Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 340
  • 917
  •   1
Отговори
# 465

Благодаря за споделеното. Аз съм на 45 и не бих искала само да се разходя. Дали ще ме преценят добре извън цикъл? Не знам дали си струва. Назначават ли нещо по-специално за вдигане на качеството на яйцеклетките? При мен е само възрастта. Мисля, че не съм подходяща за стимулиране
[/quote]

По принцип викат на 2ри ден от цикъл, когато започва самата процедура. Иначе прясно след цикъл би трябвало да се вижда добре как е лигавицата, и дали има растящи фоликули. Отделно преценката става и с изследвания на хормони. В повечето случаи - говоря за Мемориал- ще ви изпратят и на цветна снимка, която няма как да се направи по време на цикъла, и е хубаво да бъде направена в чист ден до 10тия -11тия ден от началото му. Съветвам ви да си пуснете хормони в подходящите дни или предходния месец, за да може да отидете направо с тях. Обикновено и при записване на час, координаторът най-вероятно ще ви даде насоки кои хормони да им занесете изследвани. Може би и да питате координаторът, с който ще контактувате на кой ден във вашия случай ще е най-добре да отидете.

# 466
Искат ли на място да сме ваксинирани в някои клиники? Опитвам да попълня формуляра от предишната страница и там има такъв въпрос?!

# 467
Здравейте момичета! Предстои ми трансфер и днес пак търся дежурен АГ за преглед (за София) Вчера бях във Вита, където от 1 февруари имат нови цени на услугите. Прегледа излиза 130лв... бихте ли препоръчали място, където да не ми излезе толкова скъпо днес. Много благодаря!

# 468
  • София
Здравейте момичета! Предстои ми трансфер и днес пак търся дежурен АГ за преглед (за София) Вчера бях във Вита, където от 1 февруари имат нови цени на услугите. Прегледа излиза 130лв... бихте ли препоръчали място, където да не ми излезе толкова скъпо днес. Много благодаря!
За неделен преглед много трудно да намерите друго място, иначе през седмицата препоръчвам Адела Клиник, имат часове и прегледа беше 40-50лв

# 469
ЕмаЕ, в Щерев имат дежурен, който си прави процедури и прегледи на пациенти. Миналото лято-есен прегледът беше 70 лева, просто звънях в петък на централата, за да съм сигурна, че има дежурен. Там си пусках и хормоните в лабораторията.

# 470
https://www.turmed.bg/memorial0223?fbclid=PAAaZzK2QIuThaHXtORedf … ser_redirect=true
 Момичета, сега видях, че проф. Кахраман ще преглежда безплатно в Мемориал, а турмед осигуряват пътя и една нощувка, който се е замислял до сега да се записва тя е просто невероятна жена и професионалист!

Здравейте,
Ние имаме записан час за първоначален преглед в Мемориал края на този месец. и аз останах с впечатлението от координатора в България , че поемат пътя еднократно, но всъщност от дамата , през която записахме часа, стана ясно , че се ползва само една нощувка, а транспорта било не от Бг до Истанбул, а трансфер от гара или летище на Истанбул до хотела само в едната посока. Стана ми малко неприятно от подвеждатата информация , затова го споделям,ясно е че като се ходи до там е наше лично решение и си поемаме транспорта . Ако все пак аз нещо не съм разбрала за транспорта за първи преглед, моля да споделите Simple Smile Благодаря !

# 471
Здравейте, има ли отседнали в хотели MY Rose или Levent двойна стая , в момента, интересува ме цена?

# 472
Здравейте, някой дали знае координатите на д-р Башар? Ние сме пациенти на Мемориал, но бихме искали да го посетим само него отделно. Дали има координатори за преглед при него или трябва да се свържем с координаторите на д-р Тургут? Мемориал дали имат добри уролози и някакви отзиви за тях?

# 473
Здравейте, някой дали знае координатите на д-р Башар? Ние сме пациенти на Мемориал, но бихме искали да го посетим само него отделно. Дали има координатори за преглед при него или трябва да се свържем с координаторите на д-р Тургут? Мемориал дали имат добри уролози и някакви отзиви за тях?

Здравейте, ние запазихме час за Др Башар чрез Хафизе Солмазова 00 90 (537) 572 75 37 на WhatsApp, тя е една от координаторките на др Тургут.

# 474
Ако владеете английски можете да се срещнете с него в кабинета му и без преводач.
 drmuradbasar@gmail.com
Пишете му на имейла, опишете му случая си. Доста бързо отговаря.

# 475
Здравейте,  към дамите, които са прилагали Климара преди стимулация - имахте ли промяна в цикъла? Да ви дойде по-рано или да закъснее?

# 476
Да попитам някой да знае цената в хотел My rose в момента

# 477
Да попитам някой да знае цената в хотел My rose в момента
В букинг има за 115лв на вечер в момента намалена оферта, но зависи от датите ви, влезте в платформата и си проворете Simple Smile

# 478
Здравейте, момичета!
Правихме стимулация и наскоро трансфер в Мемориал.
Доволна съм от отношението и подхода на лекарите, но за съжаление не мога да кажа същото за комуникацията с координаторките.
До момента на пункцията подаваха информация стегнато, без пропуски и в точните часове. В деня след пункцията нещо се промени и започна едно бавене и чакане всеки ден за информация, относно развитието на ембрионите. Аз питам, никой не отговаря, трябва да досаждам. Пращат ми инфо с грешки в броя на ембриони и т.н. В деня преди трансфера пристигнахме в клиниката за ковид тестове и ни казаха, че до 17ч. ще ни пратят информация за следващия ден. До 21ч. никой не писа. Трябваше да звънна на всички координаторки по два пъти, докато получа някаква информация за следващия ден. Няма нужда да споменавам, че нервите и без това са доста, но с това бавене и забравяне стават още по-големи.

Някой има ли подобен опит? Знам, че са натоварени, но до сега, с който съм говорила е все много доволен от отношението и не мога да разбера как само при нас не е така? :/

# 479
  • София
Здравейте, момичета!
Правихме стимулация и наскоро трансфер в Мемориал.
Доволна съм от отношението и подхода на лекарите, но за съжаление не мога да кажа същото за комуникацията с координаторките.
До момента на пункцията подаваха информация стегнато, без пропуски и в точните часове. В деня след пункцията нещо се промени и започна едно бавене и чакане всеки ден за информация, относно развитието на ембрионите. Аз питам, никой не отговаря, трябва да досаждам. Пращат ми инфо с грешки в броя на ембриони и т.н. В деня преди трансфера пристигнахме в клиниката за ковид тестове и ни казаха, че до 17ч. ще ни пратят информация за следващия ден. До 21ч. никой не писа. Трябваше да звънна на всички координаторки по два пъти, докато получа някаква информация за следващия ден. Няма нужда да споменавам, че нервите и без това са доста, но с това бавене и забравяне стават още по-големи.

Някой има ли подобен опит? Знам, че са натоварени, но до сега, с който съм говорила е все много доволен от отношението и не мога да разбера как само при нас не е така? :/
За съжаление комуникацията май е трудна вече да, Шефкие докато беше там беше друго, тя вече е в друг отдел, от по-старите остана май само Айля, а другите са нови и не смогват с темпото…
Според мен трябва да се напише някакво оплакване на английски направо в сайта им. Аз съм след трансфер и вече никой нищо не се интересува съответно, в 7-8 седмица бях прокървила и им писах, никакъв отговор… явно е до момента с трансфера и ако е успешен той, чао.
Иначе компетенцията на лекарите и нивото на ембриологията няма какво за кажем, ние сме с генетичен проблем и правихме Ин витро затова, страхотна стимулация и страхотни ембриолози и генетици, това беше причината да се насочим направо там, ако не беше там може би само Аджибадем е на такова ниво.

Общи условия

Активация на акаунт