Отговори
# 480
Мен също ме впечатли погледа на латиносите И анимето на Азизе наистина прави най- силно впечатление, поне в моите очи. Всичко в портрета й е като символика. Това тяло като пясъчен часовник, зелената напитка с парата и розата в ръката, наистина е като вещица от приказките.
Личи си горещата кръв и голямото въображение на латиноамериканските фенове. Много сполучлива смес на приказка, съвременност и типичното за тях плантаторство.

# 481
.......Акън е с костюм на Леонсио......

Баш!
Дени, и на мен на него ми "блъска". То затова и написах епохата на плантациите.

# 482

Не можах да намеря снимки на Леонсио в цял ръст и добро качество, но и тези ще свършат работа за съпоставка. Дени, набито око. Направо си е костюма на Леонсио.

# 483
На 28 декември сряда  по тв 8 е премиерата на Нулев ден.
На Капан  вероятно ще му сменят деня на излъчване.
По коментара Бенсу Сорал в Ичерде е естествена ,сега се е орезилила в лицето.
Като видях анимациите се  сетих за Доан Барайктар хареса ми във Вятъра пич си е. Нещо ново около него има ли ?

Дени , не харесваш руси на нашия любимец много му отива.🔥 След филма да не си променя прическата и цвета искам го такъв в реала. Ще си я поддържа с фризьор.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 16:38 от femmi2

# 484
Неочаквана, но хубава новина

Ето новия проект за телевизионен сериал на Ебру Шахин
от Birsen Altuntas

Сериалният проект на Ебру Шахин също беше въпрос на любопитство. Новият сериал на Шахин, който подписа 1-годишен договор с OGM през последните месеци, беше обявен. Красивата актриса си стисна ръцете с "Ab-ı Hayat" на режисьора Хилял Сарал. Шахин ще сподели главната роля с Биркан Сокуллу в сериала, който ще се излъчва по Star TV.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 16:50 от cvetansk

# 485
Щом е от Бирсен значи е сигурно ,щото четох че са слухове и Ебру още мисли. Биркан Соколу е симпатяга. Не съм го гледала много като актьор. Режисьора Хилял Сарал е добра.
На колажи си пасват визуално двамата и ми харесват. Гювентам е с нюх и дано историята е хубава. Сключи договор със Стар тв за повечето си проекти. Някой са на платформа, като бизнес оферти.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 17:41 от femmi2

# 486
Доколкото прочетох ще е нещо като фантастика

Сериалът ще се върти около събитията на Доан, който прави изследвания в лаборатории и е на 117 години, но изглежда като 30-годишен.

Биркан Сокуллу не съм го гледала. На снимките е много симпатичен.
За режисьорката Хилял Сарал пък прочетох, че е много креативна.
Ще видим като го пуснат. Със сигурност, ще е от сериалите, които ще чакам с интерес.

# 487
Цвети , тая история ми звучи като за платформа ама каквото реши продуцента.  Харесвам фентъзи. Визуално си пасват двамата на колажи. За Биркан знам повече за ЛЖ. Не е женен в момента има си сериозна приятелка.
Женил се е един път за Аслъ Енвер и се развеждат. В момента тя е хамиле и е омъжена. Хилял Сарал е режисирала турската класика  Забраненият Плод.

# 488
Ново от сторито на Ебру

И едно ново колажче от нета

# 489
Още информация за новия сериал на Ебру:

Режисьор на проекта е Хилал Сарал, заснел такива успешни проекти като "Забранена любов", "Каква е вината на Фатмагюл", "Черна любов". Сценарист  Нуран Еврен Шит, който написа сценария за скорошния хит „Другият аз“. "Извор на живот" ще бъде заснет от OGM Pictures за Star TV.

По-рано се е  планирало сериалът да се казва "Имение с лавандула" (Lavanta Konağı).

Сериалът ще разказва за човек-учен, който не остарява. Той е живял повече от сто години, но продължава да изглежда като на 30, благодарение на уникалните си изследвания. Историята започва в Париж.

Гьозде Седа Алтунер също е в каста на проекта.

Зерин Текиндор, която се готви да се завърне на екраните с "Извор на живота", в новия брой на списание L'OFFICIEL

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 00:32 от nedlen

# 490
Днес все интересни новини. Ебру вече ще можем да я виждаме и анимирана в компютърна игра с визията на Аккъз

Героят Akkız , изигран от Ebru Şahin , участва в играта Pubg Mobile като комплекта „Първият воин“!

Персонажът Akkyz стана част от играта PUBG Mobile

ПЪРВИЯТ КОМПЛЕКТ WARRIORS ТРЪГВА!
Идва воин, който взема силата си от своите вълци... First Warrior се завръща с нас в PUBG Mobile cc с техните невероятни събития

# 491
Смяна на деня на Тузак.
 Следващият епизод ще е в четвъртък.

# 492
Появи се информация, че Ебру Шахин, Талат Булут и други актьори са получили покана да участват в новогодишното предаване на "Гласът на Турция". Даже арабите пишат, че Ебру вече е на снимки за предаването. Да се надяваме, че наистина тя ще участва в това музикално шоу.

# 493
Тези дни лавина от хубави новини за Ебру, много се радвам, заслужа! Simple Smile

# 494
Ето кои колеги са в новата мениджърска агенция в която се премести Акън.
Избора е много добър.
Цитат
Akın Akınözü се премести в новата агенция на Ahmed Koraltürk, чиито клиенти са звезди като Burcu Ozberk, Elchin Sangu, Nesrin Javadzade, Gokce Bahadir, Barisem Arduch, Ismail Ege Shashmaz и др.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 16:21 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт