Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 216
  • 917
  •   1
Отговори
# 675

Чудесна информация ,къде бяхте отседнали по време на стимулацията ?
[/quote]
Бяхме отседнали в ELM suite . Близо е до болницата на пешеходно разстояние.

# 676
Има, има....тези след трансфера и преди първия тест са по-дълги Simple Smile
Дай Боже да стигна и до тях 🍀🙏🏻
[/quote]

Ще стигнеш, спокойно. Стискам палци и си пази нервите, че тоя процес далеч не се изчерпва с тези 5 дни за съжаление. Flowers Four Leaf Clover Revolving Hearts Animal Hatching Chick

# 677
Момичета, някой има ли информация за Интралипида дали вреди на организма и има дългосрочни странични ефекти. Нещо съм се филмирала за него. Беше ми назначен понеже имах неуспешен трансфер , но не са ми правили никакво изследване преди това за NH клетки. Сега се чудя дали няма да отключа някое автоимунно заболяване от него.

# 678
Момичета, дайте мнение - днес ми беше датата за кръвния тест за бременност..резултатът е 89.7, а референтните стойности са 39.1 - 8388 за 2-4 г.с.

След два дни ще повторя теста, знам, че за да има бременност трябва да е удвоен, но леко се съмнявам. Та има ли някой, който с толкова нисък първи резултат е имал успешна бременност?

# 679
Резултат над 50 се води бременност. Честито

# 680
Момичета, дайте мнение - днес ми беше датата за кръвния тест за бременност..резултатът е 89.7, а референтните стойности са 39.1 - 8388 за 2-4 г.с.

След два дни ще повторя теста, знам, че за да има бременност трябва да е удвоен, но леко се съмнявам. Та има ли някой, който с толкова нисък първи резултат е имал успешна бременност?
Има бременност .Повторете теста след 48 часа да видите колко нараства .

# 681
Благодаря, момичета, дано да е така наистина. Не знам как ще се чака до понеделник ама това е. Ембрионът е с мозаицизъм и не възлагах големи надежди. Но като видях такъв резултат и хем вече таиш надежда, хем те е страх да имаш очаквания...

# 682
Днес отново пуснах ЧХГ, резултатът е 166,6. Почти удвоен ама не съвсем. От Мемориал казаха, че резултатът е на границата. Започвам да се притеснявам от извънматочна бременност..

# 683
Кой ден сте?

# 684
ЗЕТ на бластоцист на 13.04, първи тест направих на 22-ти (резултатът 89.7, а референтните стойности са 39.1 - 8388 за 2-4 г.с.). Днес направих повторно ЧХГ с резултат 166.6. След 48 часа отново ще трябва да пусна ЧХГ.

# 685
ЗЕТ на бластоцист на 13.04, първи тест направих на 22-ти (резултатът 89.7, а референтните стойности са 39.1 - 8388 за 2-4 г.с.). Днес направих повторно ЧХГ с резултат 166.6. След 48 часа отново ще трябва да пусна ЧХГ.

Професор Търаш казва, че на 11 ден след трансфер (без деня на трансфера) резултатът трябва да е над 150. 
На 9ти е било 90.Simple Smile
Успех!

# 686

Професор Търаш казва, че на 11 ден след трансфер (без деня на трансфера) резултатът трябва да е над 150. 
Успех!

Благодаря! Моля се да има шансове всичко да е наред. Просто мисълта ми се лута между вероятността за успех, неуспех и в средата извънматочна, което ми се струва най-лошият вариант. При първият ми, успешен трансфер и бременност преди 5 години, стойностите на ЧХГ бяха трицифрени още на първия тест, удвоиха се добре с втория и след 20 дни директно отидох на преглед за сак и пулс. Сега обаче всички сценарии са ми възможни и това може направо да ме побърка.

# 687

Успех!

Благодаря! Моля се да има шансове всичко да е наред. Просто мисълта ми се лута между вероятността за успех, неуспех и в средата извънматочна, което ми се струва най-лошият вариант. При първият ми, успешен трансфер и бременност преди 5 години, стойностите на ЧХГ бяха трицифрени още на първия тест, удвоиха се добре с втория и след 20 дни директно отидох на преглед за сак и пулс. Сега обаче всички сценарии са ми възможни и това може направо да ме побърка.
Миличката, стискам ти палци 👍🏻❤

# 688
Резултатът на третото ЧХГ днес е 129.7, тоест пада.

От една страна поне ми олеква, тъй като според мен вероятността за извънматочна бр. поне е малка. Надявам се да се изчистя от самосебе си сега..

Писах на координаторите с въпрос да спирам ли терапията, но те ми отговориха да продължа и утре да отида на преглед. Това доста ме озадачава, тъй като не виждам никакъв смисъл да продължавам с  терапията..? А на преглед какво точно може да се види в този момент...?

# 689
Здравейте търся прогестан декс 25мг спешно! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт