Отговори
# 240
  • София / Пловдив
Майчета и татковци! Дойде време да ви кажа чао и за тази седмица.
Пожелавам на всички купонджии МНОГО ВЕСЕЛ И ЩУР КУПОН! ...

И на теб спокойни почивни дни  Hug
  Дано да има фотографи на срещата, че да ни отсрамят за миналия път  Wink

Стънче, самичка също те искаме на купона  Heart Eyes

# 241
  • София
Ели, да ви е жив и здрав рожденника!!! Винаги да е ухилен до уши, да му се радвате на постиженията и да му подарите една сестричка!!! Че много ти ходят момичетата като ги гушкаш (имам и снимков материал за доказателство Simple Smile )
Хубав празник и много веселие в дома Ви!!!

Бети, сигурна съм че си се представила много добре на състезанието!!! НИе винаги ще сме с теб и ще се радваме на всяко твое учстие-защото само това че си там е наша огромна победа, гордост и радост Hug

Подготвям фотоапарата за партито!!! И ще дебна да заснема хубавите ви муцунки... та да се представим после на Friend кой кой е  Wink

Днес беше последният ден с рехабилитация на Мими, сега ще търся някакъв начин да намеря парички за да й осигурим и за другата година гимнастиката. Имаме много задачки за домашно и се надявам да се справям добре и да не забрави Мими това което постигнахме за 3 месеца работа.
Исках да попитам Живко как точно се прави дарение за дете с увреждания, как се попълва декларацията и до кога се подава после в Данъчните? има ли някакви тънкости??

Марти, Бела оздравявайте бързо !!

# 242
  • София
Забравих да кажа на Bim-Bam, че вече съм си стегнала багажа и чакам само да ми каже кога тръгваме за освещаването на новият дом на приятелят й  Wink ????

# 243
Нямам идея за дарението...преди време и аз бях питал същото.

Чисто теоретично...би трябвало да се направи нещо като договор за дарение, който да се завери при нотариус и да се плати държавна такса за дарение. После, при попълване на годишна данъчна декларация, си има клетка, където се попълва размера на дарението и, предполагам, се прилага копие от нотариално заврения документ.

Така си го представям, но на практика не знам как става.

# 244
  • София и там където не се пуши
Честити рожденници да са ни живи и здрави.

newsm59 newsm18  Gift  party023  cook newsm38  party041  party002 Gift  ura dance

# 245
  • The new Earth
Включвам се и аз в последния момент,за да честитя рожденните дни на Боби и Яни!Пожелавам им много,много,много здраве и изпълнени с радост детски дни! Heart Eyes Hug  bouquet

Така ми се иска и на мен на срещааааа. WhistlingПоне снимайте,моля! Party

Wolf ,драго ми е да те видя.Не болеше,нали?! JoyИзглеждаш много добре! Simple Smile Peace

Zhivko ,ти не се ли прибра вече? Laughing

# 246
  • София / Пловдив
Искричка, много готин аватар! Един такъв загадъчен  Hug  Heart Eyes
А за срещата - ти само кажи кога идваш - веднага спретваме една специална. Пък и в Пловдив те чакаме, нали знаеш?

# 247
  • София / Пловдив

Мамите, които са родили преждевременно, можете ли да видите тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148786.0

Кажете какви прегледи трябва да се правят на недоносени бебчета, за да се елиминират евентуални проблеми.

# 248
Ох, най накрая успях да седна. Голямо състезание, голямо нещо. От 4 до 9 часа продължи. Не знам за Бети, но аз съм скапана.През цялото време стоях права и ме заливаха с вода от всякъде. По едно време ми идеше да си хвана шапката и да си тръгна.

Бяха страшно много деца(поне 60) и почти всички плуваха по четери стила и нещата вървяха бавно.
Бети се представи доста добре, като се има предвид, че бътерфлаят почти не го е плувала и че никога не е плувала 50 метра. Да не говорим, че сега трябваше да плува 4 пъти по 50 метра. Повечето деца бяха от разни плувни клубове и бяха много добри. Имаше и от други селища.

Въпреки всичко тя успя да се класира девета от общо 20 момиченца от нейната възрастова група. Което си си успех, за нейният двутактов стил на плуване  Simple Smile
Треноьорката и се държа много добре с нея. Постоянно я подкрепяше. Каза, че не е вярвала Бети да се справи и е мислила, че ще се откаже още след първият стил.
Единственото, което не ми хареса е, че в залата беше ужасно студено и че Бети стоя 5 часа с мокри бански и мокра кърпа. Треньорката забравила да ни каже, че трябва да носим втори чифт бански и хавлия. Дано не вземе да ми истине точно преди празниците. И след последното плуване за малко припаднала в ръцете на треньорката  Sad

Сега всичко е наред(като хапна и се постопли) и тя е горда притежателка на грамота и чанта с малки подаръчета  Laughing

Благодаря ви, че бяхте съпричастни с първата ни спортна проява   bouquet

# 249
Браво на Бети  bouquet, сигурна бях, че ще представи блестящо Hug

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИСКРИЦЕ Hug
Бъди най-вече много здрава, щастлива и все така прекрасна и всеотдайна майка Heart Eyes

# 251
Zhivko ,ти не се ли прибра вече? Laughing

След малко потеглям...с надеждата да успя да се добера до София. От два дни насам чета само за отменени полети и почвам да се съмнявам, че ще прекарам уикенда на някое летище по пейките Simple Smile

Честит рожден ден   bouquet

# 252
Искрице, честит рожден ден!
Много щастие и много здраве! Да те радват децата и да те намери истинската любов!

Живко, да си ги нямаме такива - никакви пейки! чакаме ви на парти! Wink
Стискам палци да се разкара противната мъгла!

# 253
                               ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИСКРИЦЕ!

ПОДАРЯВАМЕ ТИ МНОГО НАДЕЖДА

ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНОГО ЛЮБОВ

# 254
Браво на Бети! Grinning
        Искричке,честит рожден ден!  bouquet
     Желая ти здраве,щастие и само хубави неща да ти се случват от сега нататък! Hug     
    Обичаме те! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт