Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 550
  • 355
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Надявам се и мъжа ти така да мисли.

# 301
Изглежда си изключение, отколкото норма, защото наистина жените след 35-40 години осъзнават най- точно своята сексуалност и нужди, както и влиянието си над мъжете.
Доколко ще се потопиш в битовизми, проблеми и ежедневие, зависи изцяло от теб. Винаги ги има, но можеш да извлечеш и хубавото от живота.

# 302
Съжалявам за теб, обаче така разказаното няма общо с темата. Това, че теб са те сполетели изключителни сътресения е частен случай и ако беше написала от самото начало така нещата щеше да е различно.
После, под запускане нямам пред вид физическата форма, ама хайде.
А иначе стрес, близки със заболявания, че и починали имаме всички. Но това не е причина човек да се скапва.

И това с колко оргазма си имала НЯКОГА е малко тъпо. Ми някога и аз съм имала и това и онова, ама каква полза?

# 303
  • Далечният изток
И на мен ми е любопитно съпругът как приема това положение...

# 304
Не НЯКОГА, а продължавам да имам (когато съм настроена за такива неща). Просто е противоестествено да си с един човек от 15 години, да сте правили секс хиляди пъти и на определена възраст да искаш да го правиш всеки божи ден по 3 пъти със същия този човек. Един път седмично - ок. Веднъж на две седмици - ок. Това е нормално. Другото малко излиза извън нормата. Не говорим и за другата крайност хората да не се поглеждат с години. Познавам и такива. За мен не е нормално жена, която е родила наскоро да иска да прави нонстоп секс. Имаме и фактора малко бебе вкъщи. Но се отклонихме от темата. Бих казала на автора, ако иска да го огрее, да не обикаля като настървен нерез около приятелката си, а да бъде нежен с нея, да я изслушва. Може би тя също преживява някакви тревоги и има нужда от нежност, а не някой да я загражда нонстоп и да й повтаря колко бил превъзбуден. Това по-скоро би я отблъснало.

# 305
  • София
Норми, нормално, ненормално, алеле- лей

# 306
  • София
Май не се прави разлика между нон-стоп секс и тотална липса на секс. Вярвам, че повече хора не очакват нито едното, нито другото. Повечето хора ще са напълно щастливи с 2-5 пъти седмично, и дори нуждите им да са малко под или над, не би им било проблем да се съобразят. Някакви драстично различни очаквания вече изискват търсене на партньор, който е на същата "вълнА".

# 307
  • Далечният изток
Ми мойта норма пък е доста различна...
Кой определя кое е нормално?!

# 308
  • София
Участниците в двойката. Ако са ок и двамата - за тях е нормално. Но ако само единият е ок, значи нещо куца в "двойката".

# 309
Само, че темата не е за вас, а за двойка- гаджета от 3 години. И да, тогава не е нормално да не изгаряте един за друг.

# 310
  • Далечният изток
Аха, така де, аз мога да определя за мен.
Мария може да определя кое е нормално за нея. Ама кое е нормално въобще, кое е общовалидната норма, кое е окей и кое излиза от нормата.... е ми сори, не можеш да го определяш за всички.
Аз в деня на изписването ми след раждането правих секс, за учудване на Мария, ми исках, пък може да ме заклейми сега...

# 311
Някои бременни и кърмачки са по-зле от леля Пег.
Цялата истина за живота с изключение на някои клонове на математиката може да се научи от Женени с Деца и Двама Мъже и половина.

# 312
Как си устискала чак до изписването не знам. 3 дни как си издържала без секс...

# 313
Странно е да научаваме истините за живота от филмите, но добре, щом няма от къде другаде, става и така.

# 314
  • Далечният изток
Как си устискала чак до изписването не знам. 3 дни как си издържала без секс...
С големи усилия на волята... Мислех, че ще умра без секс 3 дни...

Хормони, Тифи...

Общи условия

Активация на акаунт