Отговори
# 540
Весела Коледа - щастие, любов и късмет,
нека ви следват навред и виетлемската звезда, нека ви засипе с чудеса, с радост, здраве и пари, нека Господ ви дари!

# 541
 Честита Коледа ! Здраве и мир по света . Амин !

Снимките на Джантълмен завършиха . Снощи са снимали по нощите.
Това е финала . Да им пожелаем успех на проектите и чакаме с нетърпемие да ги гледаме.

https://twitter.com/loveSEveC/status/1606844929715900418
Мислех  още ден , два ще снимат . Филмите ги снимат бързо , особено за платформите .
Ебру е писала в ИГ последна почивка . Вероятно е отлетяла при Джеди и след това ще снима новият проект с Биркан Соколу .

НФ не успяха да опазят в тайна проекта и визийте . Ядосват се  за нас е кеф когато ги издебнат на външни снимки. В Туитър повечето коментари са че е като коледен подарък особено, като знаем колко рядко се показва Чачо.
Не само аз съм забеляза това и други го коментират .  Сайгън ще носи пръстен  като Сарп в Ичерде .
Стилистката  му го беше избрала специално за ролята и ходеше с него за да свикне.

Можем ли да отделим малко време, за да припаднем от горещината на Çağatay Ulusoy като Saygın?
 в черно, косата, походката....🔥🔥🔥🔥
А забелязахте ли пръстена? 💍

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 10:35 от femmi2

# 542
Честита Коледа на всички ни.

Поздрав и от любимото ни семейство РейМир с тематичен колаж Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Феми като те чета бих казала че наистина на Коледа стават чудеса, не си се и надавала на токова споделен материал от снимачната площадка с твоя любимец, а? Гледайки стайлинга на Нехир, явно е съобразен с предпочитания стил на облекло на самата Ебру, както знаем тя обича да показва голо коремче, а и косите си носи по подобен начин. Да видим кога ще пуснат филма до година.
Мернах инфо че за 25-ти са предвидени снимките за новогодишното музикалното шоу Гласът на Турция, а средата на януари, се очаква да почват снимките за сериала "Източник на живот". Дали за НГ ДжЕбру ще са в Америка или ще си организират пътуване в някоя топла дестинация.......

Тази седмица Гюлчин е чествала рожден ден и вятърничавата компанията са се събрали. Не мога да не отбележа колко добре изглежда, поотслабнала, освежена подмладена.

Пуснали са фрага за 1-ва серия на Жар птица с участието на Бурак в главната роля,
при него също трансформацията е похвална.

# 543
Весела Коледа!
Пожелавам ви година изпълнена с чудеса!

От последния снимачен ден на Джентълмен.

Феми, искаше гифчета, после ще ги пренеса и оттатък...

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 15:16 от cvetansk

# 544
Цвети , Грасияс за гифките. Няма да издавам колко пъти гледах видеото ,секси небрежната усмивка накрая ме нокаутира.  
Ще е още по голямо чудо да се появява по често. 
Сега като ни затрупаха ще му видим очите на премиерата на Терзи.
Снимали са финала на Джентълмен  до 5 сутринта и е нормално да са изморени и изтощени.  
Сега ще си почине по дълго с любимото хоби и ще кисне до полата на оная.🤮 Като я разкара всичко ще си дойде на мястото. Не губим надежда.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 18:21 от femmi2

# 545
Akkiz и Börte в версия PUBG Mobile Türkiye

Този симпатяга е обявил края на снимките на Джентълмен, които продължиха точно един месец. Те започнаха на 25 ноември и приключиха на 25 декември.

Изглежда, че чакаме танц под дъжда и песен от Чаатай в Джентълмен. Това е предположение от рускините, но в клипа наистина се чува, че пее мъж.

Ето още една нова снимка на Чачо от вчера.

Нов колаж на Ебру и Биркан. Пожелавам им добро партньорство в Извор на живот.

Днес са снимките на новогодишното издание на предаването "Гласът на Турция", което ще бъде излъчено в ефира на 31 декември. Талат Булут ще изпълни песен с един от членовете на журито Seda Sayan. Все още няма информация какво ще изпълнява Ебру.

За Акън няма нищо ново, но това не пречи да му пожелая творчески успехи.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 21:35 от cvetansk

# 546
Ще е яко песен и танц с джентълмена. Аз си го пожелах. Сцената е снимана под дъжда късно вечерта🌧️

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 14:41 от femmi2

# 547

Нова снимка от рекламата на Акън

Ебру в новогодишното издание на Гласът на Турция

# 548
Редувам Цвети за терен.
Капан кога ще почиват ?
Няма ли да са ваканция за НГ?

# 549
От продукцията на Гласът на Турция, изобщо не са се постарали да оставят нещо на въображението за изненада на зрителя, след като позволиха да изтече толкова материал с поканените гост изпълнители. Е, те си знаят....

Признайте си, някой предполагаше ли, че ще е за толкова кратко присъствието на Мерал в сериала.
Не знам колко ще почиват, още не са го обявили официално, нали обикновено първите 2-3 седмици от нг се уточняват и преподписват договорите с рекламодателите, толкова им е и почивката.

Джерен: Отиди и намери онзи разносвач на чай! Разпитайте го за мама!
Гювен: -"Нищо не съм направил...".
Демир: - "Ако не спреш Джерен, тогава цялата вина ще бъде хвърлена върху теб." „Само защото си променил решението си в последния момент, не те прави невинен.
Мете: - "Татко, можеш да ми се довериш напълно"
Демир: - "Не бързай." "С един изстрел ще убием два заека с един камък."
Мете: - "Кой?".
Демир: - "Умут Йорюкоглу".
Умут: - "Гюлче е по петите им... Защо не вярваш на Гулдже?"
Джерен: - "Вярвам, но никой от тях не струва Чинара Йълмаз."

# 550
Ще ви издам тайна Joy
и съм склонна да се доверя на информатора.
Нашите хора са снимали в караоке бар преди това и може да чуем и дует от тях. Клипчето с пеещия джентълмен под дъжда е серенада за любимата.
Зад него е черната кола и човек държи чадър.
Това са детективските разследвания. Странно се движи  има предположение, че джентълмена си е пийнал или така си танцува. Държи нещо в ръка бутилка или друго.  
Коя песен пее не се разбира .Ще чакаме догодина да го изгледаме.
Прогнозите е че ще го пуснат към края на 2023г. Иншаллах!🙏

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 23:00 от femmi2

# 551
Лелеее, Феми след година ли е най близката обозрима дата за излъчване на филма? Добре че сериала й Източник на живот ще стартира началото на следващата година, та поне нея ще си я гледаме в образа на Хаят. Тия турци обичат да се заиграват с личните имена и имената на дизитата, дали Хаят ще е новият източник на живот за ГГ.......

Трите сезона на Шивача колко време го снимаха, той също е предвиден за излъчване догодина нали?

РейМир продължават да покоряват сърцата на зрителите, от 28-ми ще стартират излъчване в африканския щат Гана,  по най-голямата телевизия Adom Tv.

Въз основа на представянето на най-голямата турска статистическа платформа Cox Türkiye, Капан печели в категорията за най-добър пробив за 2022 г Trophy

Не съм коментирала сцената, в която Умай изрази гласно съмнение в спомените на Умут свързани със стрелбата. От това го заболя много повече, отколкото ако го беше шамаросала. А в конкретната сцена си мисля че Умай беше повлияна от състоялата се преди това среща и чувствата си към Гювен. Сякаш й се искаше подсъзнателно Умут да греши, споменът му за злощастната нощ да е плод на изпитания шок, и Демир наистина да не е присъствал там....

"Батко много те обичам, моля те прости ми"

"Разбрах те много добре, загубила си вярата си, ние отдавна сме те загубили..."

# 552
Дани , по принцип чакането е дълго на платформите . Свикнали сме на това , защото Чаатай снима от 6 год. за тях.  Досега е снимал за НФ и блу тв . Нетфликс излъчва по сериал и филм на месец. Има стари продукции , които си чакат реда и така си разсъждавам нашия филм ще е в края на следващата година живот и здраве.  Терзи - Шивача след НГ ще пуснат премиерата . Три сезона е няма да ги пуснат накуп. Ако го направят ще е прецедент.  

Ебру изглежда е  в Америка при Джеди ко това е ново
https://twitter.com/Emira_afk_lr/status/1607589565149110273

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 19:41 от femmi2

# 553
Озет 11 серия + снимки

След всичко, което се случи с майка й, Джерен настоява Умут да открие виновниците за случилото се ...
Междувременно състоянието на Мерал остава изключително тежко... Джерен е била с майка си през цялото това време... За да защити нея и Мерал, Умут изиграва всички карти, които има... Въпреки това, Джерен, под впечатлението, че майка й почти умря пред очите й тя говори доста грубо за действията на Умут за изпълнение на плана му ... Джерен е ядосана на Умут толкова, колкото е влюбена в него ... И Умут се чувства отчаян и безпомощен от това колко я боли сега...
Демир се готви да се яви пред съдията по делото за ранените членове на екипажа на неговия кораб... В същото време, заедно с Мете, той подготвя хитър капан, за да открие самоличността на Умут Йорукоглу... а "авторът" на точно този капан е Мете!

Мен резюмето малко ме обърка, излиза че за да защитят Мерал и да я опазят от ново посегателство за пред другите опитът за покушение ще е успешен, а тя макар и в тежко състояние все пак е жива. Това ме изненада, мислех че наистина са я занулили.

Цитат
Ебру изглежда е  в Америка при Джеди ко това е ново
https://twitter.com/Emira_afk_lr/status/1607589565149110273
Очаквано, за тази година ангажиментите й в Турция приключиха и е побързала да отлети при любовта си, а Джеди ще тича да я стопли, както разбираме от сторито й в Ню Йорк е студено.... Heart Grinning
Ей феновете бързо са натъкмили тематичен колаж....

Нас пък си ни топлят Реян и Миран Revolving Hearts

Относно Шивача трите сезона се очаква да ги пуснат с известна пауза м/у тях, но в една година или на година по сезон? Ако е второто направо трябва да дават награда за търпение на чакащите фенове.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 22:02 от daniela1504

# 554
Много готини снимки и стил на Тузак. Ейваллах на стилиста /стилистите

Дани , надяваме се да няма дълга пауза и  пуснат всичко през 2023год. Наистина сме за медал за търпение за много неща. Това го казвам често. Голям късметлия е с верните си фенове. Heart
Има слухове, които се въртят след като засне филма Чаатай ще се завърне с нов сериал по обществената тв. Говори се за завладяващ екшън може би още по добър и от Ичерде.
Той е такъв тип човек , ако нещо не иска и не му е на сърце и не одобри сценария предварително написан  милиони да му плащат няма да играе. Гювентам преди това му беше предложил друг проект той отказа категорично и тогава хареса Шивача. Чакаме гуруто Бирсен да потвърди ако е вярно.  Продуценти ,режисьори история и готина мацка. Добре е да си почине от образите както правеше преди. Има време за всичко. Той обича да режисира може да ни изненада с това.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 18:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт