Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 751
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Куркума пера с пръскане с обезмаслител, търкане със сапуна на dm и няколко молитви Joy

# 196
Има ли някакъв трик за възвръщане , до нормална степен,  разбира се, цвета на велурени обувки...
Боя, нещо друго...

# 197
Куркума пера с пръскане с обезмаслител, търкане със сапуна на dm и няколко молитви Joy
Ха ха, май предимно на молитвите ще разчитам...😅 Че блузата е в много бледо лилаво...🤪

# 198
Има ли някакъв трик за възвръщане , до нормална степен,  разбира се, цвета на велурени обувки...
Боя, нещо друго...
Има спрейове за велур в различни цветове. Продават се в магазините за обувкии и в някои супермаркети.
https://www.shoes-bg.com/bg/%D0%91%D0%BE%D0%B8/c12.html

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 17:28 от petiaivanov

# 199
Влагоуловителят от Кауфланд е изключително тих.
Имаме такъв.
Този ли,от утре го пускат:

# 200
Този е. Има и маркуч, който да извежда водата директно от него, ако се притесняваш, че може да прелее контейнера. Например в банята е добре приложим.
Ние го взехме на промоция, нонепомня за колко.

# 201
Ха ха, май предимно на молитвите ще разчитам...😅 Че блузата е в много бледо лилаво...🤪
Ако беше бяла щях да ти кажа да видиш техники за боядисване с куркума и да направиш от дефекта ефект Blush
Иначе от бяла покривка след 2-3 изпирания успява да излезе, но пак преди пране търкам със сапунче за петна

# 202
Да споделя, че ако петното е от ястие с куркума, ще се почисти много по-лесно, от колкото ако изсипеш бурканчето с подправката върху себе си. Въпреки, че в ястието има и мазнина и лично аз не намирам връзка. Един панталон, беше домашен и не ми беше драма, съсипах с подправката.

# 203
Да, от ястие с куркума и сметана са петната (малки, но повече на брой).🙂

# 204
Петната от чай по чашите се махат много лесно със сол - на гъбка се слага лъжичка сол, две-три капки вода и се тръква - веднага се маха наслояването.

Икейската бамбукова сапунерка, която изглежда много красива, но само ако не я ползваш, защото пуска боя и е постоянно влажна, оправих с подобни силиконови залепящи топчета - https://mr-bricolage.bg/silikonovi-predpazni-lepenki/p/909640 .

# 205
  • Велико Търново
Благодаря, papi6:) моята я лакирах вече и не тече. Сега и една поставка за зъби ще лакирам, но не ми идва музата за нея (не ме дразни толкова колкото сапунерка та) Simple Smile

# 206
Благодаря! Ще пробвам и със сол.🙂

# 207
  • Mediterraneo
Има специални препарати за почистване на петна от чай и кафе Simple Smile

# 208
С какво да си наклепам косата преди ретро преса за да ми се задържат по-дълго вълните? Косата ми е тънка, не боядисвана, букли със сешоар не се задържат повече от час (правени от фризьор; дори след като се отрових от лака за коса)

# 209
Прави се най - добре на следващия ден след измиването на косата. Или поне остави голям интервал между измиването и прическата (сутрин - вечер или обратно) Ако си ги правиш на същия, косата ти е  изпръхнала и леко влажна, нищо няма да държи. И аз съм с такава коса, в деня на измиването дори и ластички и фиби ми се пързалят по косата и не стоят.
Ако живееш на влажно място, може да си вземеш "анти влага спрей", пръскай го след като направиш прическата.
Последно си взех на philip kingsley, но има на доста марки.

Общи условия

Активация на акаунт