Пловдив - 8

• 16 912
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Много хора реват то тоя гигабит, ние сме на визио и съм доволна. Единствено лятото когато имаше бури, нета е спирал, но това бяха бели кахъри. А за филмите - всички интернет доставчици имат  Peace

# 166
  • Пловдив
Гигабит и евроком са под всякаква критика - и нета и тв. То и затова офисите им са пълни с хора, които се отказват. Напълно си заслужават да останат без клиенти. Нетът, който върви с телевизията - как да е, може да се преглътне, но Гигабит - абсурд. Последно ми дадоха тел за жалби, проблемите им идвали от София - но какво сме виновни ние - не стига, че си плащаме пълни такси, ами постоянно имат проблеми. Аз мисля да се отказвам от тях, особено като има и други фирми, но трябва да си проверя кварталите все пак. много ми се ще да ги натопя пред някаква комисия за защита на потребители.

# 167
зdrаweite momi4eta, аз съм в Кичука, не съм чувала за този хоумнет, но ще взема да кажа на мъжа ми да се обади да пита, той се занимава с тези неща ,да за гледане он лайн става въпрос или сваляне, то преди се гледаше он-, но сега вече и това не става, ужас...
и аз бих се оплакала някъде с голямо удоволствие, но страната ни и агенция ли какво ли на потребителя,толкова ги интересува 4е... , то с храните си правят каквото си искат,а пък за др. неща какво остава, просто нямам думи ...
пожелавам ви безпроблемна нет връзка Simple Smile

# 168
svetlitaщом си в Кичука и кщом сте се прехвърлили на ДСС,`що не пробвате и техния нет-имам познати които ползват пакета/кабелна+цифрова+интернет=37лв/ и са много доволни.Иначе ако искаш много работи он-лайн и супер скорост с много възможности за сваляне,мога да ти препоръчам нашия доставчик/Галакси лан/,всичко е он-лайн,връзката е добра....е не всичко е законно,ама то къде е.........

# 169
Момичета, само да допълня, че не на всяка тарифа може да се гледа он-лайн. Колкото по-малко плащаш - по-бавна е връзката. (това за не запознатите, защото виждам, че има и такива)  Peace Мисля, че всеки доставчик има добра връзка и бърз нет, въпроса е срещу колко го предлага.

# 170
Здравейте приятели!

Момичета, благодаря ви, че се сетихте за моя Рожден ден!  Hug  Heart Eyes Като се видим ще почерпя на патерица!  Grinning

Ние сме с Евроком (кабел+нет - 32лв) и не се оплаквам. Скоростта на нета към външни сървъри за тази цена (най-ниската от пакета - 18 лв) е съвсем прилична. Тип лан- ръзка не желая, заради честите проблеми, а и аз не тегля филми и не гледам нищо онлайн.

Поздрави и целувки!  Sunglasses

# 171
 newsm59Честит рожден ден на Мимоза2 newsm67Много здраве и късмет! newsm59

А,за лан връзката и аз мислех,че ще имаме големи проблеми-но за почти две години са само няколко-2-3 и то при буря....и един път дето само ги навиках,а той проблема бил в "нашия телевизор"......За разлика от познатите ми които редовно си имат проблеми с нет-а/особенно с "Гигабит"/
А,тоя Хоумнет къде предлага кабелна телевизия/колко пари и с/у какво/,че ние сме без в момента...а ДСС-то още не са пуснали до нас.........???

# 172
  • Пловдив
Вече твърдо реших, че с евроком приключвам. за нет съм се насочила към Визио, ако има до нас, обаче за Тв се чудя ITV партнер или Булсат. Четох в една тема не особено добри отзиви и за двете, но конкретно за Пловдив нямаше, та ще ви помоля, ако някой има преки впечателния за тях, да ги сподели.

# 173
здраейте всички, да ви кажа скоро ще видим какво ше парвим с този нет,благодаря на всички за мненията,сигурно др.месец ще напарвим нещо по въпроса с мъжа ми,защото сега и двамата нямаме време, но ще ви кажа как са се развили нещата , слънчев ден на вси4ки мн. усмивки Simple Smile)))

# 174
МОга ли да попитам как да се включим и ние с моето момиченце към списъка с пловдивските мами и бебешоци? newsm78
Благодаря ви предварително.   bouquet

# 175
  • Пловдив
Пловдивски мами, кажете къде има 3D или 4D ехограф в Пловдив, колко струва и всякаква друга информация, която се сетите свързана с това?

# 176
А,тоя Хоумнет къде предлага кабелна телевизия/колко пари и с/у какво/,че ние сме без в момента...а ДСС-то още не са пуснали до нас.........???
Доколкото знам имат само интернет, колкото за района обади се на телефона и питай, тарифите са им 15, 20 и 25
Ползвах Булсат в Португалия и бяхме доволни, а сега са пуснали и доста добри пакети, за съжаление прибързах и предплатих Еуроком до юли но после сигурно ще се прехвърляме на други, не че имам проблеми с ТВ но ме дразнят че само вдигат цените и се държат като монополисти каквито вече не са

Пловдивски мами, кажете къде има 3D или 4D ехограф в Пловдив, колко струва и всякаква друга информация, която се сетите свързана с това?
Виж във ВМИ на Пещерско шосе и в Торакс на Четвъртък пазара

# 177
3Д има и д-р Йончев

# 178
  • Пловдив
Не съм чувала за него  newsm78. Някаква връзка и повече инфо?

# 179
Здравейте,  Flutter  от Пловдив-моят любим град.  Аз съм от Димитровград и търся информация за доктор Кондов от Пловдив. Някоя от вас ако има впечатления  от работата му моля ви пишете. Нямам негови координати моля за помощ. 

Общи условия

Активация на акаунт