Нашите second hand находки - тема 46

• 84 596
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Днес минавайки набързо с кола по Алабин видях някакъв нов ВУ на мястото на Хумана.Имаше балони отпред,сигурно тези дни или днес е отворен.
Знаете ли кой/коя верига е?
Надникнах набързо.Меркари,нови доколкото видях с етикети като редовен.Имат намаление до -60%.

# 571
Здравейте! Някой от вас дали има код за отстъпка в онлайн магазина на Мания?

# 572
  • Sofia
Имам.
Да го пратя ли на ЛС?

# 573
# 574
Бих дала 3 лева за чорапи от ВУ, само ако са от естествена материя (вълна). И дадох! Онзи ден. Италиански, с етикет, широки, комфортни. Фино тъкани, личи си качествената изработка. Найк и Адидас не ме трогват.
И аз взех нови, италиански вълнени от ВУ, когато си купих ботушките, но съм забравила да се похваля Satisfied Двата ми чифта снегоходки са ми от ВУ, едните нови белички , супер английска марка специализирани за зимни спортове , купени с етикет за 10 лв. , вторите за 5 лв. И двата съм ги показвала. В студа няма по-топлички и удобни ботушки + вълнените чорапки на крака. Не съм обикаляла много редовни магазини, но в тези, които успях да мина последния път не видях нито качествени схенгоходки, нито такива финни вълнени чорапи.

# 575
Какви снегоходки?

# 576
Апрески вероятно има предвид дамата. Същото е.

# 577
  • Пловдив

Тази тениска си я взех само заради сърцето.

В тази туника се влюбих от пръв поглед, 100% памук, гърбът е тип пеперуда

# 578
Леле, невероятно е всичко. От къде е и колко ти излезе?

# 579
Това сърце мисля, че е с цветовете на "гей знамето" (съжалявам, ако не се изразявам правилно, надявам се да не засегна някого, просто преди време и аз си мислех, че това е обикновена дъга, не знаех, че има специално знаме...после ми обясниха за шестте цвята).🤔 Иначе по принцип е много сладурско и красиво и много добре изпъква на сивия фон 🙂

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:05 от dolce miele

# 580
  • София
Преди няколко месеца (около октомври) Мунка-Мулка-Светулка (тоест аз) си купува една прекрасна  пола - цвят "бордо", с красиви ивични шарки. Като я видях веднага я грабнах, само дето изобщо не съм погледнала номерацията. Аз нося 42-44, а на нея чинно си пише 40. Естествено не мога да вляза в нея, камо-ли да я закопчая. Та, понеже е купувана от "second-hand" я предлагам тук, ако някоя дама я хареса (па де да знам, може и нЕкой момък Simple Smile).
След малко ще кача снимки от телефона, понеже сега пиша от компютъра.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:14 от Светулчица

# 581
  • София
Леле, невероятно е всичко. От къде е и колко ти излезе?
Споделям мнението - супер попадения!
И също се чудя къде има летни неща сега.

# 582
И аз днес си купих от Мания едни супер дънки Страдивариус. С копче бяха, 40-ти номер, 27лв дадох, размерът ми се стори уголемен. Не мерих, че мъжът ме чакаше в парка с детето и бързах. Стоят ми като цяло жестоко, но за жалост не успявам да ги закопчая, и то не за малко. Има си едни 3-4см, които аз равнявам на 7-8кг поне Joy пазя ги обаче и се надявам поне към края на пролетта да успея да се натикам някакси в тях Simple Smile

# 583
В един шик казаха,че започват по малко да зареждат и лятно.Тази година щяло да има рекордно количество рокли и все били хубави.Ще видим.На Сливница на спирката пред ЖП,където са цветята,имаше аптека.Сложили са огромен надпис ВУ,но още е празен.

# 584
  • София
В един шик казаха,че започват по малко да зареждат и лятно.Тази година щяло да има рекордно количество рокли и все били хубави.Ще видим.На Сливница на спирката пред ЖП,където са цветята,имаше аптека.Сложили са огромен надпис ВУ,но още е празен.
Имаш ли дните за зареждане на тези Шик?
И ориентировъчни цени горе-долу първи ден с ново и последен преди ново?

Общи условия

Активация на акаунт