Отговори
# 600
Майко мила как я нареди?! Scream
Направо с големия черпак й сипа. Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 19:04 от sineva 1

# 601
Дени ,направо кърти коментара 😂
Ще видим дали Акън ще се уплаши и русата ще си сбъдне ли мечтата.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 10:27 от femmi2

# 602
Здравейте!

Любимата напитка на Акън, в компанията на Акън.

Няма новини, има чакане...

Биркан във "Възходът на Османската империя" . Не знаех, че е участвал в исторически сериал, но много му отива...

Да сложа и нашата Аккъз.

и едно клипче от фенове

# 603
и едно клипче от фенове

Ама много си тичкат визуално, ще са красива двойка двамата Къдравелко и Къдравелка. Stuck Out Tongue Closed Eyes Satisfied
Ама как са ги нацелили продуцентите ще са много сладки заедно на екран с тия къдрави гриви.  Smiley

п.п. Страхотно клипче, Цвети!  Благодаря, че го сподели! Simple Smile

# 604

Току що видях, че вече е излъчена първа серия на новия сериал на Фериде Четин/ Зехра от Вятъра - "Принцеса без корона"

Пуснати са и руски субтитри. За желаещите да го гледат ето линк.

Принцеса без корона - руски субт.

# 605
Световноизвестна американска марка напитки анулира рекламна сделка с певицата Хадисе за 14 милиона долара, и сега обмисля да сключи рекламна сделка с някоя от новобрачните  двойки Демет Йоздемир - Огужан Коч, Ебру Шахин Осман - Джеди Осман.

# 606
Здравейте!

Вчера пуснаха новия фрагмент на Капан. Много е интересен и динамичен. Демир вече знае, че Умут и Чънар са един и същи човек, и толкова много ярост се излива от него. Интересно кой отвлече Демир, той го позна и беше изненадан, но ние ще трябва да чакаме епизода, за да разберем.

Нова снимка с Акън и фен

# 607
Къде е Феми да почерпи, че Чаатай вече е неангажиран  мъж?

Цвети, такава хубава реклама правиш на новата серия на "Капан", че ще взема да я гледам довечера.

Снимки от 2016 година, когато Ебру е била за пръв път в Грузия:

# 608
nedlen, и аз чаках, Феми да се появи още снощи с новината и бутилка вино или шампанско... Но тя е в такава еуфория, че ни е забравила.

Затова пък аз ще сложа едно готино колажче от фен.

# 609
Цвети  ,Фандома е ето така 🍾🍾🍾💃💃💃🍷  знаех си че това няма да е вечно и ще свърши идилията. Изненадана съм че се случи в началото на годината. Може и НГ да са празнували отделно когато качи сторито с виното и музиката.
Кеф е да чета за раздялата на годината.
Няма потвърждение мисля че този път е вярно. Ашкъма е умен слуша ме и пред мен гък не казва красавецът ми.   Нека си живее младостта без обвързване.  
Много двойки се разделиха за някой ме е яд ,за други се радвам.
Ако се окаже шум и пиар преди премиерата ще съм разочарована.
Има и такива коментари.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 13:42 от femmi2

# 610
Феми, от сега ли да я подхващаме почерпката,

или да пусна нашите гардове, докато дойде време за вечеря.

# 611
Цвети , от сега ще се опияним и ще друснем танца на радостта. Лоши сме щом се радваме не ни е срам да желаем това. Добре че сега се разделиха можеше да е младоженеца беглец и да я унижи повече . Бива ме да вардим. Може да не и се понравили еротик изпълненията му в предстоящите му проекти. Изчака ми се чакалото да видя хард изпълненията по НФ.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 17:57 от femmi2

# 612

Този стрелец да не се офлянква, ами да гръмне най-накрая в целта и да четем, че се отървал от русия питон....
Аман от безплодни дългогодишни връзки и празни отношения.

# 613
От днес са започнали снимките на Гюлчин Хатихан/ Хандан от Вятъра,

но по- интересното е, че нейното име фигурира на режисьорското място

Малкият Алико/ Умут от Вятъра в реклама за Мардински продукт. И отново тича из конака.

# 614
Джахит Гьок/ Фърат от "Вятърничав" с фотосесия "Природа". Джахит се снима в сериала "Ататюрк" за платформата Дисниплюс, в който ролята на Ататюрк играе Арас Булут Ийнмли. Това е един от най-очакваните проекти за годината, защото се навършват 100 години от създаването на Турската република. Вече са заснети 6 серии и след края на зимата ще бъдат заснети още шест. Предполагам, че външният вид на Джахит е такъв, заради външния вид на героя му в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт