Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 165
  • ГОре на черешата...
mu6morok , що да сте го изпуснали newsm78? Като ти гледам графиката / изобщо не съм спец Rolling Eyes.../ овуто ти е било на 13-14 ден, пък тогава сте кексили. Дарееее, я помогни малко Praynig.

# 166
ми де да знам Thinking
май си ги плещя ей така за да не се надъхвам Blush Embarassed Rolling Eyes
е пък дано да мине и през нашия комин ДЯДОТО(въпреки че комина е запушен) Joy

# 167
днес май станахме от най забележимите(без да го целим де) Flushedно това не е важно.Важно е че по коледа наистина стават чудеса и си имаме много нови бремелинки smile3501 Two Hearts
Понеже днес не пожелах "Добро утро" и "Приятен ден", нека ви пожелая Страхотна вечер, топла и уютна и ползотворна за стараещите се Wink
  bouquet
/междудругото, mu6morok, въобще не си незабележима - честичко те срещам и чета/
еми аз нали съм си нахална и си пиша-питат ме не питат Blush
иначе за бебеправенето-май този месец го изпуснахме и Дядо Коеда няма да спре при нас,но нова година нов късмет  Heart Eyes
и аз съм като теб говоря си без да са ме питали  Embarassed

# 168
  • ГОре на черешата...
Ей, новичките момичета, ще ви дърпам ушите Mr. Green!Как тъй "незабележими", "не ви питат" - тук сме като Големият брат - всичко виждаме и когато трябва даваме акъл...недейте така, ще излезе, че има дискриминация и сме готови осъдени в Хага hahaha...

# 169
Ей, новичките момичета, ще ви дърпам ушите Mr. Green!Как тъй "незабележими", "не ви питат" - тук сме като Големият брат - всичко виждаме и когато трябва даваме акъл...недейте така, ще излезе, че има дискриминация и сме готови осъдени в Хага hahaha...
хахах ами дайде ми акъл как да накарам моя човек да дойде след 10 дни ,че да хванеме овуто...той иска да дойде за НГ пък..ще сме го изпуснали  #Cussing out

# 170
  • ГОре на черешата...
А сега де...дей той Rolling Eyes?Ако е много далеч, някой комшия под ръка нямаш ли newsm78 Twisted Evil Mr. Green?

# 171
Честито на г-жа V-twin   bouquet

Берина, честито на зълва ти bouquet. Това ли беше роднината дето направи ин-витро?
Апропо, какво става с твоята чертичка, а?   Crossing Arms Whistling Mr. Green

Хубав ден на всички, включително на 'незабележимите'  hahaha  Hug

# 172
А сега де...дей той Rolling Eyes?Ако е много далеч, някой комшия под ръка нямаш ли newsm78 Twisted Evil Mr. Green?
Ами той е във В.Търново  Sad пък няма подходящ комшия все са стари и  Sick а аз искам бебето ми да има хубав татко ..виж бившият ми колега  newsm78 Rolling Eyes

# 173
Ами той е във В.Търново  Sad пък няма подходящ комшия все са стари и  Sick а аз искам бебето ми да има хубав татко ..виж бившият ми колега  newsm78 Rolling Eyes
ей палавницо Joyама айде целта оправдава средствата

# 174
  • ГОре на черешата...
В Търново ли?Че той до мене Rolling Eyes...пък моят го няма Rolling Eyes...да си ги менкаме може ли Mr. Green?

# 175
ей палавницо Joyама айде целта оправдава средствата
ех ..ама е друго да  е с очичките на татенцето  Embarassed

# 176
Здравейте момичета  bouquet
Не съм писала отдавна, защото нали се лекувам и нищо не правя относно бебе Cry и реших, че не ми е мястото тук сега, само да спамя темата Embarassed А и ми е едно криво.....
Успех на всички и много положителни емоции  bouquet
Надявам се скоро да се завърна при вас Hug Praynig
Честито на новите блеменлиики Hug  bouquet

# 177
В Търново ли?Че той до мене Rolling Eyes...пък моят го няма Rolling Eyes...да си ги менкаме може ли Mr. Green?
Ами айде да менкаме ..твоя къде е ? newsm78 Близа ли е до Благоевград Grinning

# 178
Здравейте момичета  bouquet
Не съм писала отдавна, защото нали се лекувам и нищо не правя относно бебе Cry и реших, че не ми е мястото тук сега, само да спамя темата Embarassed А и ми е едно криво.....
Успех на всички и много положителни емоции  bouquet
Надявам се скоро да се завърна при вас Hug Praynig
Честито на новите блеменлиики Hug  bouquet
Е влизай де ..то и мойте опити са едни  Cry ама пак влизам  baby_neutral

# 179
  • ГОре на черешата...
В Пловдив.
Миленка, да ги нямаме такива - аз като чаках 6 месеца, що ви досаждах всеки ден. Тук те искаме, пък то не се знай знай ли се Wink.

Общи условия

Активация на акаунт