💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 54 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
И аз видях новината за този Хакан. В такъв ден как нямат съвест и скрупули тези хора.
Каква е тази омраза към Ханде не мога да си обясня. Те я изкараха най- голямата ..... в Турция. Срамота.

# 646
  • София
Нека да уточним!!!
Днес това е качил Билял Озджан. Ханде веднага отговаря на фалшивите новини за нова връзка с Хакан Сабанджъ. Тя опровергава тази клюка. И отново, както и Керем двамата веднага реагират, когато ги спрягат с други, но когато става въпрос за тях никога до сега не са излезли открито да кажат: "Между нас няма връзка". Напротив винаги казват, че те са приятелчета.

Цитат
Ханде Ерчел отговори на новината за сближаването й с Хакан Сабанджъ на парти с изявление в Twitter.

# 647
Какъв е този хейт не знам. И Керем и Ханде са големи хора, казаха, че са сами и са си приятели. Какъв е проблемът не мога да си го обясня. Някой хора само чакат да чуят нещо негативно за Ханде и се активизират. 
Животът си е техен и ще правят каквото си искат, ние сме странични наблюдатели, дали са заедно , да ли ще бъдат заедно , по принцип на нас не би трябвало да ни влиза в работата.
Бъдете добри и привличайте само позитивна енергия, злобата - разболява 🍀

# 648
  • София
Тина, правилно си забелязала, че някои хора се активизират само, когато излезе някаква новина за евентуална раздяла между Ханде и Керем. През останалото време се крият в змийските си дупки, където се гърчат от яд и злоба.  Дори не се опитват да вникнат и разберат, какво точно е казала Ханде и за кого. Настъпва невероятна радост и еуфория при "пишман" фенките на Керем. Важното е той да не е с Ханде. Хващат се, като удавник за сламка за думичките " няма никой". Тези думички ги слушаме още, от както двамата са започнали тяхната връзка. Нищо ново! Това AŞK YOK вече толкова "олекна".  Ханде въобще не отрече, че двамата си пият кафето заедно. За нея това е нормално, като приятели. Смело си носи пръстенът, който Керем й подари, нищо че "няма никой" около нея.
Ако Асена се съсредоточи върху всички теории, истории и конспирациите, които са написани до този момент за Ханде и Керем, може да направи "Сапунената опера" на века.

Преустановен акаунт

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 14:31 от БлагаВест

# 649
Дотегнало ѝ е на Ханде да я спрягат с този и онзи, че скача едва ли не от креват в креват. Всеки ден се буди с различни клюки за себе си. Разбира се, винаги може да се възползва от правото си да опровергае или замълчи. Но... Днес се е поддала на емоциите, а мисля, че не биваше. Просто защото не е най-подходящото време да внася яснота за личния си живот... Ако беше в друг момент макар и прибързано, по-скоро бих ѝ се зарадвала, че е достатъчно смела, за да го заяви открито. 🤪

Казвам, че не биваше когато хората скърбят, но и журналистите нямат нито милост, нито съвест да се възползват в такъв момент да омаскаряват хората и при условие, че замълчат да ги разнасят цяла седмица 🙄  Донякъде е разбираемо, че не е могла да подмине... Сега вече всеки сам може да си направи изводите, а те разбира се ще са от едната крайност в другата. Нещо позагубих желание за сезон 4 на "Почукай на вратата ми", но утре може да кажа друго 😆
Слънце, дай насам една замислена Черешка.☺️

# 650

Новият приятел на Бамби Wink
Скрит текст:
П.С.
То докато не "думнеш по масата" турските "журналисти" няма да се спрат. Даже трябваше малко по-остро да им го напише днес, че не се спряха вече месеци.
То като се замисли човек имаме 2 варианта:
1-вия вариант: Ханде и Керем ще се съберат и купонът ще е на макс Wink
2-рия вариант: Ханде и Керем ще ни доведат зет и снаха и темата ще се разрасне. Ние като едни съвременни, готини и добри "родители" желаем най-доброто на "децата" и ще им се радваме и приемем техния избор.Важното е да са щастливи...  и купонът ще си е на макс. Wink
В заключение: и при двата варианта - Купон ще има Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:25 от mi_si

# 651
За поредна седмица в челните места Nature Boom

Марги, много хубаво го каза. И аз загубих желание за сезон 4 , спокойно и без излишна емоция приемам новините вече. За днешните думи на Ханде - приемам , че са истина към момента. Линдето да не се сърди. Stuck Out Tongue Winking Eye

*Ханде Ерчел пак е с две теми във форума днес. Joy

П.С. Миси, това ти ли си ? Какъв е този дълъг пост? Stuck Out Tongue Winking Eye Много хубаво го каза, на едно мнение сме, радвам се, че няма да те загубим сред редиците, независимо от обстоятелствата. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С.2 Новата тема 12 е готова. Nature Fire

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:35 от mikipoli

# 652
И аз щях да питам същото - Миси, това ти ли си? 🤣😳 Много дълъг за теб пост.
Ами в интерес на истината може би ще се окажеш права - купонът продължава, семейството се увеличава. Поглеждам към втория вариант, че той ми изглежда по-възможен. Естествено, че ще приема спокойно нови половинки, без да им търся кусури и да ги обиждам, но не обещавам, че ще им се радвам 😝 По-скоро ще ми е безразлично.

Тина 👍

# 653
  • София
Поли, няма за какво да се сърдя. А ти не се притеснявай от моето мнение. Просто на тези двамата не им вярвам. Преди няколко месеца Ханде пак беше казала, с нейната чаровна усмивка, че няма никой. Тя много пъти го казва. След това Керем също каза че е сам, но пък с Ханде приятелството им продължавало. Отново питат Керем, на два пъти, след като ги хванаха в крачка в Starbucks, а той се черви и не дава категоричен отговор. Двамата до този момент не излязоха открито да кажат имат ли връзка в момента или не.  Винаги с недомлъвки говорят. Знаем как Ханде излезе официално и категорично да оповести, че с Мурат Далкълъч вече не са заедно. Същото направи навремето и Керем, при раздялата му със Серенай. Тук, нито един от двамата не каза открито, че са разделени. Вече 10 месеца.  Защо да го крият, ако наистина не са заедно? За всеки друг веднага се разграничават, а за тях нито дума. Хем нямат никой до себе си, хем иначе си пият заедно кафето рано сутрин. Ханде обяснява, как било нормално хората да се срещат, да пият кафе, да си чатят. Кои хора?  Нека не ми ги разправя тези. Никой нормален човек не става рано сутрин, с "бившият си", за да отиде до най-близкото до дома му кафене, да си купи кафе и да го изпие заедно с "бившия", да си шушука на ушенце, да се галят по косите, да се смеят весело. След което, да се качи в колата на "бившият" и да запрашат с бясна скорост на някъде. При положение, че той не й е никой вече. Знаят, че ще ги разпознаят и ще ги снимат. Какво целят?  Момичета, вие не ми се сърдете, но това не е нормално. Помислете за това. Свидетелите много подробно го разказаха. Те се прегръщат пред толкова хора в кафенето. Ханде не опроверга факта, че са били заедно. Като какви се срещат? Като обикновени познати, като бивши гаджета или... Отгоре на всичко, все още носи пръстенът на Керем. И най-демонстративно ни го показва. Когато твърдиш, че вече си сам, това би предполагало, че няма да излизаш с този пръстен. Това е много ангажиращо. Самата Гюнфер лично се е обадила на Акиф да му каже, че те са заедно.  Защо са мълчали през цялото това време, че вече са се сдобрили. Научаваме го от Гюнфер. А през това време двамата непрекъснато ни твърдят, че нямат никой. Така започнаха тази връзка, с отричане, докато не ги разкриха на Малдивите. Затова вие си мислете, каквото ви харесва на вас. Аз няма да ви притеснявам повече с моето лично мнение. То рано или късно ще се разбере истината. Но за мен нещата не са такива, каквито ни ги поднасят. Истината не е тази, която се лансира упорито.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 17:20 от БлагаВест

# 654
За поредна седмица в челните места Nature Boom

*Ханде Ерчел пак е с две теми във форума днес. Joy

П.С. Миси, това ти ли си ? Какъв е този дълъг пост? Stuck Out Tongue Winking Eye Много хубаво го каза, на едно мнение сме, радвам се, че няма да те загубим сред редиците, независимо от обстоятелствата. Stuck Out Tongue Winking Eye

"Тази седмица Ханде е класирана на 7-мо място сред всички турски актриси и актьори в световната класация на IMDb и на 7183-то място сред повече от 11 милиона знаменитости по света."

https://www.socipol.com/v2/index.php?c=imdb

За година без проект...толкова.
Добре е, държат позиции и двамата.

Онзи ден писах, по повод питанката на Тина и не ми се потретва. Миси Stuck Out Tongue изчерпателно е написала вариантите, които имаме, но важното е, че независимо от отношенията им ние си продължаваме. Sparkling Heart Не Ханде и Керем поддържат темата жива. Теми има много, но най-важното е кой и по какъв начин пише в тях. Да влезеш, да прочетеш, да се включиш или на балкона да си стоиш. Да повториш визитата пак и пак! Да ти е приятно! Flowers Hibiscus

Марги, ето ти замислена Черешка. Sparkling Heart

# 655
# 656
Ново стори от Roar агенцията:
След успеха в Латинска Америка... и в останалата част на 🌍 , SCK се завръща в Испания по Divinity.

Тази вечер започва повторението.

Линде, радвам се, че успяхме да си запазим отношенията, въпреки, че мненията ни не съвпадат. Не искам по никакъв начин да те спирам да пишеш и да изразяваш мнението си. Hug

# 657
Добър вечер, прекрасни момичета Gift Heart

Темата никога не разочарова. Винаги има нещо красиво, което си струва да бъде прочетено. Sparkling Heart

По основната тема на деня като един човек от морето ще кажа следното: този път няма да навляза във водата, а ще остана отстрани на брега, за да наблюдавам. Ще уважа думите на Ханде, че е свободна жена. Ще следя нейните проекти, както и тези на Керем, но няма да се вълнувам за личния им живот. Никоя друга връзка няма да ме грабне, така както тази на ХанКер. Със сигурност няма да разпостранявам хейт, защото това не е моето ниво, но вълнението от миналото няма да го има. Flowers Hibiscus

Честно казано много повече ми е тъжно за жертвите и ранените от атентата в Истанбул. Никой не заслужава да си отиде или да изгуби близък по такъв нелеп начин - само заради нечии омраза и фанатизъм. Когато прочетеш такава новина, която реално засяга човешки живот, всичко останало мигновено губи значение. Разбираш, че животът е кратък и не трябва да се тревожиш за дребни неща, а още по-малко за животите на хора, които дори не си срещал лично. Flowers Hibiscus

Първи поглед върху новите снимки на Ханде за списание Hello - този път на есенна тематика за техния ноемврийски брой. Списанието излиза в сряда и тогава ще се насладим на останалите снимки.

Лека вечер от мен! Heart Exl

# 658
... имам много странно предчувствие .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

Cupid

# 659
Ново стори от Roar агенцията:
След успеха в Латинска Америка... и в останалата част на 🌍 , SCK се завръща в Испания по Divinity.

Тази вечер започва повторението.

Чичото мениджър с три езика да оправи името на сериала. Изявява се като мениджър за всички испаноговорящи държави, та минем през Португалия и Бразилия. Хайде малко по-професионално. Да не споменавам, че другия главен протагонист не го е тагнал. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт