Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,я да ви питам нещо/не че е много важно/.Вие на заглавната страница на форума имате ли разни коледни украси.Когато влизам във форума от вкъщи илизат едни красоти,ботушчета,бастунчета,а от офиса като влизам няма нищо.При вас как е? newsm78

# 256
  • E-CLM & CH-VD
Момичета,я да ви питам нещо/не че е много важно/.Вие на заглавната страница на форума имате ли разни коледни украси.Когато влизам във форума от вкъщи илизат едни красоти,ботушчета,бастунчета,а от офиса като влизам няма нищо.При вас как е? newsm78

Има си ги украсите  Peace . А на тяхно място какво ти излиза в офиса?    newsm78

# 257
на мен също ми излизат украсите и в офиса и в къщи Peace
обаче и аз искам да питам нещо Blush на мен ми липсва от около седмица май newsm78 бутона за проверка на правописа при вас как е Thinking

# 258
  • Пазарджик
berina с украси е, явно админи-та се решили да вкарат коледно настроение и тук и мисля, че е много добра идея  Peace
В офиса ти се появяват старите, защото картинките се свалят на твърдия диск на компютъра и при следващо влизане в страницата направо от там се теглят и показват за по-бързо зареждане. Можеш да натисеш Alt+F5 и ще ти се обновят  Peace

# 259
Благодаря ти mimsat,ще пробвам утре.Ето сега пиша от къщи и си имам украсите ,а в офиса ми излизат старите знаци! newsm78

# 260
На мен ми липса бутона за проверка на правописа newsm78

# 261
  • София
И на мен от известно време ми липсва бутона за правописа.  dontknow
п.п. Извинете ме предварително за това което ще вметна, но не мога да се сдържа.
Megan_Blg МОЛЯ ТЕ, ВМЕСТО ДА ПИШЕШ "грешен пост" И ЕДНА МИНУТА ПО-КЪСНО ДА СИ НАПИСАЛА ДРУГ, ПРОСТО ВЛЕЗ И СИ ПОПРАВИ ПРЕДНИЯ. Не целя да те обидя или да те засегна, но мисля че няма нужда да пълним темичката с безмислени постинги. Извинявай отново   bouquet 

# 262
Здравейте,слънцаааа! Hug Hug HugАма как само се затъжих за вас....Липсвахте ми всички! Hug Hug Hug
Честито на всички видели заветните чертички,а така също честитки и на новата госпожа!  bouquet Hug  bouquet
КРОКИ,ама мнооого се радвам за теб! Hug  bouquet HugБраво,браво,браво! Joy JoyЧестито,мила и лека деветмесечка ти пожелавам,а накрая едно прекрасно бебче!  bouquet Hug
Няма да ви изброявам,защото се страхувам да не пропусна някого-на всички момичета и нови и стари които влизат тук- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и  Hug Hug Hug

# 263
Титини, радвам се да те видя  Hug

Рошко, и аз си копирах късметите   bouquet  А иначе и при мен липсва бутона за проверка на правописа. Предполагам, че е заради срива, който беше станал миналата седмица и беше затрил информацията от 4.12. до 8.12.

# 264
  • Бургас
Добрутро, сладурани Heart Eyes
Май още ви се спи, хайде да ви поразбудя малко

Успешен ден на всички, повече усмивки, измисляйте подаръците и се концентрирайте върху мисленето на заглавие за следващата седмица, която се очертава една от най-хубавите в годината Hug

# 265
добро утро!
GOLDIE,днес първа ще си пийна от кафенцето.благодаря ти,ще ми се отрази добре.е,от мен да мине ще оставя и на другите hahaha
май ще се размина с коледния си подарък EFP.остават три дни до лелката,а гърдите започват да ме болят Sad.ще идва гадината smile3511
приятен ден на всички и много по две чертички newsm51

# 266
добро утро момичета  Hug
ей и аз веднаж да се запиша рано рано и да си пийна от кафенцето на Goldie докато е топличко Mr. Green
kerilain не бързай мила да си поставяш отрицателна диагноза нищо не се знае а и има оше 3 дни казваш до лелката так че стискам палци за най-хубавия подарък Hug Praynig
titini здравей и на теб много се радвам че реши да ни навестиш бяхме се затъжили за тебе Hug
berina какво стана имаш ли си коледен форум и в офиса Grinning а нещо нямап ли да се отчиташ ти така по гръмко или да си трая и да си затварям голямата уста а Mr. Green ама нали съм си един виден преброител bowuu назначен от Mia_28 Crazy  та гледам да си върша работата качествено да не ме уволнят Crazy

много хубав ден желя на всички ви въпреки гадната мъгла на вън и много положителни тестчета ще чакам да запиша в списъка  bouquet

П.П. така се задуших тая сутрин от мъглата че мисля да предложа на шефа да идвам вече към обяд на работа Twisted Evil много ми е гадно доката стигна до офиса и вече не мога да дишам Cry

# 267
kerilain, аз си имах всички симптоми на лелка, но не ми дойде. Така, че си повтаряй девиза на форума: "Докато няма лелка има надежда!"

И аз много се ядосвам на мъглата, даже си мисля, че се раболях заради нея, защото ходя пеша на работа, и като се задъхам едва вдишвах!

Днес е много специален ден за мен, защото майка ми, която не съм виждала от две години, днес се прибира и съм много щастлива!! Само да се разсее мъглата, че да може да кацне самолета  Praynig

berina, нещо много съмнително си мълчиш...... newsm78

# 268
Добро утро, мацки!  bouquet
За мен днешното утро е мнооогооооооооо тежко, снощи беше фирменото ни парти за Коледа! Прибрах се доста рано при зори Crazy и сега ми е едно криво, криво . . .
Хайде да не ви се оплаквам . . .
Хубав ден!  Hug

# 269
Добро утро момичета,току що си направих тест обаче се вижда едва забележима чертичка и то чак след 15мин.Напразно се обнадеждих май този месец,хем си знаех че с толкова малко опити едва ли е станало ама на...........Много,много ми е тъжно................. newsm45 newsm45 Не трябваше ли днес вече да е по-дебела тази чертичка.Тя си е все същата,едвааааааааааааа забележима и то след 15 Shocked

Общи условия

Активация на акаунт