💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 54 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Омг , хич не бях забелязала грешката. Flushed Аз пък тъкмо се зарадвах, че тези дни чичото се активизира малко в инстаграм за актуалното покрай Керем и той пак се изложи. Joy
Като цяло не сме доволни от мениджърите нито на Керем, нито на Ханде, ама важното е те да си ги харесват и да са доволни. Joy Като стана дума за мениджъри , такъв тип фалшиви новини не трябва ли да се опровергават от тях? 🤔 Миналият месец Керем пише в инстаграм "булшит нюз", този месец Ханде пише в туитър, нещо абсолютно нетипично за нея. Някой някъде по веригата не си върши работата май.

# 661

Малко късно се включвам днес, но като част от публиката да си кажа, че 4 сезон тръгна много добре. Всички бяхме ентусиазирани от приятелските отношения и кафета. Рейтингите удариха тавана. После ГГ бяха попарени от сценаристите на едно кофти шоу и това ги принуди да променят историята. Сценарият на нашето шоу отстъпи в полза на рекламодателите и отново остави ГГ свободни от сърдечни обвързаности. Разликата е, че от любов към кафето ГГ се срещат. Разбира се освен кафето ги обединяват приятелските отношения, общите спомени и новите проекти. Все пак, няма нищо по-добро от хубаво кафе в добра компания. 😘

В търсене на един специален приятел...

Кафето в гората носи частица от свободата, аромата на очакванията и удоволствие от споделените мигове 💞

# 662
  • София
Среднощен привет, прекрасни! Flowers Hibiscus

Преди да дойде сряда и дългоочакваната фотосесия на нашата любимка Ханде Ерчел за списание Hello Turkey 2022  и преди да приключим с 11-тата тема, се опитвам да се "вмъкна" с обещаните снимки от есенна Турция! А обещанията са, за да бъдат изпълнявани! Sunglasses

Въпреки че, живея далече от което и да е море, на мен то, морето винаги ми действа успокояващо, балансиращо и зареждащо! На мислите ми, на настроението ми, на емоциите ми! Да съм на брега на морето през есента, да го съзерцавам такова, излъчващо тъга и меланхолия, ми помага да заредя  ума си с положителни усещания, а душата ми се изпълва с топлина! Морето през есента е свежо, а пясъкът – хладен и самотен, защото стъпките на влюбените от лятото отдавна са отмити от вълните! Вятърът не гали, а брули лицето ми, роши косите ми и носи със себе си солени морски пръски, разпилени мисли и пъстри есенни листа! Пред есенното море мога да застана сама на брега, да гледам, да разказвам, да мълча, да се усмихвам, да се натъжавам, да мечтая, да си спомням......защото през есента мога да бъда насаме със себе си и морето! Защото есента е сезон навяващ малко тъга, малко печал, но също така много уют, топлина и романтика… Heart

По бреговете на Западна Турция през октомври! Започвам с две снимки от най-новото съоръжение, изумителния втори мост над Мраморно море! Текст и снимки слагам в скрит текст, първо защото не е по темата и второ, защото може на някой да не му е интересно:
Скрит текст:
Малко информация за първите две снимки от скрития текст. Това е поредното грандиозно съоръжение изградено предсрочно от правителството на Ердоган, считано в момента за най-дългия висящ мост над пролива Дарданели в провинция Чанаккале, Турция. Мостът е с дължина 3.7 km и свързва северния с южния бряг на Мраморно море, т.е. се явява бърза и удобна връзка между Европейската и Азиатската част на Турция. Мостът има претенциите да е най-дъбгия в света висящ мост, но дали това е така аз не се наемам да коментирам! Много подобни на Ердоган политици и грандомани има по света, които се надпреварват да строят и да се мерят кой е по-по-най..... Съоръжението като техническа, инженерна, конструктурска и строителна работа наистина е уникално! За мен при преминаването по моста (открит през пролетта на 2022 год.) беше важно, че спестихме много време (спрямо преминаването на Дарданелите с ферибо), фантастичните спиращи дъха гледки, разкриващи се от моста, символиката на името му! Името на моста 1915 Çanakkale Bridge (Мост Чанаккале 1915) символизира морската победа на силите на Османската империя през Първата световна война срещу страните от Антантата (Франция, Британската империя и Руската империя) през 1915 година. Тази битка е от изключителна важност, счита се за определящ момент в историята на държавата! Тази победа поставя основата за турската война за независимост и обявяването на Република Турция осем години по-късно, с Мустафа Кемал Ататюрк, който става известен като командир в битките на полуостров Галиполи и първи президент на светска Турция.

И за да продължа с темата за есента, морето и още нещо ви оставям едно красиво стихотворение и още малко снимки:

ЕСЕННО МОРЕ
Днес отново е синьо морето
в октомврийските ранни мъгли
и към него ме тегли сърцето
през последните слънчеви дни.
Късно лято през ранната есен.
А прибоят със свойте вълни
пее тихата есенна песен
и ме моли: "При мен остани!"
Обещавам, при теб ще се върна
и разперил широко ръце,
аз вълните ти пак ще прегърна
с разтуптяно от радост сърце!
Ще се върна през ранната есен,
щом съдбата ни пак събере.
Ще танцуваме с твоята песен!
Ти ме чакай, любимо море!
Автор: Николай Димов

Егейско море през октомври: моя поглед и моите усещания
Скрит текст:

В очакване на новини от нашите любимци и новата фотосесия на Ханде Ерчел, се връщам в мислите си две години назад и си спомням за прекрасната, вълшебна и романтична обща фотосесия за Hello Turkey 2020! Любими на всички нас техни снимки от този щастлив за тях и за нас период:

Пожелавам ви спокойни сънища и хубав, спокоен и успешен работен ден! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 02:35 от nrgmama

# 663
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 664
В очакване на новата да си припомним малка част и от общата им фотосесия ✨

nrgmama, обичам включванията и спазените ти обещания 💜
Дени, свежо чувство за хумор успя да вкараш - не е лъжа, рейтингите удариха тавана по едно време. Не знам в случая колко е уместно да го кажа, но се получи сякаш ахУ- ихУ, после тихо🤣 Продължаваме напред.

# 665
Добро утро, момичета 😍

Старата фотосесия много трудно ще бъде надмината. За мен тази фотосесия от 2020 ще остане като доказателство за тяхната любов и за споделените им чувства. Толкова красива, приказна и уникална. ❤️😍🌟

Знам, че Ханде ще бъде изящна и в новата фотосесия, но една част от мен винаги ще се връща към декември 2020.

Защо на някои им беше важно да бъдат заедно? - не от егоизъм по чужд живот, а защото двамата заедно излъчваха невероятна енергия и вадеха най-доброто един от друг. ❤️

nrgmama, обичам постовете ти.
Благодаря ти за тях ❤️

# 666
Има и още една причина Sunglasses - Дали Ханде и Керем са заедно или не, изобщо не ни засяга пряко, но да гледаш как се пръскат от злоба зложелателите из соц. мрежи, само при мисълта, че е възможен ХанКер - безценно Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Защо на някои им беше важно да бъдат заедно? - не от егоизъм по чужд живот, а защото двамата заедно излъчваха невероятна енергия и вадеха най-доброто един от друг. ❤️
Gift Heart

и едно поздравче Wink

# 667
Здравейте прекрасен ден ви пожелавам Purple Heart

Попитали са Tv Kuşu дали е вярно, че Ханде ще играе в новия сериал на Серкан Чайоглу?
и то е отговорил че това са  фалшиви новини.
Завръщането и на екрана ще бъде през март 2023 г. / април.
Дигиталният му бизнес може да дойде по-рано.

# 668
Здравейте Animal Bee

nrgmama, благодаря ти за поредното прекрасно включване Heart Exl

Голяма красота е в темата днес. Прекрасните снимки от Hello ми напомниха за един цитат:
Имам твоя снимка , не за да си спомням за теб, когато я гледам, а за да я гледам, когато си спомням за теб. Heart Exl

Да си припомним и ЕдСер 🌈🌈🌈

-И какво се случва, когато хората отворят сърцата си?
- Лекуват се...

Харуки Мураками

# 669
Мога още снимки и колажи да слагам на Ханде и Керем, защото са толкова прекрасни за гледане. ❤️😍

Никога няма да съжалявам, че бях ХанКер. Една част от мен винаги ще си остане такава - делулу 😂. Но поне се нагледах на красиви снимки, от които строи любов 😍🌟

ХанКер феновете завинаги ще останат като едни от най-добрите фенове, защото гласуваха за двамата и защитаваха двамата. Дори и вчера много от тях писаха с уважение и казаха, че обичат Ханде и Керем като индивидуални личности. Сърцата на тези фенове са големи и за съжаление няма как да бъдат разбрани от хора с по-малки такива. 😏

# 670
  • София
Не бързайте да ги опявате...

На въпрос на фен в Туитър...

TvKuşu отговаря...

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 13:59 от БлагаВест

# 671
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Почти всичко по темата на деня, месеца, годината е казано Blush Но все пак ...
Гери, Миси и други момичета вече са споменали, но си спомням и съм съгласна с казаното преди месеци от Стина - Влюбени сме в любовта им! Heart  А споменът за това винаги ще остане. Това е! Grinning  

Линде, azisiq, Hug с вашата вяра и оптимизъм, добре, че ви има!

nrgmama, благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 16:48 от Dilemi

# 672

Вчера е започнало излъчването на втори сезон по хърватската телевизия RTL.

https://twitter.com/LaEle010282/status/1592236886487355392

И от старта на повторението в Испания

# 673

Почти всичко по темата на деня, месеца, годината е казано Blush Но все пак ...
Гери, Миси и други момичета вече са споменали, но си спомням и съм съгласна с казаното преди месеци от Стина - Влюбени сме в любовта им! Heart  А споменът за това винаги ще остане. Това е! Grinning  

Линде, azisiq, Hug с вашата вяра и оптимизъм, добре, че ви има!

nrgmama, благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Дилеми , а и останалите включително и Аз , които вярваме че Ханде и Керем са заедно, не спирайте да вярвате,  защото аз съм сигурна че са заедно,  но този път не бързат да го обявяват, защото си напатиха последния път. Те сами ще решат кога да кажат на феновете си , че отново любовта им е споделена, и няма нищо лошо в това. Сега те отново са преоткрили любовта по-силна, по-споделена напук на онези които ги мразят и искат да ги виждат разделени. Вярата е нещото , което  държи хората живи .
А тяхната зимна  фотосесия за HELLO беше уникална и неповторима . В нея те разкриха истинските чувства без да говорят. А само с очите си , докосванията с телата си ни показаха че любовта им е истинска  , а не само пияр.

Сладка Мая

# 674
Тази вечер тройна среща с Керем Бюрсин. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скоро и по кината с филма A todo tren 2. Stuck Out Tongue Winking Eye

И едно хубаво съвпадение. Balloon

Дали ще имаш или няма да имаш щастлив край, зависи от това къде ще решиш да спреш историята.
Orson Welles

Общи условия

Активация на акаунт