Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 123
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Имам с 90% пух и изобщо не шумят, нищо не се чува. Слягат се обаче, много са мекички, затова отдолу слагам по една възглавница с повече пера, май 60% бяха и не ги чувам да шумулкат.
Завивките също шумят като са с по-голям процент пера. Подмених всички с пух, безкрайно леки са, топлят и не дразнят с нищо.

# 586
  • Пловдив
По въпроса с чаршафите с ластик (и не само) - аз съм си белязала всички със стрелка, сочеща нагоре, нарисувана с текстилен маркер в долния край. В началото като се събрахме, да живеем заедно с ММ, му беше странно, защо "рисувам" спалното бельо, ама не мога да си представя, да си сложа главата, където са ми били краката, пък нека и да са изпрани Joy

# 587
Имам с 90% пух и изобщо не шумят, нищо не се чува. Слягат се обаче, много са мекички, затова отдолу слагам по една възглавница с повече пера, май 60% бяха и не ги чувам да шумулкат.
Завивките също шумят като са с по-голям процент пера. Подмених всички с пух, безкрайно леки са, топлят и не дразнят с нищо.

Аз имам една възглавница от ИКЕА - ядро от перушина за здравина и около него втора калъфка с пух за мекота. Доста удачна комбинация. Мисля, че още я има и не е скъпа. Днес я прах - на програма памук и на 60 градуса с 1600 оборота центрофуга - екстра се получи.

# 588
Благодаря за споделеното по моя въпрос! Ще си взема и с пух. Дано се получи.

# 589
Да се похваля, много добре се изчисти петно от дизел върху светло кафяви обувки . С талк го посипах възможно най -бързо и сега не личи. Мерси за съветите

# 590
По въпроса с чаршафите с ластик (и не само) - аз съм си белязала всички със стрелка, сочеща нагоре, нарисувана с текстилен маркер в долния край. В началото като се събрахме, да живеем заедно с ММ, му беше странно, защо "рисувам" спалното бельо, ама не мога да си представя, да си сложа главата, където са ми били краката, пък нека и да са изпрани Joy
Сега ако кажеш какво представлява тоя маркер, че да не се бода нещастно да му пришивам или бродирам нещо, цена няма да имаш Grinning Така де, то ясно какво е - маркер - ама в какъв магазин да го търся, кинкалерия или нещо друго? Не ще да е в книжарниците.

# 591
Как се завъртат нещата - обикновено търсим начин да изчистим нещо от плат, не да го намацаме перманентно Joy

# 592
И ти си права, но ако седна аз да го бродирам, ще стане и по-грозно... краят на чаршафа отива под ръба на матрака и без това, за добра кауза е цапането в случая Grinning

# 593
  • Пловдив
Така де, то ясно какво е - маркер - ама в какъв магазин да го търся, кинкалерия или нещо друго? Не ще да е в книжарниците.
Има ги в по-големите книжарници, крафт магазинчетата, даже и в супермаркетите съм виждала.

# 594
  • в сърцата на децата <3
С обикновен перманентен няма ли да стане?

# 595
  • софия
Успях да сгъна 2 малки чаршафа по метода на М. Стюарт. Спретнато става. Ако го направя и с този на спалнята, ще мога да кажа, че е лесно.

# 596
  • Mediterraneo
ама не мога да си представя, да си сложа главата, където са ми били краката, пък нека и да са изпрани Joy

Това си е за диагноза Simple Smile Simple Smile

# 597
ама не мога да си представя, да си сложа главата, където са ми били краката, пък нека и да са изпрани Joy

Това си е за диагноза Simple Smile Simple Smile

Чудно как ли си представя да яде с ръката, с която си е бърсала Д-то, макар и измита Wink
И за друго мога да се сетя също Wink

# 598
  • Велико Търново
И аз постила винаги за краката и за главата, спазвайки посока. Също не си представям как ще си търкам дори и чисти ходила по 8 часа на ден, там където ще се докосва лицето ми. Заедно с мерките 180/200, въртя чаршафа по 10 пъти.
Ориентир ми е етикета в единия ъгъл, но докато го нацеля...
За д и ръцете е друго Simple Smile анал-огично, но друго Simple Smile

# 599
Ма много сте гнусливи бе, дами, деца нямате ли, че да сте свикнали 😋😋
Аз покрай моите отдавна съм тотално перде за всякакви гнусотии.
Прани чаршафи 😁

Моите ги слагам винаги от дългата страна първо (относително малко дългата, 200*220 е спалнята)
Ако стане дългата, другата и тя ще влезе в чаршафа.

Общи условия

Активация на акаунт