Отговори
# 525
И още една много хубава снимка от срещата с фенове .

Обърнете внимание на кръстословицата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
Да ви усмихна с нещо старо, но незабравимо... В една от руските групи честичко пускат такива моменти. Днес са пуснали инстуктора по пилатес и ме усмихнаха.

- Това тя ли е, г-жо Дерия?
- Не, скъпа, съществува ли такава Деря. Но кой е?
- Здравейте, вие сте г-н Миран, нали? А вие може би, г-жо Реян?
- Аз съм Дерия, радвам се да се запознаем.
- Добре дошли.
- Ако сте готови, бих искал да започна веднага. Както виждате, времето е прекрасно, нека не пропуснем слънцето.
- Слънцето няма да пропусне казва. Сега губя ума си, ума си.
- Г-н Деря, явно е станало недоразумение. Защото чакахме г-жа Дерю.
- Честно казано, аз също очаквам много от този живот, но не се получава.
- Как си, жено? Със собствените си ръце. Каква е изненадата за вас?
- Много добре, хареса ми.
- Вижте какви проблеми си създадох.
— Не казахте ли, че това е много опитен майстор? Какво не ти хареса? - Ще посещавате часовете. Ти си нещо с нещо Миран. Честно казано, невероятно.
Не ми харесваше факта, че е мъж. Какво друго не можех да харесам? Докато се намери някой друг, темата е затворена. Ако трябва, ще присъствам сам на уроците, а след това ще ви преподавам.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 19:26 от cvetansk

# 527
За начало на поста и за настроение слагам тази любима тройка. Nature Sunny

Миран и неговата пословична ревност - да се чуди човек да му се ядосва ли,
да се забавлява ли, или да го пусне по пързалката..... Grinning
След като няма да ползваме услугите на пилатес инструктора,
то да се заредим с порядъчно количество витамин Д. KissKissKiss

Стори от Ебру, мястото ми напомни за маслиновата горичка от Вятъра
какви хубави сцени заснеха там с РейМир и Умут, Зейнеп, Фърат.

Умут - "Остава много малко, татко, и аз ще спазя думата, която ти дадох"
Водещ – „Ако Демир бей те е държал толкова години далеч от семейството ти, значи мисля, че знаеш нещо много важно“.
Мерал - "Права си"
Луна - "Този, който ме помоли да споделя всичко това, не е никой друг, а Умут Йорукоглу"
Mete- "Татко, защо не сме активни? Трябва да ги предотвратим"
Демир - "Майка ти може да каже всичко"
Мете- "Какво да кажа?"
Демир - "Че убих Утку Йорукоглу"
Мерал - "Бях свидетел на ужасно събитие, омъжена за Демир"

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 11:04 от daniela1504

# 528
Здравейте!

Ebru Şahin ще играе героя на "Hayat" в телевизионния сериал Ab-ı Hayat. Сериалът ще излезе на снимачната площадка в средата на януари!

Текат преговори с Neguib Memli и Basak Kouklukaya за присъединяване към актьорския състав на сериала "Извор на живот".

# 529
Сага ми попадна информация, че първият избор на продуцентите за главната женска роля в Ab-ı Hayat е бил Хилал Алтънбилек. Хилал се е отказала в последния момент и тогава са избрали нашето момиче.
Не знам дали се сещате, но във Вятърничав продуцентите за ролята на Райян първо бяха поканили Неслихан Атагюл, но тя не се навила и тогава е изгряла звездата на Ебрушка. Той и Акън е станал Миран, след отказ на друг актьор, а нашия Акън е щял да играе братовчеда на Райан.
Какво нещо е съдбата?! Какъв хит стана този нискобюджетен филм?! Разби рейтингите и класациите.
Дали това съвпадение, че избора й е след отказ на друга актриса, не е поличба, че и този филм ще стане огромен хит?!
Дано! Simple Smile
Не знам каква е причината на Хилал да се откаже в последния момент, но може би ще съжалява.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще е интересно да разберем защо се е отказала, след като сериалът дава заявки да е хитов, с интересен сценарий, успешен режисьор и добър екип.

п.п.Хилал игра в Чукурова, много хубава жена, елегантна и класна, с нежно излъчване. Смятам, че е сбъркала и е изпуснала шанса си с този филм, но пък това е добре за нашата красавица.
Покрай сбатбата и медения месец изпусна сезона да хване сериал от есентта, а сега й се отдава отлична възможност.

# 530
Добър вечер,момичета.Гледа ли някой?
Серията е перфектна , всичко си е на мястото.Играта на всеки актьор е топ.  Акън е велик.Много действие , добре , че дават реклами, че да мога да си направя едно кафе.Не мога да се откъсва от екрана , за да не изпусна нещо.Мнооого е добър сериала.Доволна съм Blush

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 21:12 от LucyE

# 531
Първо отново да се порадваме на адвокат Чънар/Умут.

Хареса ми в днешната серия, както и серията в цялост. Най вече факта, че Умут действа твърдо дори с цената да огорчи Джерен, само и само да провокира майката Мерал и тя да признае истината. Гювен този път не се поддаде на бащините манипулации и не мина границата. За това пък Демир все пак постигна своето и поне на единия фронт можа да контрира врага да не го злепостави. Много кратка ще се окаже появата на майката, мисля че даде фира. Изключително тъжно за Джерен и Гювен, след толкова време раздяла имаха толкова кратка възможност да й се порадват и за втори път я губят.
Сега на ход е Луна, макар и разочарована от Махир, тя поне получи своето или кратко казано разочаровано сърце  - но пълна кесия. Съдейства и без драми се разведе с Демир, като получи прилична сума от него, с/у пари влезе в комбина с Умут, сега ще чакаме да видим какво са намислили с адвоката за да съсипят Демир, едва ли ще е само интервюто.
И аз съм доволна, Луна остава в играта.

# 532
Думите са излишни...

# 533
Здравейте!

Няма нищо ново днес...

но ви нося един много красив гиф колаж от фен

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 18:32 от cvetansk

# 534
Това приемам аз за реална оценка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Весели празници,момичета :  Christmas TreeTada  Бъдете здрави.

# 535
Днес било годишнина от старта на Легенда, класен проект,
струва си да го отразим и в нашата си къщичка.

"Салтук" е поредния ангажиран в друг исторически сериал - говорим за Арпаслан.

Какво стана с дизито, в което трябваше да участва Едип? Да не го отложиха?
Малко снимки и от семейство Тепели. Heart Exl

# 536
По случая годишнината на Легендата
(макар да мисля, че май започна по- рано от декември, но не помня точно)

Пуснаха фрагмент от новия сериал на Джем Карджъ "Йомер"
Фрага е красив и вълнуващ

# 537
Да си кажа не проверих дали е достоверна датата, по спомени мисля снимките почнаха октомври или ноември, възможно е първата серия са е излъчена края на ноември. Сори ако съм подвела, поне определението "класен" не е подвеждащо - добре де пристрастна съм BlushGrinning
Да се порадваме на Акъз.

и АгБат

За какво става въпрос в този "Йомер", първия фрагман не разкрива кой знае колко освен ислямските им напеви и раздвоението на Йомер, м/у повика на имама и жената?

Да споделя че останах много доволна от развоя на събитията в Рибарчето. Сейрото натри носа на Ферит като си тръгна. В ден петък следя два сериала Шербета и Рибарчето, но тъй като никои от тях няма онлайн руска озвучка днес наблегнах на Рибарчето - та пак да си кажа браво Сейран и Пелин. И двете по свой начин му показаха къде зимуват раците. А той остана между двата стола. Много ме издразни това момче с поведението си спрямо жена си и Пелин, а принципно му симпатизирам.

Кадър с Гюлчин, днес тя не беше звездата нямаше много екранно време.

# 538
Даниела, аз също съм много пристрастна спрямо Легендата и изобщо всеки ден мога да чествам годишнина. Сериала е дори повече от класен.

Тази вечер гледах Барбароса Хайредин, и като търсих за руски онлайн превод видях, че Рибарчето има такъв в  turkru

За новия сериал на Джем - "Йомер"

Превода е автоматичен от турски сайт.

Cem Karcı ще бъде на режисьорския стол на сериала Ömer, който ще бъде адаптиран от сериала Shtisel на Netflix. Поредицата Ömer ще бъде адаптирана от поредицата Shitsel. Гюлизар Ирмак ще бъде сценарист на сериала Ömer.
Еврейската култура е описана в серията Shtisel на Netflix; По-специално, сериалът за хасидите, които живеят в Йерусалим и имат различни култури, ще разказва за живота на едно хасидско семейство.

Каква е темата на поредицата Ömer?
Сериалът, който ще разкаже живота на героя Ömer, който е дал името на сериала, е адаптация на сериала Shtisel. Когато пишем темата за поредицата Shtisel, ние също научаваме темата за поредицата Ömer. В Щисел семейство хареди, живеещо в ултраортодоксален квартал на Йерусалим, се бори с любовта, загубата и неволите на ежедневието. Тъй като темата на сериала Ömer е адаптация от този сериал, можем да го напишем като проблемите на семейства от различни религии и секти в мястото, където живеят.

# 539
Светли празници на всички . Christmas Tree

По коледа се случват чудесаааа. Който е качил това да е жив и здрав!  
Зарадва милиони хора по света.  
Мисля, че е в унито музикалното.
Чачииии е такъв сладур и му се вее перчема:yum: и тази небрежна усмивка накрая ме тушира.😍
Двамата с Ебрушка са страхотни .Красота и харизма:heart_eyes:  

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1606699987018174467

https://twitter.com/CagatayBR/status/1606692376096940032

Цвети ко намериш време резни гифчета . Толкова се развълнувах. Този як черен звяр от където слиза джентълмена на Сайгън ли е ? Добре печелим като жиголо.

зад кулисите на Джентълмен
Снимката е много размазана. Пак ще кастрят ,като  издават от сета Joy на мини екрана се виждат Ебру и Чачи.

Стилист на филма е Илка качила е снимки . Знаех си Чаго не се отказва от нея . Сега стяга Енгин Акюрек за новия му сериал по фокс тв

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 00:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт