Нашите second hand находки - тема 46

• 84 498
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Днес минавам покрай един от нашите магазини, гледам 6.99лв/кг,то на тази цена вече всичко хубаво е обрано, ама айде реших да вляза.И си намерих точно каквото ми трябваше, за около 15лв ми излязоха- два тренча, черният е на H&M, бежовият е на Mango.Нямат и следи от употреба, за мен са си находка.А като си помисля че поръчах днес от About you шлифер на Only за 100лв и ме заболява сърцето.Направо ще им го върна като пристигне

# 691
  • София
Страхотно ти седят , определено са супер находка. Колкото и да вдигнаха цените във ВУ , като влезна в мола и видя дънки Зара за 70лв и лошо ми става .

# 692
Имала си късмет! Бежовото е супер!
Аз взех едно тънко пухено уж за детето, ама ми става.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 18:36 от Г-жа Рамацоти

# 693
Аууу,тренчовете са трепач!Да си ги разходиш на хубави места и готини поводи.
Това Пимпо ми е много гнусно,но всеки път като вляза намирам уникални чисто нови неща.Последно взех страхотна пола за 50ст.и ми е с 2 номера голяма,ама ще я коригирам,също и стягаща рокля,като безшевно бельо е,ама така хубаво обира несъвършенствата Stuck Out Tongue Winking Eye , моя позната  си взе от там чисто ново моторджийско яке за без пари.....абе иска си рушкане!

# 694
Днес от Хумана по 4 лв бр

# 695
  • Ямбол
Stone flower, звучи като място за мен 🤣😅. Ще съм без дребната, така че мога да си поровя на спокойствие, без да ми дудне на главата.

Скрит текст:

Показвам няколко находки от Мания и Хумана за нея.

# 696
stone flower, и на мен този магазин ми носи  подобно усещане, но такива находки имам оттам по 1лв, че се прежалвам от време на време Joy Отдавна не съм ходила, трябва да следя календарите.

# 697
Ама те и календар ли имат Joy

# 698
  • София
Момичета,  някой има ли код за отстъпка за онлайн магазина на Мания, който няма да ползва?

# 699
Момичета,  някой има ли код за отстъпка за онлайн магазина на Мания, който няма да ползва?
Онлайн имат колело, от което се падат отстъпки.

# 700
Изпратих ти на лично съобщение Simple Smile

# 701
  • Бургас
До миналата седмица и аз не подозирах за това Пимпо, но приятелка ме заведе в двата им магазина в Бургас и равносметката е две рокли и два чифта нови сандали за без пари. Обаче вярно остава едно неприятно усещане, част от обувките изсипани на купчина на земята и ровиш като кокошка, помещенията едни мрачни...абе друго си е Хуманата Simple Smile

# 702
Днес от Хумана за 4.00лв плажни шорти  на Terranova  за мъжо.

# 703
Ама те и календар ли имат Joy
Да, във фб и сайта им може да се види Joy

# 704
  • Бургас
За пореден път се убеждавам, че тези от Ремикс са абсолютни смешници. Отдавна не бях влизала в сайта им, че нещо не са им надеждни описанията, но мъжът ми имаше насъбрала се сума във виртуалния портфейл и реших да я наместя. Бях си поръчала едни маратонки Геокс, по описание "с едва забележими следи от употреба". Идват днес, ми то подметката цепната на две места, на друго отлепено, на трето скъсано 5 см парче... Направо поисках възстановяване на сумата по сметка, няма да се занимавам повече с тях.

Общи условия

Активация на акаунт