💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Добър вечер момичета.
Най -накрая една прекрасна  новина относно Ханде и Керем. Супер съм щастлива от кога чакахме да се съберат .
Щом е потвърдено от турската преса можем да се радваме за тях.
Изданието GazeteMag потвърждава, че Ханде и Керем  са се помирили.Двойката решила да даде още един шанс на връзката си.

А рекламата за Nocturne , Ханде е прекрасна.

# 316
Фотографът Can Buyukkalkan публикува нова снимка на Керем за фотосесията на Esquire в своя Instagram.

# 317
Чаровница е 🦋

# 318
Харесвам го това момиче!  🤩

# 319
Рекламата на Ханде и в Ютуб Wink

и нещо забавно от соц. мрежи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 320

🔥🔥

Зарадвах се за нашите, много да се обичат и да не повтарят стари грешки 🧿
Не им се чудя как, какво и защо точно сега се разбра, че мислите ми ще завият в посока, която не ми харесва... Те си знаят. Феновете им ги обичат, накрая покрай майтапа ще ги оженят и на тях им остава да се събудят с две деца. Ей така, за ПР 😝 Шегичка.
Линде, отсега нататък ще се доверявам повече на усещанията ти. Вие с Азисия единствени не загубихте вяра в тях 😉

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 21:51 от Margarita N.

# 321
  • София
Над милион гледания за около час! Nature Fire Nature Fire Nature Fire

# 322
Добър вечер, момичета! Flowers Hibiscus

Не смея да пиша цял ден, но ми едно приповдигнато и много щастливо. Flowers Hibiscus

Ако бях на мястото на някои други съфорумки, бих изчезнала. Би ми било много неудобно да пиша след всичко негативно, което съм изляла от януари насам. Но това съм аз, не всеки мисли като мен.

Много ни е хубава Ханде. Най-красивата!

# 323
  • София
Е много е красива тази Ханде.  То бива, но Господ се е забравил, когато е раздавал красота.

Тези двамата са, като сиамски близнаци.

Расте достоен последовател на леля...
Колко се радвам да го видя жизнено и щастливо това мъниче. Разбрах, че лечението дава резултат. Мави е много добре. Дано!

# 324
Flowers Hibiscus Линде, много ще се радвам, ако са намерили обратно път един към друг. Обаче най-много днес се зарадвах за теб. Ей, много си ми скъпа и мила, нищо че те дразня по някой път, ако съм в Йок отбора. Satisfied

Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 20:35 от midnight__sun

# 325
Доброто и любовта винаги побеждават Wink Gift Heart

Wink

# 326
Ще си посипя главата с пепел,ако е вярно!!!
Но ми трябват доказателства,за да се зарадвам истински!
Много ще съм щастлива!!!
Дано!!!

# 327
Изгубих нишката аз, но кое потвърди, че са заедно? Та и аз да се зарадвам 😃😃

# 328
  • София
Слънчице, ти никога не можеш да ме ядосаш, защото си ми специална. Ти и Миси сте ми на сърцето.  Знам, че не си в "Йок" отбора, а им се ядосваш и затова така говориш. Знам, че ги обичаш и са ти на сърце и че дълбоко в душата си им желаеш щастие.  Аз също им се ядосвам доста често, но не спирам да  им вярвам и да ги подкрепям, макар и само виртуално.     

Разбира се, че всички тук сте ми много близки. Всяка от вас по един или друг начин ме допълвате. Чувствам ви много близки, нищо че не се познаваме реално. Всяка си изразява по различен начин любовта към нашите патрони. Знам, че това ни събира. Вярвам, че всяка от вас искрено се моли и се радва за любовта на тези сладури. Може  да си ги корим, да им се сърдим, да ги критикуваме, но това не значи, че не ги обичаме. Доколкото мога се опитвам да ви поддържам духа за да  вярвате до последно в положителният край.  Може понякога да ви дотягам, но аз го правя от цялата си душа. Когато усетя, че почвам да преминавам границата се опитвам да се поспра. Защото всеки е различен и по различен начин мисли и възприема фактите. Целта ми не е да ви дразня и да ви налагам моето мнение. Не винаги виждаме нещата по един и същи начин. Хората сме различни. Затова моля да не ми се сърдите. Спокойно си изказвайте вашето мнение, дори да не съвпада с моето. Да знаете не се сърдя на никого. Дори доста пъти това ми дава и друга гледна точка. Радвам се, че тук цари мир и уважение към различното мнение. Това е мястото, където влизаме за да релаксираме. Е, нашите гълъбчета доста време ни държат под напрежение, но ние не се предаваме. Чакаме си търпеливо добрите дни.  

И още красота от най-красивата мюсулманка в света...

# 329
Flowers HerbХАНДЕ! Красива и тъжна, като есентта!

Това е моето усещане за тази и фотосесия ...

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 22:22 от Yassy_N

Общи условия

Активация на акаунт