз знам и посещавам само този на Стамболийски оттам са находките. Затова и досега не конкретизирам понеже си мислех, че е само той.

# 560
Аз пазарувам от Четири сезона на пазара Димитър Петков - не е луксозен, но дори и в последен ден преди зареждане има много стока и почти винаги си харесвам по нещо. Ето днес, например, там нацелих спортен панталон без следи от носене за сумата от 2.60...Сега погледнах цените на тази марка и останових, че е находка( поне за мен).
Една мъжка риза с къс ръкав  от магазин Дрехата- някои неща са им с -30% или с -50% в момента ( в магазина на Васил Левски).Тук марката ми е ясна и я харесвам.
Може за някой да е полезно-адресите на "Дрехата "

Скрит текст:

Хубаво черно е , а не сиво както е излязло

# 561
  • Mediterraneo
6 лв за три чифта чорапи не са ли много?! Пък дори и да са "маркови".

# 562
Повярвай,изобщо не са много парите.Все пак живеем в Б-я.Тук дерат кожи за всичко,или може би стандарта ни е много висок?

# 563
Преди месец бях тръгнала да обикалям града и се усетих , че съм с къси чорапи тип терлици за маратонки. И реших, че ще си взема от някъде по пътя дълги и ще ги сменя. Най- евтините, които намерих, бяха 3 лв за чифт. Като изключим тънките изкуственяци от Пепко например. Така ,.че и чорапите вече не са каквото бяха преди.

# 564
Тийна носи само чорапи найк. Най евтиното излиза 3 или 6 чифта за 30-40 лева на намаление.

# 565
  • София
6 лв за три чифта чорапи не са ли много?! Пък дори и да са "маркови".
Със сигурност не е евтино поне за мен, но само чорапите на NIKE в техен магазин са минимум 20+лв.

# 566
Повярвай,изобщо не са много парите.Все пак живеем в Б-я.Тук дерат кожи за всичко,или може би стандарта ни е много висок?

дъщеря ми искаше да й купя някакви шарени закачливи чорапи. Струват по 5-7 лв  на пирин хил и по-скъпи даже. Така че по 2 лева за нови маркови от ВУ И на мен ми се струва като без пари.

# 567
  • София/Севлиево
Аз купих на големия шарени закачливи чорапи от Кауфланд-4 чифта за 10 лв,но бяха намалени от 25,така че за маркови чорапи 6 лв.ми изглеждат нормално като цена.

# 568
Здравейте,и аз си купих чорапи slazinger за 2.50 паунда,5 чифта,аз зимата такива нося,пролетта някакви други памучни,но не тип терлик

# 569
Бих дала 3 лева за чорапи от ВУ, само ако са от естествена материя (вълна). И дадох! Онзи ден. Италиански, с етикет, широки, комфортни. Фино тъкани, личи си качествената изработка. Найк и Адидас не ме трогват.

Общи условия

Активация на акаунт