Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 120
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Е... Той чаршафа като се пере и сгъва горната и долната част не се ли търкат една в друга? Като с кърпите за различните части на тялото. Плюс, че все пак върху чаршафа има възглавница. Ииии винаги любимия ми въпрос при такива теми - носите си собствени чаршафи във всеки хотел, в който ходите? Понеже там едва ли бродират и драскат горе и долу, да не говорим какви флуиди е имало преди да се изперат и вие да легнете. Не се заяждам, искрено ми е любопитна темата къде слагат граница хората, които имат проблем с такива неща.
(Сетих се за една дама, която не пуска заедно чорапи и гащи... Така и не разбрах кое от кое пази...)

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 21:18 от Inferiya

# 601
Това с чорапите и гащите не е единично явление 😉
Иначе готини въпроси 😁
По хотелите си нося кърпи винаги. Абсурд да се бърша с обществена кърпа 🤣🤣🤣 Във вани и джакузита също НЕ влизам по никакъв повод. Чаршафите са ми ок, там нямам проблеми.

Обаче вкъщи мога Д и Л едно след друго да избърша, няма драма на кой и колко е ползвана кърпата 🤣🤣🤣 Ваната също я ползваме мноооого с кеф. Ама само домашната.

# 602
И аз си помислих, че лицето ми няма как да докосва чаршафите, защото ползвам възглавница все пак.Joy
И аз познавам хора, които не перат чорапи и гащи с останалото пране в пералнята, все съм се чудила,  тези крака и дуп*та нали са си техните , все пак и на децата и миУото евентуално.
Каква е причината за тези " отклонения", ама явно светът е шарен.

# 603
Напомнихте ми за вица за Данчето, която отишла на гости на Любчо и се зарадвала на надписаните кърпи в банята... Естествено, че използвала тази с нейната буква.

# 604
  • Велико Търново
Еее, сега убихте всичката ми хигиена илюзия Simple Smile сгъвам чаршафи те, че и добре ги приглаждам даже:) така че зоната от краката хубаво да изтърка зоната на главата още на рафта в шкафа. После, старателно въртя 4 пъти по леглото, за да си напасна крака-глава - ширина - дължина и накрая припада за сън където намеря!
Всичко пера заедно - чорапи, гащи, кърпи, чаршафи... Всичко на 60с! Разделям само по цвят, което не му понесат градусите става домашна дреха.
На хотел не съм ходила от доста години, но пък на гадни болнични легла съм, съответно сигурно ми е бедна представата върху какво съм лягала, но не се впечатлявам.
Въпроса е, че когато съм си в нас, нямам грижи и сериозни кахъри, ще си връткам чаршафи, постилам калъфки под/над и между матрака и все ще се занимавам с нещо. Нали драма и стрес трябва да има Simple Smile

# 605
  • София
Skk, не се притеснявай, болничното бельо го изваряват.

Аз като ви чета ме хваща гнус, ама досега чаршафи и кърпи не съм мъкнала.

Мъниче, теорията ти е действаща, само ако переш калъфките отделно от чаршафите Joy .

# 606
  • Lost in a fairytale ...
Skk, не се притеснявай, болничното бельо го изваряват.
Хотелското също. Пере се на най-високи възможни градуси и минава през няколко гладачни машини - също на висок градус Simple Smile

# 607
Аз хотелските чаши не ползвам след като гледах един репортаж.

# 608
  • Пловдив
ама не мога да си представя, да си сложа главата, където са ми били краката, пък нека и да са изпрани Joy

Това си е за диагноза Simple Smile Simple Smile
Никога не съм отричала, че си имам своите странности Trollface
Където и да ходим, си нося спално бельо и кърпи - не знам дали е заради проблемната ами кожа или отново ОКР-то ме кара, но е факт.

p.s. Естествено, че пера бельо и чорапи отделно Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 609
Достатъчно ли би било шишета на бебе да се мият в миялна или ще е нужен стерилизатор?

# 610
  • в сърцата на децата <3
Аз изварявах (не купих стерилизатор) първите 2-3 месеца само. После ги миех и накрая обливах с възможно най-топла вода от чешмата. Не сме имали проблеми.

# 611
В миялна според мен не.Поемат от миризмата на препарата за миене.Бях от "мързеливите",стерилизирах веднъж -дваж в месеца в тенджера на котлона.През другото време с възможно най-вряла вода от чешмата,с препарат.Но аз си имам по- особено мнение по този въпрос.

# 612
  • Пловдив
Едно изваряване седмично е достатъчно, стига сте се вманиачвали. Оставете децата да създават имунитет. Да не се чудите след това защо имат толкова алергии

# 613
  • Mediterraneo
На малката даже не се сещам да съм изварявала нещо, за стерилизатор да не говорим. С голямата като че ли се втелясвах повече.

# 614
  • В страната на мечтите
Аз също не бих използвала съдомиялната заради агресивните препарати, на чешмата с бебешко веро и топла  вода.

Общи условия

Активация на акаунт