💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Поли, аз съм вряла и кипяла в живота и знам, че всеки млад човек преминава през различни етапи. Те са млади и нищо човешко не им е чуждо. Дали са кръшнали или не, само те си знаят. Щом си дават нов шанс в живота, нека да им е чист пътя и да ги подкрепим. Защо е нужно точно в този момент, някои злобни душички на всяка цена да им пречат. Ето това не приемам. Не се опитвам на всяка цена да ги оневиня. Просто търся истината. Сигурно и двамата си имат трески за дялане. Нужно ли е допълнително да се нагнетява обстановката. Този акт вчера, толкова очевадно си личи, че е целенасочено скалъпен. Какво ни интересува някаква снимка от преди една година. Това в момента има ли някакво отношение в тяхната връзка. Просто ей така, да правим лошотии. И отново, не съм убедена, че тази снимка е истинска. Мирише ми на фотошоп. Поради казаните по-горе съображения. Но дори и да е истинска, какво от това. И двамата имат история зад гърба си. И двамата са имали предишни връзки. Те вече са минало. Трябва ли да размахваме снимки със старите им гаджета.  Това вчера беше много грозна постъпка. Но нека тежи на съвестта на този, който го прави. Защото знам от личен опит, че когато има силна любов, никой не е в състояние да раздели двама души. Те може да се карат, но пак ще се търсят. Така, че нека ги оставят на спокойствие. Защото съм убедена, че Ханде и Керем се обичат. Винаги съм била на страната на любовта. Радвам се, когато виждам влюбени хора. Тъгувам, когато виждам страдащи от раздяла хора.  Това е нормалното.
А "слухът" за тяхното помирение, не е слух. За огромно мое щастие двамата са заедно. Чакам продължение... Нека злобарите да замълчат.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 17:49 от БлагаВест

# 301
Да подгреем за довечера!

# 302
От профила на gazetemagazin , който май се управлява от нашия приятел Акиф. Joy Присъедини се към ашк вар отбора. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 303
  • София
Щом журналист, като Акиф, признава връзката им, тогава няма какво повече да се съмняваме. Преди 4 дни Акиф качи това в официалният си акаунт. Днес вече е потвърдил отново, че ХанКер продължават своята любов.

Другият известен Билял Озджан пръв ни информира за снимката от кафенето. Той обясни, че негов много близък и доверен човек му е изпратил клипа с двамата. А на него той имал огромно доверие и няма как да го излъже. Знаем този Билял колко недолюбва Ханде. Щом и той го потвърждава, значи е истина.

# 304
Много се радвам, че си оправиха отношенията и са отново заедно 🍀

# 305
Heart Heart Heart

Отново в тренда Wink
#HanKer
2,249 Tweets

# 306
Айде, честито ❤️❤️❤️😍😍😍
Остава Ханде и Керем да споделят нещо и радостта ще е пълна 💕
Линде, ти си истинският герой тук.
Ти не спря никога, ама никога да вярваш в тях и да подкрепяш любовта им. 💕
Пожелавам на Ханде и Керем да опазят любовта си, да бъдат щастливи заедно и никога повече да не се изпускат 💕

Последното интервю на Керем от събитието на Technogym - червен като домат и с искри в очите. 😍 Такъв искам винаги да го виждам, когато му споменават Ханде ❤️

❤️

# 307
# 308
Много им се радвам

# 309
Тина, и ние се радваме , но ни е страх да се зарадваме като хората. Joy Така ни приземиха преди няколко месеца, че сега сме предпазливи.Disappointed Relieved Дано са истина новините. Heart Exl
Линде Hug

След 1 час очакваме да излезе рекламата за Nocturne. Nature Boom

# 310
  • София

Тема май-октомври 2022 г.: Ханде Ерчел!

Поли, не само ние сме предпазливи, както се вижда и те не бързат да се афишират. Нека да им сложим едно оченце против уроки!        

# 311
Малко остана до рекламата на Nocturne с участието на Ханде Wink

Gift Heart

Hanker
8,432 Tweets
Hande
17.6K Tweets
Kerem
19.8K Tweets

# 312
  • София
Ханде NOCTURNE 2022 Heart Eyes