Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 117
  • 917
  •   1
Отговори
# 795
Светослава, споделям мнението на T q. Повечето сме с наистина сериозни проблеми. Някой на мое място би се отказал, но продължавам да вярвам. Направете консултация с доктор Тургут или Серкан Орал. Успех! 🍀🍀🍀

# 796
Светослава, споделям мнението на T q. Повечето сме с наистина сериозни проблеми. Някой на мое място би се отказал, но продължавам да вярвам. Направете консултация с доктор Тургут или Серкан Орал. Успех! 🍀🍀🍀
Разбирам ви, но е хубаво да си знаете проблемите има за какво да се борите. При мен и това не успяват да намерят от 3 години насам 🙂

# 797
Изобщо не разбрах какъв ни е бил проблема. Една стимулация и съм бременна.
Тия нерви са ми за цял живот и ще ми трябват за гледане на детето.

# 798
Разбирам ви, но е хубаво да си знаете проблемите има за какво да се борите. При мен и това не успяват да намерят от 3 години насам 🙂
При нас също не откриха проблем. Над 2 години в БГ и 2 инвитро. Успях да забременея от първия опит при др.Тургут 🙂

# 799
Всъщност точно при неизяснен стерилитет има голям процент спонтанни бременности или успех от първи опит ин витро. По-добре да сте така, отколкото с моите проблеми с нулев шанс за естествено зачеване и доста нисък за ин витро 😅 На Ваше място щях да се радвам. Дайте го по-ведро, отидете на консултация с доктор Тургут, нищо няма да загубите. Сигурна съм, че съвсем скоро ще имате успех!
*само да допълня, че ми се появяват и необясними от медицината проблеми от време на време 😅 Това ме кара да се чувствам специална, хаха.

# 800
Всъщност точно при неизяснен стерилитет има голям процент спонтанни бременности или успех от първи опит ин витро. По-добре да сте така, отколкото с моите проблеми с нулев шанс за естествено зачеване и доста нисък за ин витро 😅 На Ваше място щях да се радвам. Дайте го по-ведро, отидете на консултация с доктор Тургут, нищо няма да загубите. Сигурна съм, че съвсем скоро ще имате успех!
*само да допълня, че ми се появяват и необясними от медицината проблеми от време на време 😅 Това ме кара да се чувствам специална, хаха.
Въпреки всичко, имаш страхотна енергия 🫠😁 ще се замисля и за Тургут, още от началото трябваше да го посетим, ама така трябвало да бъде

# 801
Светослава, не съжалявай за нищо. Аз вярвам в твоя успех 🍀🍀🍀😊 Гледам да ти предам положителна настройка и да се похвалиш скоро. 😉

# 802
Светослава, не съжалявай за нищо. Аз вярвам в твоя успех 🍀🍀🍀😊 Гледам да ти предам положителна настройка и да се похвалиш скоро. 😉
Благодаря за хубавите думи 🙂 нека всички да имаме успех в това🙏🏻

# 803
Благодаря Heart
Беше доста невероятно и в този ред на мисли  неочаквано ..... Планът беше да пробваме половин година естествено и да ходим да си вземем ембриончето....Спрях да кърмя големия ми син на 1г и 2м и веднага ми дойде цикълът, който беше първи и последен на този етап Grinning

Мериту аз от тебе даже съм я запомнила с добри отзиви АМ,  уооу супер развитие е станало при вас, много се радвам 🍀🍀🍀 колко точно след раждането се случи забременяването, ако може да споделиш ☺

# 804
Решението си е Ваше и вероятно вече сте решила. Аз успях в Аджибадем Маслак от първи опит, не всичко беше цветя и рози, имат си своите пропуски, но аз си следях всичко. За вит. Д, аз приемам спрея на Better you с вит. Д и съм много доволна, като цяло преди да правите процедури, трябва да си вкарате малко в ред хормоните - посещение при ендокринолог и т.н.
Аз съм с много висок АМХ, така че случаите ни са различни, но процедурите които приложиха в АБ бяха успешни. Бременна съм в 18 г.с. Като цяло слушайте сърцето си, а не нас. Ще намерите много доволни и много недоволни от конкретни болници и лекари, важното е Вие какво усещате. Ето, аз съм от доволните. Познавам лично и други доволни и успели там, така че всичко е във вашите ръце. Успех ❤️
Последно някой нещо положително да каже за АМ? Бях на преглед и за 1 Ф почнах с инжекциите, но се колебая дали да не се откажа и да не ходя там повече, а само да им првведа сумата за 1 преглед. Дали има смисъл за 1 фоликул всички тези усилия...
Стимулация за един фоликул ли имаш предвид, че са започнали? На естествен цикъл нямаше ли да е същият ефект?
Според мен няма огромен смисъл, но никога не се знае. Доколкото си спомням, др Тургут ти беше казал, че не може да ти помогне на база изследвания. Той е доста прям. Не знам кое е по-правилно. Това, което АМ прави или др Тургут.
Все пак ти желая успех, каквото и да решиш!

Да, само един, иначе хубав и голям фоликул като за 2-3 ден и ми дадоха мериоферт 2х150 и сайзен 0,5 за три дни. Наистина много се колебая и ако някой може да мисли по-трезво от мен и да ми каже дали си струва, благодаря ви! Вит Д ми е много ниско, явно съм пила менте хапчета и амх е 0.01,а фсх беше в цибалаб 11.7 ,а в надежда 13,...

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 11:25 от Smile_22

# 805
Здравейте ше има ли нова тема ? Искам да питам някой наясно ли е с тези нови уж изисквания в които като пътуваш за лечение трябвало да подписваш и представяш декларация че се лекуваш платено и нямаш претенции към закона ? Отделно колко дена след реално овулацията ( и блокиращата инжекция ) беше трансфера ( 5 дена след ову на 5 дневни ?) Още ли правят ковид тестове в мемориал ? И правил ли е някой трансфер с късна овулация ? От как то роди овулацията ми е гд след 3 седмици и имам общо цикл 5 седмици ( от 1 ден до 1 ден ) малко ме напряга тоя факт и тревожи

# 806
Здравейте ше има ли нова тема ? Искам да питам някой наясно ли е с тези нови уж изисквания в които като пътуваш за лечение трябвало да подписваш и представяш декларация че се лекуваш платено и нямаш претенции към закона ? Отделно колко дена след реално овулацията ( и блокиращата инжекция ) беше трансфера ( 5 дена след ову на 5 дневни ?) Още ли правят ковид тестове в мемориал ? И правил ли е някой трансфер с късна овулация ? От как то роди овулацията ми е гд след 3 седмици и имам общо цикл 5 седмици ( от 1 ден до 1 ден ) малко ме напряга тоя факт и тревожи

Нещо объркващо ми звучи запитването. Трансфера на 5 дневен ембрион е 5тия ден от пункция. Не мисли за овулация и не го сравнявай със своя собствен цикъл, защото интивтрото е изцяло дирижирано от доктора. Кога ще е овулацията решава доктора!
Едва ли някой ще ти прави Ковид тест. В страната вече никой не го интересува отживелия грип.
А за подписване на декларации при здравен туризъм за първи път чувам. Нека някой да разясни ако има нещо вярно.

# 807
Ами правят си ковид тест в Мемориал. Поне миналия месец ми правиха 250 лири.

# 808
това обявление за декларациите излезна буквално преди седмица. иначе това не ми е първи трансфер така че съм наясно кога се прави но аз питам за трансфер само ( тоест замразен трансфер ) и той се прави спрямо овулация а не пункция Simple Smile Моя ембрион си кисне там от 2020 година и е време да се размразява.Тези които правят зет са наясно и мисля че е точно така просто исках някой да ми припомни.Иначе сега видях че това за декларацията са го актуализирали и е само като вмятане че консулството не носи отговорност за тия които пътувам за лечение. Така че всичко с тоя въпрос е решено. Иначе Мемориал правеха на свекър ми ковид тест преди месец но не беше за трансфер та явно си правчт на всички и хич не им пука 😀добре поредния ненужен тест е това според мен ама айде.
Но специално ЗЕТ трансфер на естествен цикл се прави след овулация за да е так как то се случва в реалност

# 809
ЗЕТ пак се прави с дирижиране от лекар. Започваш след цикъл да пиеш Естрофем по схема, с постепенно увеличаващо дозиране на хапчетата. После добавяш прогестерон към схемата. Като наближи овулация ходиш да ти проверят колко е дебелината на матката.  И после следваш следващите инструкции на доктора. Аз някъде имах записки с протокола. Ако искаш ще го потърся.

Моля тези, които са в час с декларациите да дадат инфо.
1. С каква цел е тази декларация
2. кой я изисква
3. Къде се попълва и предава

Общи условия

Активация на акаунт