Отговори
# 555
Здравейте!

Режисьорът Али Илхан се срещна с колеги от Hercai и вярва, че Вятърничав е завинаги

Мелике

Фърат

# 556
Не мога да не отбележа че Аслъ Самат/Мелике изглежда чудесно, а и видимо сякаш не само физически, но и душевно е в хармония със себе си. В интервю споделяше, че много й помагали и срещите с психолог, който продължава да посещава, тя самата също помага със съвети и опита си на хора намиращи се в нейното предишно състояние.
Като гледам визията на Фърат сякаш още снима в историческо...

Кратко резюме в картинки какво да очакваме от серията утре.
За сега все още няма офц инфо дали и колко ще почиват след нова година.

От сторито на Хилял Сарал режисьорката на Източник на живот, изглежда са в търсене на подходящи локации за предстоящите снимките. Отбелязала е Гьочек малко градче в провинция Мугла. Не е кой знае какво, но все пак да го отразим.

Сериала с Айда Аксел/Азизе приключи вчера с 30 епизода, съвсем прилично.
Аз гледах 1-ви сезон, 2-рия ми дойде тежък и го спрях още в началото.

Рибарчето и Гюлчин зад кадър, за тях вече е ясно почивка от НГ две седмици. Да ви кажа актьора в ролята на Казъм не съм го гледала но е уником, така си играе ролята, че яко нервира, но и забавлява... поведението му спрямо жените в дома му е отврат изключая лелята, но пък в последната серия, постави на място стария ага, заедно със Сейран дадоха добър урок на сем Корханови. Като им рекна те ли щели да го поучават на нещо дето при тях липсва а именно уважение, морал и чест.... Е не че като се приберат няма да си излее злобата на домашните питомки.

Ахмет Каякесен/Харун също е обявил старт на снимките на серияла в който участва "На мъжете не може да се вярва" там ще играе брат на главната героиня в ролята Мелис Аслъпамук.

# 557

Ебру ще изпълни песента "Sevme Zamanı" - Time to love

Допълвам за Извор на живот от Хилял Сарал

Музиката, с която е озвучено клипчето е много хубава, звученето е френско.

Клипчето тук

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 00:28 от cvetansk

# 558
Като цъках каналите и попаднах на тв 8 не знаех че го имам на кабелната. Сега гледам Тузак. Акън гонеше някой после дойде полиса. Имаха сцена и с Бенсу. Заради турските сериали свикнах и с тяхната реч. Гласовете им са хубави ,интонация не рецитират, като нашите бг актьори.  
Има и такива, които ме дразнят от турските, като фъфлят.
Дани , за кой актьор иде реч от Рибарчето, че не си го гледала и ти харесва?

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 04:51 от femmi2

# 559
Изгледах серията - за Гювен беше ясно, че не може да се разчита да каже истината и ще поеме вината, то и във фрага го дадоха с белезници. Изненадата на финала поне за мен касаеше подхвърлената ръкавица, имах други предположения, че някой от отбор Умут го е направил и Демир ще го отнесе, а то се оказа план на Мете и Демир за да дискредитира личността Умут,  сега той става търсен за убийство, така може да излезе на светло и да разберат кой е всъщност. Тая снимка дето излезе при полицейската справка и за която се предполага, че е на Умут, истинския Умут ли я е поставил като мнима информация за себе си още докато са подготвяли за плана за отмъщение...

Какво ще кажеш за успокоителните страстни прегръдки на химиците, значи ако не ни пробутваха любовните чувства м/у тях, нямаше така да ми бодат очите....извинявам се на почитателите на двойката, които виждат нещата по друг начин, споделям моето лично мнение.
Ако мога да се изразя в гифове за химията на УмРен съм така:
кадъра е от предстоящата серия на Рибарчето
Феми ето за този образ става дума, не съм го гледала другаде, но е уникат.

затова по-добре да...........

# 560
Ебру от Чикаго, Илинойс

# 561

Екипът на Тузак ни пожелава весело посрещане на новата година.Акън изглежда много щастлив напоследък , вижда се , че му е много комфортно  в този проект и екип  и аз много се радвам за него.
На всички участници в темата и от мен ,Весело посрещане на Новата 2023 Година.Бъдете здрави и щастливи  Tada Champagne Christmas Tree
https://twitter.com/akinozuetkinlik/status/1608928700455874560?t … GPi23rSRtplw&s=19
Едно клипче за настроение Blush

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 10:38 от LucyE

# 562
Весело посрещане на новата 2023 година!

# 563
Последен ден от настоящата година, обикновено си правим равносметка за изминалия период. За себе си мога да кажа имаше и хубаво и лошо, къде повече къде по-малко, но слава Богу нищо крайно трагично. Обикновено началото на всяка НГ посрещаме с големи надежди: за по добро, за здраве, за шанс да поправим грешките си, да успеем да преодолеем трудностите, през които сме преминали и новите, които ни очакват с възможно най-малко щети, да сме с близките си хора, да постигнем каквото желаем, ами дай Боже 2023г да е благосклонна към всички ни. Flowers Four Leaf CloverNature SunnyGreen Heart

И разбира се заедно да се радваме на успехите
на нашите любимци Акън и Ебру. Blue Heart  До догодина, съфорумки. Heart Exl

# 564

В последните часове на 2022 ви благодаря за емоциите и новините, които създавате и споделяте в темата.
Радвам се, че любимците ни продължават успешно по пътя си и са щастливи с проектите, в които участват.
Пожелавам на Ебру и Акън много здраве, за да продължават да сбъдват мечтите си, много успехи в постигането на целите им и много любов, за да са щастливи сърцата им
Абсолютно същите пожелания отправям и към всички в темата. До нови срещи през 2023 година....

# 565
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Новата година е книга с 365 празни страници.
Направи от всяка страница шедьовър.
Използвай всички цветове на живота
и докато пишеш, се усмихвай!

# 566
Добре дошла на Новата Година  на всички нас и на нашите любимци , които  правят света по красив и вълнуващ.
За наше и тяхно здраве. Wine GlassWine GlassTada

https://twitter.com/akinozuetkinlik/status/1609264221925085184
От сторито на Акън - жонглира с топки

Зад кадър на Тузак Sunglasses

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 10:51 от femmi2

# 567
Честита Нова Година! Flowers Hibiscus

# 568
За много години, момичета! Нека 2023 година бъде за всички здрава, успешна, мирна,
милостива, благословена, щастлива! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Като за начало на днешния слънчев първи ден от новата година,
предлагам допълнително да  заредим с доза щастливи и влюбени РейМир. Revolving HeartsNature SunnyFlowers Four Leaf Clover

# 569

Не можах да се въздържа. Красавец !!! Sunglasses
И това е много сладко

Общи условия

Активация на акаунт