Отговори
# 615
Леле колко се е променил Джахит Гьок/ Фърат?! Едва го познах Dizzy Face

# 616
Наистина, Синева, много голяма промяна и ми харесва. Прилича на изискан политик или богаташ. Голяма разлика в стойка, осанка, визия от Фърат, който познаваме.

Я да го сложа за съпоставка

# 617
Честно нямаше да го позная, ако nedlen не беше писала, че е той.
Огромна разлика. И на двете снимки изглежда добре, но на новата е някак по-зрял.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 21:20 от sineva 1

# 618
Здравейте!
Ползотворна почивка през уикенда!

Снощи бе излъчването на епизод 1 на "Жар птица", където главната роля е поверена на Бурак Т./ Темур Тегин, с режисьор Бенал Тейлери (помощник режисьор на Джем във Вятъра). Видях, че поздравления валят отвсякъде и рейтинга е доста висок като за първи епизод. Не съм го гледала, но пожелавам попътен вятър на Бурак и Бенал. Той направи една изключително запомняща се роля в Легендата и стана любимец на много хора.

Скрит текст:

# 619
Ебру е споделила в своя акаунт в Инстаграм рейтинга на "Жар птица", с поздравления и аплодисменти към Бенал Тайри и Бурак Тозкопоран. Възхищавам се на Ебру за това, че умее да се радва на успехите на другите и че споделя за тях.

# 620
Здравейте!

В неделя сутрин кафе с мъжката част от Вятъра

Нося ви този цитат от рускините към прекрасния момент на РейМир от приключението Урфа. Красив момент и зареждаш с добро настроение.

"Във всяка ситуация винаги можете да намерите време за радост и щастие. Можете да се ровите в лошото, да се тревожите за миналото или бъдещето, или можете да се отпуснете и да се радвате тук и сега, да изживеете този момент, да го почувствате. Зарежете всичко за известно време и просто бъдете щастливи."

# 621
Здравейте!

Да върви по вода през новата седмица...

Писаха, че Биркан Сокуллу и част от екипа вече е в Париж.

Вчера Али Аслан (оператора на Вятъра), пусна в сторито си снимка от
емблематичната колиба на Рейян и Миран.

Текста към публикацията:

Залез е името на отиване, когато му дойде времето.
От живота, от сърцето, от деня..

# 622
Новини от гуруто

Снимките на Извор на живот на ОГМ Пикчърс  стартират на 20 януари.  
Режисьор -  Хилял Сарал.
Сценарист - Нуран Еврен Шит.
Геройте  
Биркан - Кемал
Ебру - Хаят ( името означава живот. Мисля, Дани в темата предположи затова и позна)
Зерин Текиндор - Мухтарем  ( или нещо подобно е името. От телефона съм и не мога да копна текста. )
Неджип Мимели - Тургут

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 13:19 от femmi2

# 623
Феми, чудесна новина си ни донесла. Намерих статията на Бирсен...

Обявена е премиерната дата на телевизионния сериал „Ab-ı Hayat“, който OGM Pictures ще снима за Star след „The Kingfisher“, „The Stickman“ и „Ömer“. Снимките на сериала ще започнат след 20 януари. Нуран Еврен Шит е сценарист на сериала, в който на режисьорския стол ще седне Хилал Сарал.

Стана ясен и актьорският състав на сериала, който разказва впечатляващата история на мъж, който винаги изглежда на 30 години. Hümeyra (Neriman), Birkan Sokullu (Kemal), Ebru Şahin (Hayat), Necip Memili (Turgut), Gözde Seda Altuner (Aysel) и Ecem Çalhan ще играят "Miray", а още една много стойностна актриса се присъедини към сериала. Зерин Текиндор ще играе ролята на "Преподобната" в "Аб-и Хаят".

Много харесвам Зерин Текиндор, а с останалите актьори не съм гледала нищо.

# 624
Здравейте !

Цвети , от каста Биркан почти не съм го гледала. Не съм попадала на лоши отзиви за него.
Имената на геройте им подхождат ,особено Хаят на темперамента на Ебру. Неджип Мимели съм го гледала. Бива го за гадняр. Зерин е с аристократично излъчване. Гледала съм я в продукции. Последно участва в между мен и света на Дисни.  
Продуцента по принцип е с  усет за истории и подбира екипа и каста.
Яхнал е вълната Гювентам.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 20:31 от femmi2

# 625
Здравейте!
Честит имен ден на именниците!

Тъй като вчера никой не ме редува, новините за Акън и фрагмента на Капан останаха за днес.

Умут: Остани до мен. Да усетя аромата ти. Това е достатъчно.
Джерен: Така ме караш да се влюбвам още повече в теб, нали?
Демир: Трябва да си покриваме гърбовете.
Умут: Затваряме тази къща, докато не хванем Мете.
Демир: Ти се погрижи за окървавените дрехи и оръжия, нали?
Гювен: Взех решение. Трябва да има друг човек тук, не аз. А това е Демир Гюмусай. Искам да говоря с окръжния прокурор. Ще кажа цялата истина.

Един от феновете на Akın Akınozu arthouse_neslihan направи портрет въз основа на една от последните снимки на актьора. Акън видя тази работа и я използва като своя профилна снимка в социалните мрежи

Акън написа лично съобщение до момичето, създало портрета, и й благодари

Превода на текста, за благодарност

Ти каза, че може би ще видиш надежда... Както знаеш,
единствената ми грижа тези дни е да
запазя Надеждата жива Simple Smile Тогава нека всичките
ни надежди се сбъднат
Исках да изразя благодарността си
към вас с профилната си снимка Simple Smile Благодаря ви
за упоритата работа.

Феми, тя и физиономията на Неджип Мимели е подходяща за гадняр. Като гледам, до сега в каста на Извор на живот са обявени 6 жени и само 2 мъже, май трябва да очакваме още мъжки персонажи, че иначе ще стане женско царство. Зерин Текиндор я гледах в Черна любов и много ми хареса образа й на Лейля, а и тя го изгради много добре. И визуално, и като излъчване ми харесва.

# 626
Така е физиономията на Неджип е подходяща за такива роли. Зерин и мен ми хареса в Кара Севда.

Химиците да не са стигнали по далеч от целувка да дигат самолета и рейта:joy:
Браво на Акън ,че си комуникира с феновете и благодари. Така трябва.

Колегата джентълнен си наваксва свободата.
Ще има да чакаме да се появи някъде и да го разпитат.. Направо се отчайваме с тия от Нетфликс. Head Band
На 19 януари ще има гала вечер на Шахсуто. Ще има бляскава и за Шивача. Те са със  специално отношение към него. Затова закупиха и Терзи.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:45 от femmi2

# 627
Не знам ще вдигат ли самолета. Трябва първо сватба да има. Нали знаеш какво е отношението на турците за извънбрачния с**с. Дори ми става смешно, как понякога представят мъже на по 25/30 години ..., като самата "невинност" в това отношение.

Преди малко попаднах на този колаж, който интригува с визията на трите дами. Коя от коя по- горда и величествена. От всяка от тях лъха сила на характер.

# 628
Не винаги го спазват това. Насилие може да се излъчва. Платформите навлязоха и не могат гък да им кажат и санкционират. Там се награбват от раз без брак.

# 629
Феми, той Капан, както знаеш не е на платформа и тук важат всички правила и ограничения, или ще плащат глоби на Турския СЕМ.
Не знам защо толкова прави впечатлени, че се давало насилие. Чела съм много постове, във връзка с възмущение свързано именно с това. На мен лично ми прави впечатление повече за санкциите по отношение на еротични сцени. И не ме дразни показаното насилие, то фигурира навсякъде по света, във всичките му форми. Показват го и в Американско, и в Европейско, и в Азиатското кино. Ако търся нещо без насилие ще гледам комедия, не и драма.
Както и да е, това е много дълга тема за дискусия, но с едно съм съгласна с масата от мнения, по отношение на псевдо морала показан в турските сериали. В брак или не, децата не ги носят щъркелите, нито пък стават, като мама и тати си лягат в леглото с дрехите, балтоните и обувките.

Общи условия

Активация на акаунт