Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 084
  • 355
  •   1
Отговори
# 345
Що "либидо" ми звучи като нещо за пиене?

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 23:37 от Абуто

# 346
  • Далечният изток
Голямо либидо... Има, има Joy Пие се, яде се... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 347
  • София
Абуто, да те предупредя: ако поръчаш на барман с леко нежен вид един коктейл "Куба Либре" и той ти отговори "Нямаме бял ром, ама да знаеш какво либидо имам", не приемай и бягай! Ама не към Истанбул, че там е по-страшно!

# 348
И аз ще използвам думата либидо вече  - "Като си спомня за кака ми Лили и ми се вдига либидото".

# 349
Изглежда, че чепатите характери, неразбирателството и споровете с неуточнена терминология са видова колективна еволюционна придобивка.
Следовател не може да Ви накара да си кажете така, както форумен дразнител.

# 350
  • София
Аз тази година разбрах че имам либидо и колко е сладко.

# 351
Може ли да се маже на филия?

# 352
  • София
Вдига ли кръвната захар? И съдържа ли изкуствени подсладители? Здравето преди всичко!

# 353
В съседната тема младо момиче се чуди на оплакващ се женен, който я загражда. Може и неговата жена да си мисли, че всичко им е наред, щото над 35 вече сексът е по веднъж месечно, а мусаката си я има редовно.

# 354
В съседната тема младо момиче се чуди на оплакващ се женен, който я загражда. Може и неговата жена да си мисли, че всичко им е наред, щото над 35 вече сексът е по веднъж месечно, а мусаката си я има редовно.

Пак същото, слаби хормони или не се харесват или и двете.
Има ли любов, привличане, желание, няма въп оси и кандърми.

Тя нали не е омъжена, да го пропуска или да го удари. Ама по истинските причини, а не да интригантства, защото обича да интригантства без да се усеща, че го прави на свой гръб.

# 355
Мале, мале, та тия са като животни. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт