Клиники в Истанбул - тема 16

• 75 908
  • 917
  •   1
Отговори
# 60
Айде сега някой да каже дали си е местил ембрионите и имало ли е проблем

# 61
  • София
Здравейте, започваме подготовката за ЗЕТ, днес ми е първи ден от МЦ. Писах на координаторите в Мемориал, доста бързо ми отговориха.
Казаха, че утре ме искат на преглед + хормони, записах си час в Адела и имам купени лекарства от Турция.
Като цяло по 1 опаковка от всичко имам, чудя се дали ще ми стигне? Естрофем, Лутинус, Прогестан декс (сложили са ми и игли вътре, това мускулно ли трябва да се прави? Понеже ми се струват много големи иглите като за корем...), Преднол (Това нали е кортикостероид, това за какво точно се изписва?), Монодокс и Фолиева киселина.
Извинете може би за тъпите въпроси, вероятно и координаторите, ще ми обяснят кога кое трябва да поставям, но напоследък много се бавят с отговори и т.н. и искам да съм долу горе подготвена. Първо ин витро и първи ЗЕТ ще ми бъде.
Миналия месец правих хистероскопия там и сега стискаме палци да върнат едното самотно ембрионче след ПИД, което ни остана и да се захване. Blue Heart Purple Heart

# 62
Кортикостероида се изписва за да не отхвърли тялото ембриона и да подтисне имунитета ( с прости думи ) Естрофема си е хормон.Другите не знам , моя не беше контролиран .И на ваше място нямаше да пия фолиева киселина а фолат ( пречистена форма е )

# 63
  • София
Кортикостероида се изписва за да не отхвърли тялото ембриона и да подтисне имунитета ( с прости думи ) Естрофема си е хормон.Другите не знам , моя не беше контролиран .И на ваше място нямаше да пия фолиева киселина а фолат ( пречистена форма е )
Благодаря за бързия отговор! По принцип от месец пия неофолик Мета, до колкото знам е метилирана версия на ФК, заедно с куп друго витамини разбира, за да наваквам дефицити.
Дали тези лекарства имат аналози тук в България, в случай че свършат и ми трябват нови? Дали турците не държат да са точно конкретни тези или могат да се позлват аналози?

# 64
Не мисоя че ще ти свършат щот основно се пият до трансфера някои.Но те могат да ти кажат точно колко ще се пият и да помолиш някой от момичетата да ти донесе ако трябва Simple Smile Естрофем има и в Бг, преднол преди и него го имаше.
прогестан е пролутекс , тоест прогестерон. Мисля и той се продава тук.
Но виж в ФБ има група за внос на лекарства от Турция , там едни хора пътуват всяка седмица и докарват на когото каквото му е нужно Simple Smile Не се тревожи просто писи по групите и винаги нчкой ще се отзове за лекарство , ако много закъсаш търси в инвитро клиниките те трябва да имат

# 65
Прогестан декс от 25mg се слага подкожно. Другото което е мускулно е от 50мг. Може би имате големи игли защото все пак е нужно с тях да изтеглите течността от ампулата, но след това с малка игла се поставя самата инжекция. УСПЕХ 🍀

# 66
  • София
Благодаря момичета Flowers Hibiscus
Имам Прогестан Декс от 25мг точно.
Много се вълнувам за утрешния преглед и като цяло преди трансфера, ще пиша как вървят нещата! Успех на всички!
П.С. Бочинка, теб си те спомням, че вече имаш едно Мемориалско Бебе Smiley Успех и с другите замразени ембриончета Blue Heart

# 67
Мерси , имам едно , Става на годинка скоро. На всички пожелавам успех и да не се отчайват . Мислех си че повече от 1 няма да искам особенно след като на трансфера щях да умра с тоя пикочен мехур препълнен , но сега искам цяла армия 😀И всички ще имате по едно момичета

# 68
Момичета здравейте,
Тези от вас които са пили преди ЗЕТ Преднизолон или Медрол, кога го започнахте и колко време го пихте?

# 69
Здравейте! Колко време е необходимо на организма да се възстанови, за да се започне нова стимулация след неуспешен опит? Какви изследвания се правят?

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 09:49 от One*

# 70
Здравейте! Колко време е необходимо на организма да се възстанови, за да се започне нова стимулация след неуспешен опит? Какви изследвания се направят?
На мен проф. Кахраман ми каза, че е добре един, два цикъла да се изчака. Относно изследвания, от клиниката трябва да ти кажат съобразно твоя случай.

# 71
Здравейте, при мен след поставянето на прогестерон 25 в корема, мястото след обождането остава болезнено, като натъртено и някак твърдо, болката отшумава за около 2 дни. Питах координаторите казаха, че до сега не са имали други пациетки с такива оплаквания и повторихме как трябва да се поставя медикамента, говорих и с доктор, каза че е нормално. Друг имал ли е подобен проблем и какъв е бил резултат от теста. Притеснявам се да ли аз някъде бъркам нещо и най-вече да ли лекарството се освоява от организма. За трансфера лекарствати ги закупих от България, аналогични на турските. Благодаря 🙂

# 72
Аз лично поставям от турските и нямам подобно оплаквания, както преди трансфера, сега след трабсфера също.
Ако имате възможност поставяйте го по обедно време за да може да се разнася веществото по-добре.

Здравейте, при мен след поставянето на прогестерон 25 в корема, мястото след обождането остава болезнено, като натъртено и някак твърдо, болката отшумава за около 2 дни. Питах координаторите казаха, че до сега не са имали други пациетки с такива оплаквания и повторихме как трябва да се поставя медикамента, говорих и с доктор, каза че е нормално. Друг имал ли е подобен проблем и какъв е бил резултат от теста. Притеснявам се да ли аз някъде бъркам нещо и най-вече да ли лекарството се освоява от организма. За трансфера лекарствати ги закупих от България, аналогични на турските. Благодаря 🙂

# 73
Здравейте,момичета!И ние се запътваме към Турция.От нещата които съм прочела по темите бях останала с впечатление ,че спермограмите влизат в цената на първичния преглед ,но май не навсякъде е така.Бихте ли споделили как е било при вас.Колко горе-долу са спермограмите,ДНК фрагментацията и другите мъжки екстри 😁Благодаря.

# 74
В Мемориал е отделно. През февруари беше 400-500 турски лири (променя се според това колко детайлна трябва да е). Като се спрете на клиника/ и за първа консултация, координаторките ще ви дадат инфо за всички цени.

Общи условия

Активация на акаунт