Отговори
# 225
  • София
Ели, честит рожден ден на Боби!!! Пожелавам му здраве, късмет и добрини!!!

# 226
Приятели, ще ви помоля да стискате палци на Бети. Днеска е на състезание по плуване и много ми е едно такова, странно под лъжичката  Simple Smile
За първи път е на такова голямо състезание, а и само три пъти е тренирала в този голям басейн и не е свикнала да плува в състезателно темпо по 50 метра в четери стила. Май няма да и стигнат силите, щото хъс има преизобилно. Тя милата от седмица вече само за медали и купи бленува и ми е кофти да не се разочарова, тъй като колкото и добре да плува не включва краката и не е достатъчно бърза  Sad
Стискайте палци поне да се представи достойно newsm17

# 227
Ели, да ти е жив и здрав сладура!
Голям и хубав празник днес и само поводи за радост от тук нататък!

ще пиша и тук за тези, които не са прочели в другата тема: тези, които ще идват на партито, моля пишете ми на лични или на valko@openintegra.com - колко са големи децата и какво искате дядо КОледа да им пожелае. досега са ми писали само за 9 деца.

# 228
Лети,стискаме! HugУспех!

# 229
 nbirthday   Честит Рожден Ден и на Боби на Елена Акманова, много щастие и радост му желая!

# 230
Хей, имаме още рожденници Hug Ели, честит празник на Боби Hug да го нагушкаш и нацелуваш от мен и Марти  bouquet  Защо не ми каза днес по тел., че имате такъв хубав празник Crossing Arms Heart Eyes

Стискам палци на Бети (ако не е късно вече Wink) и съм сигурна, че ще се представи достойно Hug

Дени и на Марти изписаха Аугментин, някакъв нов вид -  Augmentin ES 642.9/5ml, който се пие на 12 часа.

# 231
nbirthday   Честит Рожден Ден и на Боби на Елена Акманова, много щастие и радост му желая!
Макар и със закъснение, присъединявам се от сърце newsm59

# 232
... Стискайте палци поне да се представи достойно newsm17
Самият факт, че е на такова състезания означава, че е достойна ... и да снимаш медала newsm10 Flowers Four Leaf Clover

# 233
Честит Рожден Ден на Яни и на Боби 

bdbaloni hbday happy bd baloni happy bd hbday bdbaloni

Честит Празник на мама Петя и на мама Ели 

mamma   smile3510   newsm67     ura    Tada

сега ако си решите и по едно момиченце  Heart Eyes

защото днес Ели почти си тръгна с Радост за вкъщи (без нас)  baby_neutral Joy

и голям медал на Бети от състезанието  smile3501

# 234
Бети, ще усетиш силата и подкрепата на всички тук. С теб сме!
Чакаме снимка на медала.

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБОДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ newsm51 smile3525 newsm51
Ели, пожелавам само хубави моменти на цялото цемейство.
Много успехи на Бети и добро представяне на състезанието в което съм сигурна smile3521
Бим бам точно от такова пътуване имах нужда.

# 236
Бети, ще усетиш силата и подкрепата на всички тук. С теб сме!
Чакаме снимка на медала.

smile3521       fingerscrossed

# 237
Майчета и татковци! Дойде време да ви кажа чао и за тази седмица.
Пожелавам на всички купонджии МНОГО ВЕСЕЛ И ЩУР КУПОН! Ще чакаме снимки. Този път не ни минавайте с номера "това там с тъмната блуза съм аз, само че не се виждам" Mr. Green  Joy
Бързо оздравяване на останалите!
До понеделник!

# 238
Честито на малките рожденици!
По лек живот им пожелавам и с повече щастливи мигове Simple Smile
Аз малко късничко, ама последните дни нямах никакво време.
Обаче в неделя съм там(сама). Ако може аз да си напиша нещо да ми пожелае Дядо Мраз Simple Smile

Стискам и палци на Бети! Или направо да я поздравявам за медала? Simple Smile

# 239
Ето я нашата елха.Утре ще купим още малко герлянди,че изглежда май малко гола. Thinkinghttp://images12.snimka.bg/001729158.jpg

Общи условия

Активация на акаунт