Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 703
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Утро,с циф пробва ли?

Пробвах.

Хрумва ми докато са нови да ги импрегнираш, порите на кожата се запечатват и може би мръсното няма да се набива в дълбочина. Ползвам спрей за импрегниране, някакъв от дайхман май беше.

Ще потърся такъв спрей. Не знаех за тази възможност. Блрагодаря!

# 346
Здравейте,

Моля ви кажете ми идея как да почистя тази четка за коса от такива мъхчета. С дърпане не става, защото се спират при връхчетата, които са като топченца. Играя си през няколко месеца с пинсета, но е АД! Харесвам четката, обаче това почистване ме побърква. На снимката е намокрена и почистена за пореден път със сапун и се подготвям пак с пинсетата на чистя.

Дано дадете някой трик, че не се търпи, а четката е хубава на добра марка за заплетена коса, не е от дрогереята да я хвърля без да ми мигне окото.

# 347
Накисване в топла вода и течен сапун, след което механично почистване с четката за боядисване.

# 348
Аз през 2-3 седмици си чистя четката за коса. Накисвам я в топла вода с шампоан и после със стара четка за зъби. Много хубаво се изчиства. Забелязвам, че когато отдавна не съм си чистила четката по-бързо ми се омазнява косата

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 16:03 от zwezdi4ka14

# 349

Момичета някоя от вас да има подобна материя- каракул..
Дали подлежи на честичко пране..😄

# 350
  • Бургас
Тези трикове за четката и аз ще ги приложа.
И моята е за чистене.

# 351
  • София
Четката за коса - разресване на насапунисана коса. Измива се идеално!

# 352
  • Велико Търново
И аз така чистя моята Simple Smile в косата ми Simple Smile

# 353
  • Бургас
🤔🤔🤔 власинките от четката,не остават ли в косата?
Дори и да се измие...🤔 Пак може да остане нещо в косата. Знам ли и аз ?

# 354
Ще се измие, мен по-скоро ме притеснява ресането на мокра коса... Моята е с тънък косъм, такова нещо не правя никога.

# 355
  • Бургас
Аз винаги я реша,докато е мокра и после я суша.

# 356
Почиствам моята с четка за дрехи, с гъст, изкуствен косъм. Пада всичко. Довършвам с пръсти тук- там.
Ще опитам с четка за зъби, може да е по- лесно.

# 357
Аз винаги я реша,докато е мокра и после я суша.
Е, щом го правиш и по принцип и не ти пречи, ще ти свърши работа.
Таис, по-лесно е че е по-малка и има дръжка, а върши същата работа.

# 358
  • софия
Момичета, живи и здрави да сте! Пробвах хитринката с почистване на четката за коса, решейки се, докато съм с шампоан. Перфектно се почисти, без разлика с накисването във вода с шампоан, а е по-лесно и бързо.
Купих и мацах и с гланц за съдове. На огледалото се получиха облаци и трябваше повечко търкане, на смесителите и другите повърхности беше по-лесно. Ще видим как ще се отрази следващите дни.

# 359
Здравейте. Имам две питанки. Първата може и да не е много по темата. Но все пак. Вие как използвате климатикът ви през зимата откъм икономичност? Чудя се дали е по-икономично да се държи на по-високи градуси (например 28,29,30), но да се пуска за малко докато затопли и да се спре. Или да се пуска на по-ниски градуси, но да се държи по-дълго време. Вторият ми въпрос е свързан с airfryer. Може ли да се използва най-обикновена хартия за печене, с цел да не се чисти след това? Или има някаква по-специална за тези уреди?

Общи условия

Активация на акаунт