💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 003
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Животът е толкова непредвидим. Докато нас ни вълнуват обикновени житейски въпроси, само за миг може всичко да се обърна на 360 градуса. Днес в Истанбул, на площад  " Таксим "  е станал атентат. Силна експлозия е избухнала този следобед на оживената търговска улица Истиклял, в сърцето на град Истанбул. Експлозията е избухнала около 16.20 ч. турско време, когато улицата е била особено оживена. В Twitter кметът на Истанбул съобщава, че към момента има най-малко шестима загинали и 53 ранени. Пожелавам Божия милост на загиналите и бързо възстановяване на ранените.
След такъв инцидент човек се замисля, дали трябва да се ядосва за дребните неща. Защото те са преодолими, в сравнение с отнетите човешки животи. Нека в  " Деня на добротата "  да бъдем добри, да сме добронамерени, да вярваме в доброто и да бъдем повече оптимисти отколкото песимисти. Този песимизъм никога не ни помага в живота. Не трябва да сме настроени, че нещо лошо може да ни се случи. Обратното, винаги трябва да вярваме, че рано или късно доброто ще победи. Така и ние ще сме по-спокойни, по щастливи и всяка една трудност ще можем да преодолеем с лекота.
Аз винаги вярвам в добрият край. Вярвам и че нашите патрони ще ни зарадват с един Happy End. Вярвайте и вие. Защото позитивните мисли достигат до този, към когото са отправени. Негативните тровят вас самите.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 18:16 от БлагаВест

# 631
  • София
Привет, прекрасни слънчеви момичета! Flowers Hibiscus

Искам да ви поздравя и аз с днешния празник, Световният ден на добротата! DeniAra  вече е написала, че този празник се отбелязва всяка година на 13 ноември, а Yassy_N ни е оставила прекрасното стихотворение на М. Раши Добротата!  Gift Heart

Световният ден на добротата, честван в целия свят (с изключение на няколко държави) всяка година има свое мото/тема. Тази година денят се отбелязва под мотото "Be kind whenever possible"/„Бъдете добри, когато е възможно“. Денят вдъхновява хората да ценят добротата и позитивната сила в обществото. Добротата няма ограничения и надхвърля чувствата на раса, религия, политика и пол. ООН публикува изображение по случай Световния ден на добротата, като подчертаха 5-те W (петте В), които трябва да имате предвид, преди да споделите нещо онлайн. The 5 W's are Who, What, Where, Why, and When?/5-те В са Кой, Какво, Къде, Защо и Кога? ООН публикува и снимката в Туитър със съобщението: "Дезинформацията е опасна и излага благосъстоянието на хората на риск. Паузата, преди да споделите нещо онлайн, е акт на доброта и може да помогне да спрете разпространението на вредна дезинформация. Отделете време, за да проверите фактите!" Flowers Four Leaf Clover

Вярно е, че само с доброта можем да създадем свят, който ще има по-добро бъдеще. Ако не можете да намерите някой, който е добър, тогава вие бъдете този някой и се вдъхновете да направите крачка към един по-добър свят, изпълнен с доброта. Мотото на днешния Световен ден на добротата е взето от цитат на Далай Лама: „Бъдете добри, когато е възможно“, казва той! „Винаги е възможно.“ Flowers Four Leaf Clover

И докато светът отбелязва световният ден на добротата, в сърцето на милионния, прекрасен, невероятен и вълшебен град Истанбул някой взривява бомби! Някой убива невинни хора! Съболезнования за близките на загиналите и надежда за бързо оздравяване на ранените! Наистина много ми се иска и силно се надявам, повече хора да бъдат вдъхновени от днешния празник! Flowers Four Leaf Clover

Две черно-бели снимки на нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин:

Спокойна неделна вечер и .... бъдете добри! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 19:33 от nrgmama

# 632

Една малко фантастична мисъл ми се върти в главата, но ще я споделя пък времето ще покаже дали е възможно.
Мисълта ми се появи след днешните новини за други любимци. Нали цял ден се пише за партньорството на ЕБру Шахин и Чаатай Улусой, та се замислих за новите проекти на Ханде и Керем.

Скрит текст:

#EbruŞahin & #CagatayUlusoy & #ŞenayGürler

Преди днешните сензации си мислех, че е възможно Ебру да играе с Керем в проекта му за Lemi. Обаче днес вече си мисля...дали случайно Ханде не се е договаряла с компанията на Керем за същия този проект. Все пак нищо не е е писало за жената която ще партнира на Керем и малката Ебрар. Нали в посления репортаж на папараците се казва, че Ханде излиза от неговата компания (поне с такива впечатления останах аз), та е възможно да е била там за работни разговори с продуценти и режисьори. Може ли да са ни подготвили подобна фиеста и да играят отново заедно или съм много смела в предположенията?!

Относно терористичният акт на площат Таксим съм едновремено тъжна и ядосана. Тъжна съм заради загиналите невинни хора, ранените и семействата на всички замесени в трагедията. Ядосана съм, защото излезе новина, че взривилият се пакет е оставен от жена, на която лицето не се вижда заради глупавите им хиджапи, кърпи и откачени облекла. Не стига, че терорист звучи достатъчно плашещо, но когато това е жена става направо зловещо.

Мир на душите на починалите и бързо оздравяване на ранените! Бог да помага на всички в тези трудни моменти.
Относно случилото се, Керем сподели чисто черен екран/стори. Разбирам го.....подобни ужасяващи действия на едни винаги докарват страдания на невинни.

Тази снимка няма да я слагам в "скрит текст", защото в този момент сигурно има и българи засеганти от атентата.

Не знам дали да пожелая лека нощ, спокойна вечер или да се помоля за турците и кажа - Бог да пази България и българите навсякъде където се намира дори един от нас.

# 633
Дени , във връзка с твоя пост правя едно уточнение. Ханде излезе от офиса на "Mf Yapim", затова я питаха журналистите дали помни как винаги ги виждаха на това място заедно с Керем, докато се снимаше SCK. Имаха няколко интервюта общи пред същия този офис. А сериалът "Lemi" ще се продуцира от "Ay Yapim" , поне така беше обявено.

Относно проектите на Mf Yapim  , към момента за известни 2 сериала :
- Сериалът "AşkıDestan/Gülcemal", с участието на Серкан Чайоулу за канал FOX
- Сериалът "Принцеса без корона" за Fox Channel < преговаря с Ямур Танръсевсин да участва в него.
- Може да има друг проект, който все още не е обявен.

# 634
Днешния атентат в Истанбул трябва да ни напомни че трябва да се радваме на малките неща. Че живота е непредвидим.
Поклон на загиналите  а на ранените бързо оздравяване  .

Успешна и спокойна седмица. Бъдете здрави и се усмихвайте повече.

Ново от Биге

# 635
  • София
Дени, доста смело предположение. Но аз попаднах на няколко пъти на подобна информация, че евентуално може да има общ проект на Ханде и Керем. Не го приех сериозно, защото по принцип знам, че трудно събират отново двама играли вече заедно актьори. Когато изгледах интервюто на Ханде пред агенцията на Керем и аз за миг си го помислих. Може би така ми се иска. Дано ни изненадат подобаващо. Не е задължително да е  "Леми" . 

# 636
Ден на доброто трябваше да е днес...

Eflâtun: Да обичаш понякога е просто да избереш да разбереш

http://www.ranini.tv/ozel/48986/1/efltun-sevmek-bazen-sadece-anlamayi-secmektir

"Бях много развълнувана, докато пишех тази статия. Мислех много за „усещането за принадлежност“. Към място, към момент, към професия… Отново се убеждавам къде ми е мястото. И вълнението в очите, което докоснах в интервюто за филма, принадлежеше на определени хора, които бяха там, където чувстваха, че принадлежат. Хора, които не могат да се поберат вътре, които не могат да стоят неподвижни, чиито очи блестят. Това е толкова ценно нещо. Този филм е направен от хора, които са отдадени на работата си с такъв ентусиазъм, страст и любов. Само да знае, че това е достатъчно, за да му даде шанс. Доверете ми се и го гледайте на първия канал, който имате възможност да гледате. Ще бъде добре за вас. И какво гласи тази известна поговорка? — Ще превърже раните ти."

"Началото е половината от края, разбирането е половината от любовта."

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 22:31 от midnight__sun

# 637
Дени , във връзка с твоя пост правя едно уточнение. Ханде излезе от офиса на "Mf Yapim", затова я питаха журналистите дали помни как винаги ги виждаха на това място заедно с Керем, докато се снимаше SCK. Имаха няколко интервюта общи пред същия този офис. А сериалът "Lemi" ще се продуцира от "Ay Yapim" , поне така беше обявено.

Относно проектите на Mf Yapim  , към момента за известни 2 сериала :
- Сериалът "AşkıDestan/Gülcemal", с участието на Серкан Чайоулу за канал FOX
- Сериалът "Принцеса без корона" за Fox Channel < преговаря с Ямур Танръсевсин да участва в него.
- Може да има друг проект, който все още не е обявен.

Благодаря за уточненията Blush Имената на техните продуценски компании хич не мога да ги оправя. "Mf Yapim" и "Ay Yapim" ми звучат и изглеждат почти еднакво. Останалите също са ми все еднакви. Но нищо, може някой ден грешката да се окаже вярна Heart Eyes

Лека нощ и успешна нова седмица Flowers Hibiscus
Нека всички трудности бъдат преодолени и всички радости споделени.
Добри новини за любимците ни и празнично настроение в делниците.

Божията утеха със скърбящите в Турция и милост за ранените.
Бог да пази всички ни Hands Pray

# 638
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 639
Добро утро прекрасен ден момичета 💜
Ханде е качила стори за вчерашния атентат същото като Керем но е написала Таксим  много съжалявам

Ханде и Гамзе 💮

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 08:27 от sani1212

# 640
Добро утро Animal Bee

Ще видим Ханде в новия брой на Hello тази седмица - в сряда. 

# 641
Flowers HerbДобро утро! Успешна нова седмица, момичета...
Да спазим традициите отново безпристрастния анализ на Филан/Филан...
 https://www.youtube.com/watch?v=r_2jTWU24ac&t=4s

Прекрасни!

# 642
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Ясно и категорично от Ханде!

# 643
  • София
Добро утро! Спокойна седмица ви желая! Flowers Hibiscus

nrgmama, Дени, Мики, Слънчице, Линде, azisiq, Сани, Миси, Яси, момичета Hug

Няма в нашето съвремие такава кауза, която да оправдае отнемането на човешки животи и насилствена промяна завинаги животите на много, много хора, обричайки ги на физически и душевни болки и страдания! Било чрез атентат или война. Нищо не може да извини извършеният вчера атентат в Истанбул. Тъжно и отчайващо безнадеждно, толкова века човешките същества не си вземат поука и продължават да вършат безумия. Срам и позор за извършителите!

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 13:24 от Dilemi

# 644
Това според мен е отговор на "новината", която от няколко часа се върти из соц. мрежи:
"Вчера Ханде Ерчел е видяна да се натиска в новата си кола "Волво" с Hakan Sabanci. " ( това е цензурираната новина, нецензурираната ще ви я спестя Wink )

Ясно и категорично от Ханде!

П.С.
Добре, че фалшивите новини веднага се опровергават ... Stuck Out Tongue Winking Eye  .... да не стане грешка Wink

Общи условия

Активация на акаунт