Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 635
  • 355
  •   1
Отговори
# 60
  • Агент под прикритие
Авторе, аз не бих бил толкова търпелив. Когато няколко пъти повдигна темата защо вече и е некомфортно да бъде интимна с мен и не може (да се чете: не иска) да ми даде някакво обяснение, което да има и смисъл, прекратявам взаимоотношенията с този човек. Дали причината е трето лице, медицински проблем, за който не иска да ми каже или нещо друго, е все едно. След като очевидно не иска да говори по тази тема, това трябва да е достатъчно добра демонстрация на отношение към теб, за да си направиш съответните изводи.

# 61
Три години и секса е мираж.
Карате на инерция вече до първия баир.
Май иде дума..кой пръв ще се престраши да сложи край.

# 62
  • София
Ами, от женски разговори това съм разбрала - спира тръпката и интереса и спират и секса. Някаква инерция и краят е ясен.
Или точно, че дори и слабо сексуалните се активизират в нова връзка, природата дет се вика и тях ги перка, пък белкем се размножат. Подминава еуфорията и пак летаргия.
При всички положения си е мъка и за двамата

# 63
И според мен проблемът е сериозен и най-безболезненото е да се прекрати. Просто няма смисъл.

# 64
Първите две години като сте правили секс през ден, тя свършваше ли всеки път/повечето пъти или се е правила? Не е нужно да ни казваш, но бъди честен със себе си.

Ако подозираш, че има дори малка вероятност да е така, включването на един вибратор в секса ви рязко ще ѝ възвърне интереса.

Но за целта ще трябва да преглътнеш егото си. Не се обвинявай, женската физиология и психика са сложни и много жени трудно свършват с който и да е партньор. Непопулярно мнение тук, но е факт.

# 65
А къде да го пъха тоя вибратор? Щото то не е като да е еднозначно ясно.

# 66
Как къде, където ѝ харесва. Кое не е ясно? Дори не е нужно да се “пъха” някъде, за да свърши.

# 67
На мен най-много ми хареса коментара, който се опитва да насочи темата към разпределението на домашните задължения и не участването на единия, като причина за липсата на секс. 25 годишна, без деца се прибира и започва да шета, чисти и готви тристепенно меню всеки ден. Да бе, да.

Асексуалните проличават още от началото. Не е асексуално момичето.
Аз залагам на нещо ново, което я е развълнувало(не твърдя, че е във връзка), за да изгуби интерес към домашния.
Депресията, умората, липсата на желание важи за всичко, не само за секса. Когато се смееш и си щастлив и радостен, пък като стане дума за секс, рязко те заболи нещо, е ясна работата.

# 68
  • Далечният изток
Е, може само през неговия поглед тя да е щастлива...
Всъщност авторът не е влизал повече откакто пусна темата и доизясни с два-три поста. А дано пък да е дошло желанието на мацката...

# 69
Прочела е темата и се е активизирала...
Мъжът от едно близко семейство, споделяше, че жена му е асексуална. Не е по секса, не са и приятни и всякакви други интимни игри. Страдаше човекът, но твърдеше, че я обича. Имаха режим на интимност - график, дето да се прежали, заради него.
Без да иска отворил чат на настолния им компютър с някакъв колега. Натуралистични описания кой къде ще го муши, колко и други такива закани и нетърпеливи изказвания от двете страни  за орални и анални забавления.
Та така. Жената и се активизирала асексуалността само с нейния си мъж.

# 70
На мен най-много ми хареса коментара, който се опитва да насочи темата към разпределението на домашните задължения и не участването на единия, като причина за липсата на секс. 25 годишна, без деца се прибира и започва да шета, чисти и готви тристепенно меню всеки ден. Да бе, да.

Аз залагам на нещо ново, което я е развълнувало(не твърдя, че е във връзка), за да изгуби интерес към домашния.
Депресията, умората, липсата на желание важи за всичко, не само за секса. Когато се смееш и си щастлив и радостен, пък като стане дума за секс, рязко те заболи нещо, е ясна работата.
Това, че Вие не сте правили тези неща, не значи, че всички момичета на 25 години се прибират вкъщи и лягат на дивана.. Не съдете по себе си.. Simple Smile А това, че нямат деца, не значи, че момичето си живее и си пее и не се уморява..

# 71

Това, че Вие не сте правили тези неща, не значи, че всички момичета на 25 години се прибират вкъщи и лягат на дивана.. Не съдете по себе си.. Simple Smile А това, че нямат деца, не значи, че момичето си живее и си пее и не се уморява..
Всички се уморяваме, но не сме хванали паяжини.
Ако на 25г предпочита да излиже къщата всеки ден и да готви манджи, след което да се оправдава с това, вместо да прави секс, значи нещо не е наред.
Когато няма деца и двойката си живее ергенски живот, никаква домакинска работа не е чак толкова спешна. 🙂

# 72
  • Далечният изток
Аха, ми ето.
rose_33, може би си в същото положение. Отказваш ли на мъжа/приятеля ти секс поради тази причина или не?

# 73
Аха, ми ето.
rose_33, може би си в същото положение. Отказваш ли на мъжа/приятеля ти секс поради тази причина или не?
Не, не съм в същото положение. Simple Smile Ако обаче съм много уморена, едва ли и на мен ще ми е до секс и то всеки ден/през ден, а вероятно и на вас..
Просто предполагам какви може да са възможните причини, в случай че момичето наистина не се занимава с други мъже. Според мен или има някакъв здравословен проблем, или се преуморява на работа и вкъщи и затова няма желание.

# 74
  • Далечният изток
Мда, обаче имаше едно уточнение от автора, че дори, когато са на почивка за 4-5 дни, тя отново няма желание...

Общи условия

Активация на акаунт