Отговори
# 465
Аха разбрах за филма. Реших, че сцената е от този филм.
Учудих се как това е минало през тяхния СЕМ, като ги зная какви са срамливи. Ясно, значи на платформите се пускат по-смели сюжети и сцени. Сетих се, че се правеха някакви парчета на Вятърничав, местните моралисти пищяха нещо, Не се сещам точния повод, но имаше някакви протести в Мердин.
Като казах Мердин и се сетих какъв уникален филм направиха. Толкова сериали съм гледала, но никой така не ме е грабвал.
Не знам дали Ебру и Акън вече са осъзнали, какво творение създадоха. Каквото и каквито филми да снимат този ще си остане тяхната визитна картичка.
Имената им покрай този филм ще останат завинаги свързани. Също, като да имаш дете, дори да се разделиш с партньора си, оставате свързани чрез рожбата си. Та и те ще са завинаги свързани чрез Вятърничания ! Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 23:07 от sineva 1

# 466
    daniela,
"The protector" е първият турски сериал в три сезона за Netflix.
Да, фентъзи е в стил безсмъртни спасители на Истанбул и света. Лошите са вампири, които искат да завземат властта. На мен лично много ми харесва поредицата. Като оставим настрана Чаатай и всичко което той олицетворява, целия кастинг правят супер комбинация и игра.

Според турски анализатори само заради този сериал, герой и Чаатай като изпълнител, в годината на излъчване на поредицата туристическия поток нараства с 20%.

Sineva, сцените от поста на Феми са точно от "The protector". В работата на сериали и филми за Netflix турския регулатор няма правомощия и процедури. Цензурата е безсилна за продукциите на дигиталните платформи.

# 467
Дани , Протектор е сериал. Първото турско фентъзи на НФ. Чаатай подписа ексклузивно с тях след Ичердето.
Донесе им късмет и успех. Сериала се хареса и така снимаха 4 сезона. 
Героинята на Айча я убиват във втори сезон. Героят на Ча е Хакан Демир. Палавник се оказа сваля кадъни.
Идеята и сюжета се върти около магическа риза. Има ефекти. На мен ми харесаха първите два сезона продълженията не толкова. Минавах и с мишката.
Айча е сладка и си химичат с темерута.
На галата беше дървена или изплашена. После свикна и на другите презентации си беше Окей.   
За Шивача и Джентълмена екрана не ще се припоти ,направо ще се взриви. С лекота снима такива сцени и е спокоен човек. 
От сега си приготвите мноооого лед.
И половинките на любимците също:joy:

Синева, явно не си запозната с цифровите платформи. 
НФ снимат много хард сцени и турски и всякакви. Наскоро по  Дисни плюс излъчиха смела сцена със турска актриса  - героинята й се самозадоволява.
Не знам как не се разпискаха. Не могат да им влияят.
В обществената тв цензурата е голяма повече от преди.
Турците снимат исторически само платформа се осмели да снима за Ататюрк основателя на  Република Турция.

# 468
Ей за това пишат, че било от сета на Джентълмена, такава ли е актуалната визия на фантома към момента, не съм виждала скорошни негови снимки и не съм сигурна за достоверността на споделеното? Да приемем ли, че фантома най после е допуснал да го покажат.

За лека нощ този кадър с РейМирчетата.

# 469
Ей за това пишат, че било от сета на Джентълмена.....

Малееее, какъв е сладурски готин и чаровен. Все едно се усмихва Емир преди 11 години......ауууу, много готино, много 🥰🥰🥰🥰

Благодаря, благодаря, благодаря 😘😘😘

# 470
# 471
Малеее, хора умрях
Това е моят невероятен сладък джентълмен.
Ново е наистина .
Най после фантома се показа. Визията му е супер.
Денииии , ние двете вярвахме докрай в него.
Ще покаже как го правят мъжете.Руси кичури виждам. Много ми хареса. 😍

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 02:13 от femmi2

# 472
Това намерих като инфо за снимката

Чагатай е заедно с актрисата MukaddesŞekercizade , която е част от актьорския състав на Centilmen . Тя е една от богатите дами, клиентка на Сайгън.

Чачо е в много добра форма и страшно чаровна усмивка

Тези снимки на Ебру да не би да са част от фотосесията за която четох. Страхотна е.

# 473
Феми, не съм гледала много турски сериали, не толкова от липса на желание, а от липса на време. По-малко са от пръстите на двете ми ръце са. В общи линии Вятърничав е първия, който догледах до края. Знам, че са много консервативни и не предполагах, че пускат подобни фриволни сцени пък било и на платформи. Мислех, че за турците всяка еротика е табу. Учудих се, че актрисите имат смелостта да се снимат в подобни сцени и не ги е страх,че ще скандализират това толкова консервативно общество. Знам, че са леко лицемери в това отношение, но все пак се изненадах.

Чаатай е свалил килца и е в топ форма.
Ебру си я харесвам повече с буйни къдрици. И так е сладка, но къдравата й грива  е част от чара й.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 00:41 от sineva 1

# 474
Сряда, денят на Капан напомняне с Луна и Махир, поддържащи се след помятането.
Да видим какви ще ги забърка амбициозният Мете, стига да не заспя по някое време, че късничко почват. Grinning

Някой жестове не се променят.

Взаимствам коледно колажче с нашата прекрасница. На твоето питане Цвети,
мисля си че тези снимки не са от предстоящата фотосесия, а по скоро си ги е направила за лично ползване, преди да се покаже сбирката на ОГМ.

Още една снимка от рождения ден на каката Дефне.

# 475
Здравейте!

Акън вече е с нов мениджър

Ahmet Koraltürk добави информация за Akın към своя уебсайт

В деня на Капан за Капан

Имам усещането, че Мете може и да излезе някакъв психар. Методите на Демир при него са повлияли в съвсем друга посока, която дори плаши и самия Демир. А и все още не са ни казали коя е майка му.

# 476
Писах, писах и го изтрих някак си....

Редовно си ви чета момичета, да си знаете Hug въобще не ми остава време да гледам "Капан", но да драсна и аз два три реда.

Продължавам да си следвам Ак/Ру в Инстаграм, да се наслаждавам на техните изяви и красота. Когато стартираше проекта "Капан" и всички тук гадаехме и давахме предположения за екранната партньорка на Акън лично аз много исках да го видя заедно с Бенсу Сорал. Честно, изненадах се от това, че доста от вас не я харесахте. Била леко посредствена като актриса, имала още "бая хляб да изяде". Бенсу съм я гледала само като партньор на Чаатай в Ичердето. Като двойка много ми харесаха, ама чок! Всички знаем как завърши тяхната връзка, но пък знаем и темата, и идеята на сериала. Само първа серия от филма съм изгледала, но от споделените трейлъри тук и в социалните мрежи директно минавам на ваша страна.
Меко казано съм разочарована от тази жена, попрекалила със скалпела, подпухналото и неестествено застинало лице, гримасите като говори и усмихва ... ме втрисат. Акън с неговата естествена красота и сексапил, който излъчва са ми в ярък контраст с противополжностите при Сорал. Като игра наистина е скована, тромава и не завладяваща. Но както и да е..

За Ебру, всякак ми харесва това щуро и неподправено момиче - слънчево усмихната или леко замечтана, с поглед на жената вамп или пък просто тръгнала на разходка в парка. С всякакви прически и визии ми харесва. Всичко й стои добре.

Но точно тук  не ми харесва ни прическата, ни гримът.

Съвсем друг човек е, няма е нейната идентичност, по скоро я оприличавам на едни от нашите фолк певици.
Много бих искала да гледам проекта Джентълмен, но доколкото знам, там няма превод на български, нали?

# 477
Pink Dress, Джентълмен ще е филм и още го снимат. За платформата Нетфликс е и ще го пуснат другата година по някое време. Силно се надявам да пуснат поне руски субтитри, но както и да е, пак ще се гледа.

От няколко седмици съм смъкнала едни анимирани колажи на Вятъра и все не ми остава да ги кача. Днес дойде и техния ред.

# 478
Вай, вай, страхотни анимета, Цвети!
Напълно издържани в стил годините на робството и плантациите. В смисъл Миран ми изглежда като един син на плантатор, млад господар.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 14:20 от Pink Dress

# 479

Готини анимации, но латино феновете са се престрали в образите. Акън е с костюм на Леонсио, а бабане е като вещица от някоя приказка, даже от питието й излиза пушек/пара, ври и клокочи. Латино феновете са много темпераментни, креативни и големи скандалчии. Като следя любимците си, латино феновете винаги са на първите места по коментари и туйтове.

Общи условия

Активация на акаунт