Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 623
  • 355
  •   1
Отговори
# 105
Първото е отношението, глези те, води те по почивки, прави ти подаръци. После секса.
Нагаждате се, става все по - хубав.
Компромиси с тия неща не правя. Така се създават добри отношения. Ако ти е и верен, си уцелил шестица от тотото.

# 106
  • Далечният изток
Как се нагаждате? Спираш и ти да правиш секс ли?!
Той не ще да прави или е с еректилна дисфункция. Каквото и да е, няма секс. А ти искаш... Какво правиш?

# 107
Не казвам, че секса  е най - маловажната свръзка между двама души. Напротив, ако там куцат нещата, ако ще и с пачки да те замеря,  не става.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 22:37 от happy doc

# 108
  • Далечният изток
А, това питах де. Всичко е 6, но секс няма. Тоест не правиш компромис, ако ще всичко друго да е перфектно.

# 109
Всичко друго няма как да е перфектно, ако сексът е веднъж на високосна.
То някак разговорът е с един тон, ако си правил секс с човека, и съвсем друг, ако не сте се пипнали с месеци.

# 110
То някак разговорът е с един тон, ако си правил секс с човека, и съвсем друг, ако не сте се пипнали с месеци.

Така е, но пък ако си финансово обезпечена дали ще ти пука?
Може да си набавяш секса навън или пък с вибратор - като по-горе се писа.
Ако живеете като скотове и само секса го бива е там не знам...

# 111

Така е, но пък ако си финансово обезпечена дали ще ти пука?
Може да си набавяш секса навън или пък с вибратор - като по-горе се писа.
Ако живеете като скотове и само секса го бива е там не знам...
Това са някакви крайности.
Ако съм на скъпа почивка с пън и вибратор, или в землянка със супер потентния, всеки случай бих зарязала и двамата. Едно море и планина, платени сметки и редовен секс ми е ок. 😉

# 112
А тя какво решение или подкрепа търсеше от теб, Дорис? Какво би могла да направиш, като знаеш? Ти предложи ли й решение? А подкрепа: "Милата, колко гадно, секс ще те кара да правиш тоя!?" Rolling Eyes

За мен подобни оплаквания пред трети лица са нелоялност към партньора. Ако мъжът ти разказва така на приятели?

Доста изопачаваш всичко казано и преиграваш!
Цитирам те по памет - "досаден; неприятен; отвратена; колко гадно; те кара да правиш; тоя" - вменяваш пошлост и гнус в подобни разговори. Представяш обсъжданото разминаване в секса като ситуация, в която единия е отвратен от партньора и се чуди как да не бъде докосван, а другия като изискващ деспот. Кому е нужно това пресилване на нещата?
Сексът е нормална част от човешкия живот и е нормално да можеш да говориш за него без да си нелоялен към партньора си и без да го излагаш. Без да развяваш омазани чаршафи, линийки и шублери. Въпрос на интелект. Същото е и с приятелската подкрепа и предложените решения на проблеми от това естество - не влагаш излишен драматизъм, не се пениш излишно и се стремиш да си деликатен и до колкото можеш полезен.

# 113
  • Далечният изток
Аз явно ще се окажа много компромисен човек. В смисъл правя компромиси, живея в компромиси... Като чета дамите тук как режат или посочват врати когато нещо не ги кефи...

# 114
И аз те цитирам по памет - втръснало й до повръщане. Ми, гадно.

За мен такова обсъждане е признак на лош вкус.

# 115
Аз явно ще се окажа много компромисен човек. В смисъл правя компромиси, живея в компромиси... Като чета дамите тук как режат или посочват врати когато нещо не ги кефи...

Много зависи за какви компромиси говорим. Супер потентният щеше рано или късно да ми сложи рога след като ми се насити. На такива потентни бикове една не им стига.

# 116
И аз те цитирам по памет - втръснало й до повръщане. Ми, гадно.

За мен такова обсъждане е признак на лош вкус.

"Може да обичаш ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ, но ако ги ядеш всеки ден ти втръсват до повръщане" не е част от споделен разговор, а метафора, че еднообразието и монотонноста убива апетита. Така да се каже на това базирам съвета си, че трябва да търсят компромис и РАЗНООБРАЗИЕ.

И добре, нека се върнем към темата на Автора - твоя съвет какъв е? Оставам с впечатлението, че смяташ, че е той трябва да продължи да си настоява за ежедневния секс, защото е негово изконно право. Нима това може да свърши с нещо друго освен раздяла?

# 117
Сега ме накарахте да се замисля.
Мелания Тръмп дали има вибратор? Че е хубава жена майка му стара. Ще увехне ей тъй завалийката.

# 118
За нищо не трябва да настоява, като е нежелан, да прекрати тези отношения. Вероятно и жената мисли вече за раздяла.

# 119
  • Столичанин ама не в повече :D
О то на писане всяка е много категорична, ама в реалността... Rolling Eyes

Много зависи за какви компромиси говорим. Супер потентният щеше рано или късно да ми сложи рога след като ми се насити. На такива потентни бикове една не им стига.
Тук съм изцяло на различно мнение. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт