БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 30 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
От начало в укипедия пишеше ,че са 52 епизода,но всъщност винаги са били 48,но чак сега го разбрахме. Другата седмица ще свършат и игрите,и повечето предавания. С една седмица дърпат назад,заради това първенство. Сега за няколко епизода всичко на куп ще разплетат. Ние си помним някой стари неща обаче явно за сценаристите не са особено важни и няма да ги засегнат. Едва ли Лора ще разбере за Радо, а и Драго и намекна ,че докато се е борил да си върне самоличността са пострадали негови близки хора. Така ,че мисля, че би го разбрала. Няма никакво време за това ,защото Радо изобщо не го споменават и май наистина бързаха да го махнат. А тъкмо се променяше покрай Сара... поне малката сега има шанс да има
Така ми се връзва идеално всичко. Само не разбирам тия от Уикипедия къде са спали, че не са го написали.
Чудя се как за 4 епизода ще вкарат Давидов в затвора? Явно ще претупат всичко. Опасявам се да не ни изненадат с тъп и недосмислен финал.И после как да не мрази човек футбола!:joy:JoyJoy
Най-лошото е,че с така написан сценарий нищо не може да се предвиди и трябва да очакваш всичко. Да не стане само като с колата от 1 сезон. То май сериала с него трябваше да свърши. Но нали феновете искаха и друг сезон и ей го на каква каша се получи.

То между Лора и Драго има доста тайни, които май ще си останат тайни. За 4 епизода по 25 минути няма как да разгадаят световните конспирации.

# 721
  • Велико Търново
Все пак, че ще има Световно и че програмите на Нова Броудкастинг груп ще излъчват, не се е разбрало миналия петък. А и аз не съм убедена, че точно по Нова ще дават мачове. Да не говорим, че даже и да даваха, нямаше да "влязат" в часовия пояс на Братя. Така че епизодите поначало не са били предвидени да са 52. Никакви промени не са правени заради първенството.
Същото е и с всички "засегнати" предавания. Просто целият есенен сезон беше изтеглен с една седмица по-рано и така са разчетени всички предавания, че да приключат със започването на Световното или най-много една седмица по-късно.

# 722
Според мен Светла си мълчи и не казва нищо, защото не може да има деца, нали го сподели на Сара. Сандо също чу, но тогава не говореше и уж беше по-зле и може би тя не е сигурна дали за него това няма да е проблем, когато разбере, а той всъщност вече знае. Поне аз така си го обяснявам.
Айде дано Светла стане част от тях. Не съм много сигурна колко е влюбена в Сандо, защото все мълчи. Нито се дърпа ,нито се натиска. И не отговаря на въпроса.

# 723
  • Галифрей
Смешното,че Светла не знае,че Сандо е мафия  а Драго бивш престъпник. 😂😃
Въобще тя не знае за техният подземен живот и тайни.

# 724
Смешното,че Светла не знае,че Сандо е мафия  а Драго бивш престъпник. 😂😃
Въобще тя не знае за техният подземен живот и тайни.
Сигурно ще разбере в 23 минута на 48 епизод.

# 725
И ако Сандо се откаже от тъмния бизнес ,за да бъдат семейство със Сара и Светла го признавам. Ако Светла разбере изобщо за това и го приеме също ще е много мило. А кога Сандо и Драго ще сложат картите на масата? Драго не иска ли да го види, би трябвало да знае ,че говори и е на количка, нали живее в тях. Или вече ще се мести при Лора. До сега Сандо трябваше да го пита направо какво го тормози, Драго да му обясни за желанието си да започне чисто и ,че не е искал Сандо да пострада. Или това накрая го очакваме. И двамата братя за мен трябва да приемат избора на другия и се приемат с недостатъците си. И естествено да си простят.

# 726
Сандо е дървена глава, така че Драго и да му обясни, не е ясно дали ще му повярва. Винаги се е държал като див петел от първата си поява в не знам кой сезон, май 2-ри. Така че не знам дали ще може да се състои конструктивен диалог. Първо действа като луд с картечница и се пени, после мисли (ако изобщо се стигне до мислене). Само с обичта си към Сара ми стана частично симпатичен.

# 727
  • Галифрей
Моята тероия,че сега ще се обедени великопната четворка Драго,Лора,Лена и Чезката и ще хукнат през ноща да хващат лошите.

# 728
Така ще стане може би.

# 729
Май някои призраци от миналото ще се завърнат..  JoyJoyJoyJoyJoy
https://nova.bg/accents/view/2022/11/21/391088/%D1%81%D1%8A%D0%B … 0%B0%D1%82%D1%8F/

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 15:51 от Dzqn

# 730
"Историята ще се завърне към корените си"...
Е, от това по-голямо подсказване, че Борис се завръща, не знам...
А ако Драго успее да убеди Карамитев да даде показания, това би било по-голяма фантастика и от съживяването на Борис, и от възстановяването на Сандо след падането по глава на асфалта, взети заедно. Joy

# 731
  • Галифрей
Можело да се правят фантастички сериали у нас.

# 732
  • Другата България
Можело да се правят фантастички сериали у нас.

Все още не е факт, аз все още отказвам да го повярвам.
Чакам си. Ако е така, просто нищо няма да казвам. Продължавам да си чакам 23:00 часа в четвъртък, и Драго и която и да е жена с него към залеза. Нека да е Лора, все тая, но да е жив.

# 733
Значи, ако наистина Борис се окаже жив и Лора се върне при него за 4 серии, този сериал наистина ще е върха на фантастиката...😅😅
Ще бъде егати тъпотията...

# 734
  • Другата България
Ама и за връщане на Лора при Борис ли има вариант?
Това пък изобщо не ми мина пред ум, стига бе!

Общи условия

Активация на акаунт