Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 623
  • 355
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз след ражданията бях умряла сексуално. Но това съм аз, не знам за другите. А пък пресни гаджета на по 20 и няколко би трябвало да не се спират.

# 316
Е то и ние през първите пет години от връзката буквално не се спирахме, но тук говорим за 13 години.

# 317
Мариамп28, ти сигурно имаш предвид твоя случай и че след 13 години вече сексът не ви влече, нито теб, нито мъжа ти. Никой не ви кара да правите, нито често, нито рядко. Ваша си работа.
Скрит текст:
Здравейте, аз съм на 28 години, а приятелката ми на 25. От 3 години почти сме заедно и имаме проблем. През първата и втората година правихме секс почти всеки ден, тя имаше желание винаги. Последните няколко месеца обаче не иска да правим секс - няма никакво желание. Беше 1 -2 пъти на седмица след 2-3 месеца станаха толкова пъти в месеца и то след като всеки ден и говоря че искам да правим секс и че ме възбужда ( все едно и става досадно да и говоря за това и затова го правим) и така вече почти година. ...
Обсъждаме защо ето тази млада жена две години е правила секс с желание и рязко е спряла.
А ти, доколкото разбирам, съвет не искаш и проблем не виждаш, мъжът ти също. Какво мога да ти пожелая, освен да сте щастливи и все така да се разбирате.

Но само да ти кажа, че всеки случай е индивидуален. Това, че за някои мъж и жена след 13 години брак един път на месеца е редовен секс, не значи, че някой друг след 20 и много повече години секс с един и същи човек не го прави въпросните 2-5 пъти седмично, с все същия човек. Хората са различни и няма правила, които да са общовалидни.

Донт уори, би хепи нау.

# 318
  • София
Разбирам, че след години трудно тръпката към човека да е същата, но сексът си е секс, и към него не ми се е случвало да изгубя желание. Сега ако желанието зависи само от партньора, предполагам нещата могат да тръгнат надолу. Но пак си зависи от това как си го правят двамата.

# 319
Един път седмично - ок. Веднъж на две седмици - ок. Това е нормално. Другото малко излиза извън нормата...За мен не е нормално жена, която е родила наскоро да иска да прави нонстоп секс...

Тия неща кое е нормално и кое извън норма може да ги разправяш на мъжа ти, за да спре да си иска, но тук няма смисъл.

# 320
Май не се прави разлика между нон-стоп секс и тотална липса на секс. Вярвам, че повече хора не очакват нито едното, нито другото. Повечето хора ще са напълно щастливи с 2-5 пъти седмично, и дори нуждите им да са малко под или над, не би им било проблем да се съобразят. Някакви драстично различни очаквания вече изискват търсене на партньор, който е на същата "вълнА".

Ако съм мъж, не бих стоял с жена, която все си търси причини да ми отказва секс.
И на мен либидото ми се вдигна след като минах 35 години.

# 321
Един път седмично - ок. Веднъж на две седмици - ок. Това е нормално. Другото малко излиза извън нормата...За мен не е нормално жена, която е родила наскоро да иска да прави нонстоп секс...

Тия неща кое е нормално и кое извън норма може да ги разправяш на мъжа ти, за да спре да си иска, но тук няма смисъл.
Разбрахме, че в този форум са се събрали само разгонени. Защо не вземете да си направите едно групово рандеву и да се приключва. А може би либидото ви се вдига, защото няма кой да го удовлетвори. Искаш нещо, което нямаш, нали така? Аз когато искам има с кого, за това не ми е толкова зор и не обикалям като изгладняла хиена. Много смешна гледка впрочем е превтасала дама да се предлага, но гледам много такива около мен.

# 322
  • София
Фрустрираната си ти, ние само може да предполагаме защо.

# 323
Разбрахме, че в този форум са се събрали само разгонени. Защо не вземете да си направите едно групово рандеву и да се приключва.

Много грозно изказване... Ние сега какво, да ти кажем пък че си фригидна ли??? 
Съвсем кротко ти се каза, че тук норми няма и е важно двамата да са в синхрон.  И ако не искат да излизат от синхрон трябва да полагат и усилия все пак.

# 324
mariamp28 тук всички пишещи са или омъжени или във връзка.
На никой никъде не са ходили да се предлагат. Ако на теб секса с мъжа ти ти е писнал и вече след 13 години не можеш да го гледаш, едва ли съфорумките ти са виновни.

# 325
Скрит текст:

Разбрахме, че в този форум са се събрали само разгонени. Защо не вземете да си направите едно групово рандеву и да се приключва. А може би либидото ви се вдига, защото няма кой да го удовлетвори. Искаш нещо, което нямаш, нали така? Аз когато искам има с кого, за това не ми е толкова зор и не обикалям като изгладняла хиена.
Много смешна гледка впрочем е превтасала дама да се предлага, но гледам много такива около мен.

Още по-смешно е да наричаш жена "превтасала". Особено когато самата ти си жена.
Проблемът не е ти кога искаш и дали има с кого, на никой не му дреме. Проблемът е, че наричаш жените, които имат по-голямо сексуално желание и по-динамичен полов живот ненормални, извън "нормата", разгонени, гладни хиени и т.н. Тази стигма върху сексуалността на жената е абсолютно ненужна, вредна и няма място в 21 век.

Но най-добре вади чесъна и разпятието.

# 326
  • София
То пък голям праз, че имаш с кого, като не искаш Joy

# 327
За мен лично най-фрапиращо беше изказването как било нормално след 30 годишна възраст да не му се прави вече секс на човек. А иначе тук повечето имаме с кого и сме над 30, че на много от нас дори ни се и иска и не обикаляме с вид на хищни хиени или каквото там беше дадено като определение.

Жени, които се предлагат на всеки не са красива гледка според мен независимо от възрастта и нивото на втасване.

# 328
  • София
Разни хора, разни идеали. Има жени и мъже също, дето наистина не са по секса, но не смятам че е ненормално. Просто си имат други интереси, които ги карат да се чувстват добре и щастливи. Едни се друсат, други пият, трети пушат, четвърти хазарт играят, пети комбинират няколко неща. Човек трябва да има някакъв порок в границите на разумното може би. Аз например обичам секса. Това мен ме кара да се чувствам жив и щастлив. За мен няма норма на нормално. 2,3,5 пъти на ден или седмица, две никакъв секс. Зависи от моментното емоционално състояние. Имам пък приятели, дето пият зорлем хапове за да си е.. т жените на по няма и 40г. Просто при всеки е различно

# 329
От кога пиенето и секса са пороци.. нещо съм изпуснала Joy

Общи условия

Активация на акаунт