💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Всичко което Ханде каза по отношение за отношенията им с Керем си чисто и просто лъжа. Тя не си призна пред медиите именно за да запази връзката си далеч от папараците.
Да  си купуват кафе с Керем,  той си слага  качулка за да не го разпознаят. Като бели хора не са седнали да си го изпият ако уж са само приятели   а напротив  набързо излизат, качват се в автомобила и тръгват с мръсна газ.
Така и беше преди когато също отричаха че нямат връзка а после ги хванаха след почивката им на Малдивите .
Така че за мен те са заедно но не искат да се знае.

Ново от Мая

# 616
Аслъ Енвер се е омъжила. Flowers Hibiscus Щастлив семеен живот им желая.

Нашите само сватби харесват... Satisfied

По темата съм като патката, която мислила, мислила...
Според мен тази снимка беше "камъчето", което им преобърна каруцата отново. По-скоро смятам, че е имало наченки на сдобряване, но отследването на Джанер, най-вероятно е във връзка с това. Неговото го приемам до някаква степен за важно, защото не е случаен човек в семейството им. Другите второстепенни лица не ме интересуват.
Нещо недоизказано, недоизживяно има още там. Ще го бъде ли, няма ли да го бъде...не знам. Не искам да чета между редовете, приемам че няма никой в сърцето й и да се оправят. Flowers Four Leaf Clover

P.S. Ханде и Керем много лъжат. Animal Monkey Face

# 617

Всела съботна вечер, момичета Heart Eyes
Малко спомени в снимки за хубаво настроение.

За жена като тази, всеки мъж трябва да полага двойни усилия, та ако ще да се казва Керем Бюрсин Grinning
Днес се замислих, дали двамата не си играят един с друг, а ние да се побъркваме от правилата й?! Спомних, че само преди няколко седмици Керем казваше, че бил сам/не женен/свободен мъж и тинтири - минтири. Точно след изповедта все, че излезе на кафе с една специална приятелка и даже си шепнеха на ушенце. Тя пък от своя страна носи неговия пръстен, обаче смело казва, че няма любим до себе си.
Дали нашето момиче съвсем по женски не си го връща на Керемчо?! Сега й е паднало да му сипе от неговата чаша. Наблюдавайки реакциите им по различни събития или подобни бързи интервюта стигам до извода, че двамата все още не знаят какво искат. Ще се сдобряват ли, ще се разделят ли, ще са официално заедно или ще се крият, ще се срещат с други ли, ще играят на свалки ли, ще се ревнуват ли.....още много "щета" са им в главите.
Отгоре на всичко фенове и медии им дишат във вратовете, кариетата им е във възход, имат задължения по договори за каквото се сетите, Керем ще ходи до Испания, там пък кой знае какво го очаква - я ново предложение, я среща със "стари приятели" (дано не ходи и с тях на кафенце). Ханде ще чака в Турция или инкогнито ще бъде с него, цял сериал неизвестни ги очаква.

# 618
Весела съботна вечер, момичета Heart Eyes
Малко спомени в снимки за хубаво настроение.

Скрит текст:
За жена като тази, всеки мъж трябва да полага двойни усилия, та ако ще да се казва Керем Бюрсин Grinning
Днес се замислих, дали двамата не си играят един с друг, а ние да се побъркваме от правилата й?! Спомних, че само преди няколко седмици Керем казваше, че бил сам/не женен/свободен мъж и тинтири - минтири. Точно след изповедта все, че излезе на кафе с една специална приятелка и даже си шепнеха на ушенце. Тя пък от своя страна носи неговия пръстен, обаче смело казва, че няма любим до себе си.
Дали нашето момиче съвсем по женски не си го връща на Керемчо?! Сега й е паднало да му сипе от неговата чаша. Наблюдавайки реакциите им по различни събития или подобни бързи интервюта стигам до извода, че двамата все още не знаят какво искат. Ще се сдобряват ли, ще се разделят ли, ще са официално заедно или ще се крият, ще се срещат с други ли, ще играят на свалки ли, ще се ревнуват ли.....още много "щета" са им в главите.
Отгоре на всичко фенове и медии им дишат във вратовете, кариетата им е във възход, имат задължения по договори за каквото се сетите, Керем ще ходи до Испания, там пък кой знае какво го очаква - я ново предложение, я среща със "стари приятели" (дано не ходи и с тях на кафенце). Ханде ще чака в Турция или инкогнито ще бъде с него, цял сериал неизвестни ги очаква.
Хайде без испански кафенца, че изтръпвам. Satisfied Само с нашата приятелка да си пие кафето.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 19:43 от midnight__sun

# 619
  • София
Слънчице,  направо ме разсмя с това:  "Хайде без испански кафенца, че изтръпвам.  Само с нашата приятелка да си пие кафето."       

Вижте сега момичета. Това, че са си приятелчета, които си пият заедно кафенцето е чудесно. До този момент никой от двамата не го е правил с предишните гаджета. Е какво по-хубаво от това. Значи не са скарани. Даже се подкрепят. Първо Ханде му даде едно рамо за участието на Керем в конференцията в Египет.

Той пък и върна жеста, като я поздрави първа в обръщението, което направи за спечелването на наградата онзи ден.  Двамата са като скачени съдове. От онези "приятелчета", които се търсят да се похвалят или да си поплачат на рамото на другия. Лошото е, че има много хора, които никак не искат да са заедно. И непрекъснато създават проблеми. Като този със снимката.  А, че двамата са сдобрени няма съмнение, щом самата Гюнфер го е потвърдила. Иначе и на двамата нямам вяра в това, което говорят. Този филм го гледахме и преди. Това, че нямали никой до себе си го повтарят от доста време. Керем го каза на сватбата на Еге, а няколко минути по-късно се изпусна, като каза, че с Ханде продължават приятелството. Интересно ми е обаче, какво точно разбират под приятелство. Влиза ли в това нещо и носене на годежен пръстен, без да си обвързан. За един друг  " приятел "  питам.

Днес в инстаграм изкочиха няколко клипа на Гамзе и на Ханде, как два еднорога забавляват малката Мави.  И вече имаме следа. Вижте, кой се крие в единия костюм на еднорога. Казват, че Керем е отишъл при Мави днес. Изгледайте видеото. От там може да изскочи зайчето... Да е жива и здрава Гамзе. 

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 22:36 от БлагаВест

# 620
Розовите еднорози не са ли Гамзе и Джанер?
Поне на мен на тях ми приличат, като зуумнеш.

# 621
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет и от мен момичета,
Purple Heart В рая пак е размирно или по скоро ни качват на черешата отново! Ill
Предизвикват страсти и размисли, но вече не искам да влизам в обширни коментари!
Май ни танцуват по тънките струни
Видимо е ,че в последно време са широко усмихнати, изглеждат спокойни и щастливи.
Sparkling Heart Искам да съм с розовите очила!
Flowers Four Leaf Clover Дано вече започнат някакви проекти и феновете да не се раздират от емоции
само от личното им пространство.
И нека е красотата около нас

Желая на всички щастлива събота вечер, с много радост и споделени мигове! Heart

# 622
  • София
Розовите еднорози не са ли Гамзе и Джанер?
Поне на мен на тях ми приличат, като зуумнеш.
Джанер е много по-висок от Гамзе.

# 623
Джанер си е другият еднорог..

# 624
Нова снимка с Ханде

# 625
  • София
Леля Белма не е пропуснала да подкрепи Керем.

Този пръстен е даден на Ханде без право на връщане. Точно, когато обявява, че няма никой до нея, точно тогава Ханде решава да си го сложи. Какво да се прави, мил спомен от Керем. 

Цитат
Ами в Турция е много обичайно да се пие кафе с бивш...

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 01:01 от БлагаВест

# 626
Чаровна усмивка .
Това да не са колеги на Ханде от университета?

Ново от Мая

Големи са сладури.

# 627
Flowers Hibiscus Добро утро, прерасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен неделен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 628
Flowers HerbДобро утро и от мен в неделя!
Днес е деня на добротата!

Добротата /Михаела Раши/
Добротата, зная, е безплатна,
но ако във себе си я носиш си богат
и раздаваш ли я, връща се стократно
и щастливец си на тоя свят.
Добротата тя е връхна дреха
стопля крехкото и мъничко сърце
и усмихната душата е в човека
щом с нея диша жадно под това небе.
Добротата тя е скъп подарък,
щом тупти тъй буйно в нечии гърди
и в очите ражда онзи пламък
по - ярък даже от безброй звезди.
Добротата щом я притежаваш
се усеща отдалече, запомни,
бръчки няма и когато нявга остаряваш
все по - мощна тя до тебе ще върви
Ханде и Керем са добри сърца и раздадоха доброта с пълни шепи...
Доброта... оптимист съм за тях!

# 629

Световен ден на добротата

Отбелязването на 13 ноември като Световен ден на добротата (World Kindness Day) е свързано с това, че на този ден през 1998 г. в Токио е открита първата конференция на Световното движение за доброта, в която участват Австралия, Канада, Япония, Тайланд, Сингапур, Великобритания и САЩ. Френският художник Орел създава и специален символ - „открито сърце".

Според изследванията на психолози колкото повече добри постъпки върши човек, толкова по-щастлив се чувства. Учени са на мнение, че тези, които дават ежедневно израз на своята доброта и благодарност, се чувстват много по-добре физически и изпитват вътрешна удовлетвореност и хармония.

Добрите хора по-малко боледуват и живеят по-дълго. Когато човек прави нещо добро за другите, неговият мозък изработва по-голямо количество от т. нар. хормони на щастието- ендорфин и серотонин. Хормоните от своя страна водят до повече усмивки, удоволствие от общуването с околните и радост в ежедневието.

Накратко - бъдете добри, полезно е за всички 🥰 🌼

Мъдреците казват, че три елемента владеят човек - душа, ум и тяло.
Привличането на душите ражда приятелството.
Привличането на умовете ражда уважението.
Привличането на телата ражда страстта.
Съюзът между трите ражда любовта ❤️✌️

Общи условия

Активация на акаунт