Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 240
абе то ,че ще го разчувства ще го разчувства,но само ще презвани и толкова ,за тях това  е отговор на смс или текст "и аз искам", което мен не ме задоволява  Embarassed

# 241
Гера, относно клиника "Малинов", нормално е да почиват!!Като знам на какво зверско напрежение се подлага д-р Стаменов се радвам, че ще си почине до 5-ти януари...Само, че при него не става записване на час толкова бързо!

Е само един гинеколог ли има в тази клиника?

Megan_Blg, много е романтичен  Heart Eyes
Целият екип на д-р Стаменов е в заслужена почивка!
Ето тук можеш да прочетеш - неговата клиника е 1 от най-добрите за двойките с репродуктивни проблеми Hug
http://www.invitro-bg.com/

# 242
  • Бургас
Мушмороче, дано не съм права Embarassed, но аз за сега не виждам двуфазност в графиката ти newsm78 Аз чела-недочела все си мисля, че разликата в двете фази трябва да е поне 3-4 десети Embarassed
Момичета, аз пък не мога да измисля подарък на мъжа ми и вече все повече се моля да не се наложи да мисля за такъв в последния момент, а подаръкът да дойде от само себе си Crazy Mr. Green

# 243
Гера, относно клиника "Малинов", нормално е да почиват!!Като знам на какво зверско напрежение се подлага д-р Стаменов се радвам, че ще си почине до 5-ти януари...Само, че при него не става записване на час толкова бързо!

Е само един гинеколог ли има в тази клиника?
Целият екип на д-р Стаменов е в заслужена почивка!
Ето тук можеш да прочетеш - неговата клиника е 1 от най-добрите за двойките с репродуктивни проблеми Hug
http://www.invitro-bg.com/
Позвъних в Малинов, защото ми е много близо и исках обикновен гинеколог, който да ме погледне на видеозона и да потвърди бременоста ми! Не съм искала час при този доктор. Hug

# 244
Мушмороче, дано не съм права Embarassed, но аз за сега не виждам двуфазност в графиката ти newsm78 Аз чела-недочела все си мисля, че разликата в двете фази трябва да е поне 3-4 десети Embarassed
Момичета, аз пък не мога да измисля подарък на мъжа ми и вече все повече се моля да не се наложи да мисля за такъв в последния момент, а подаръкът да дойде от само себе си Crazy Mr. Green

еми и аз нищо не разбирам ама момичетата казаха че ми е била на 13-я ден О.

# 245
  • Бургас
Дано те да са прави Peace

# 246
Мушмороче, първата част на Т. е объркна, защото си била настинала, ако мъжа ти е под ръка правете секс тази вечер. И аз не виждам двуфазност до този момент.

# 247
Е ,момичета приятен ден на всички!Вечерта не забравяйте бебеправенето Simple Smile

# 248
Аз рядко пиша, но хвърлям редовно поглед да видя има ли хубави новини, и какво да видя - дъжд от бременни. Та да се разпиша и аз, белкем ме поомокри този дъжд.

Честито на всички момичета видяли своите две чертички или вече чули сърчицата на рожбите си.
Берита, изключително много се радвам и за бременността на зълва ти, защото и аз гоня тази възраст и това е огромен стимул да вярвам и да продължавам напред.

Наистина, Коледа е, а на Коледа стават чудеса, нали!?!

# 249
  • Пловдив
Megan_Blg ти ли беше казала че си незабележима.Това определено неможе да се получи.Всеки втори пост е твой.
Хайде днес май никой още не се похвалил.

# 250
ей момичета с тия късмете направо ме побъркахте #Crazy Crazy
аз съм си ги копнала от готварския ама ще ви ги пейстна тука на вас та да не питате повече само да не ни се карат и да ме ометат набързо Mr. Green
Стига ти тая награда, парата на тебе се пада.
И тази година добър късмет улучи - здраве и благополучие.
Пада ти се ненадейно много щастие семейно.
Година те чака красива, съдбовна, ще бъдеш във плен на магия любовна.
Новата година нов късмет ти прати, в бизнеса постигаш завидни резултати.
Ще влезеш във елитен институт с "големи мозъци" прочут
Приятели ще имаш верни, щури, диви и модерни.
Смело пристъпяй напред, късметът ще е с теб навред.
Със знания ще блеснеш без съмнение във висшето учебно заведение.
Тази година ще ти провърви - награди ще спечелиш и много пари.
Тоз късмет за тебе е утеха - вървиш нагоре към успеха.
Голям късмет избра си, браво, ще се радваш на отлично здраве
Ще работиш, без дори да спираш, плановете си ще реализираш.
Ще имаш приятели нови, за тебе на всичко готови.
В игра джакпота ще уцелиш и крупна сума ще спечелиш.
С Новата година късмет избра си нов - ще намериш свойта истинска любов.
Ще търпите тъщата, докат и вземета къщата. Ще търпите и свекървата докато е първата.
Ръцете те сърбят - пари ще вземеш, дупето те сърби - дали ще се наемеш?
В бизнеса ще си голям, но в леглото не ставай за срам.
През Новата година благодатна дълбока оран те очаква и любов креватна.
Повишаваш си надника щом добре въртиш си задника.
Ще си смениш колата, после жената, а след туй рогата.
Във странство ти отиваш, богато гадженце забиваш.
Работата - туй ти е съдбата, и в службата и даже във кревата

и другите ама предупреждавам не са много цензурни поне за моите очи Embarassed

1.Гъз път да види
2.Годеж, сватба, келеш
3.Нейде из мъглата, щъ изненада непознат/непозната
4.Напред с рогата, ново гадже в кревата
5.Малко юначе в къщата да плаче
6.Таз година булката, догодина оная с качулката!!!
7.Луд купон - фолк маратон, лек махмурлук след малко ч*к-ч*к
8.Да ти валят стотинки като бели снежинки
9.Маслинка, лед, мартини - наздраве за много години!
10.Куфарите стягай, за чужбина заминавай
11.Едно кръгче с шейната на Дядо ти Коледа
12.Годината те чака красива и съдбовна, ще бъдеш в плен на магия любовна!
13.Льоboff
14.„От купон на купон ще попаднеш ти на Купидон“
15.Здравето на теб се падна, няма вече болест гадна, здрав ще си през таз година бодър, весел - до амина...
16.В пътя що ти предстои, щастие със теб голямо, като ангел ще лети, ще е чудо невидяно.
17.отдай се на гларусите...
18.Нека сте неукротими като динозаври Рекс. И през новата година ви се падна страстен Секс.
19.Пари, богатства, изобилие те чакат в Новата година ала с тях човек щастлив ли е, ще ни разкажеш догодина!
20.Екзотична екскурзия на остров вълшебен ще имаш през тази година не чакай деня последен!
21.Нов дом, удобен и прекрасен ще имаш в Новата година, с уют и топлина ще е изпълнен и няма да усетиш в него зима!
22.Бебе щъркел ще ти носи в Новата година, май със папмперси ще си тука догодина
23.Ах, каква любов те чака силна, страстна, сладка с кого ли? - Изненадка!
24.И през цялата година ще си здрав и бодър, силен болести не ще познаеш ха наздраве, що се маеш?
25.Всичките мечти ще ти се сбъднат стига истински да искаш, и от мързел да не пискаш!
26.Къща край море очаквай - щедра ще е с теб, повярвай Новата година - благинки ще има!
27.Любов, любов, любов... дали за нея си готов? И да не си, това те чака - побързай, ще изпуснеш влака!
28.Ще си здрав, ще си богат, и безкрайна благодат, и екскурзия в чужбина те очаква в таз година!
29.Дзън-дзън! На теб се падна съдовете да измиеш хей, побързай, няма да се криеш!
30.Сурва весела година до година, до амина! Здраве, щастие и рози, виното - в двойни дози, бесен секс във всички пози пожелаваме на вас от страна на Дядо Мраз
31.Пада ти се днес парАта - няма вече до заплата да се чудиш и се маеш как да свържеш двата края...
32.Сибирско здраве, еврейско богатство, немска сериозност, циганско безгрижие, американски късмет и френска любов
33.Бербатов/ица
34. Много книги да четеш и да идеш на Depeche

# 251
  • E-CLM & CH-VD
Страхотна колекция, ro6ko_!!!    bouquet  Аз никога нямаше да я видя, досега не съм влизала в готварския  Embarassed  hahaha
Доста идеи ми дадоха  Twisted Evil тези пожелания, и с много от тях се посмях от сърце  Laughing

# 252
ок ще го хващам за ушите тази вечер.ама малко ми е чудно.на мен цикъла ми е 25 дни + - 1,2 дни.вече ептен се омотах,ама ще кексим днес newsm78 Thinking

# 253
Здравейте, момичета!
Минавам само да се разпиша!
В работата са ме подгонили и нямам време1
целувки и положителни емоции на всички Hug Hug Hug

# 254
  • София
Megan-blg: случайно да учиш в Зем. колеж ? просто името е по-рядко..затова питам
Ами щях да уча ,но се отказах ,защото и сестра ми учи там последна година и нейния семестър 360, моя 300 -нямаше как да стане! Ти от къде си?

От София, но имам някакъв контакт с колежа и името ми се стори познато Simple Smile както и да е..Simple Smile
И сега правите ли опити за бебе на 19 години  Wink или първо учението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт