💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Така де, те го жалиха март, че бил нещастен и депресиран. Satisfied Ханде беше оплювана за размазани снимки, не беше Каан, не беше Атасай, а то какво излезе? Кой крив, кой прав...вече не се знае.
Да го отследвам ли сега Керем е въпроса?

Хайде, ще съм над нещата! Satisfied Станалото - станало! 

# 286
БлагаВест, ще бъда критична към тази снимка както и към онази от Старбъкс. Не бих се учудила да е фотошоп. Видът на Керем крещи СЧК втори сезон с тази бяла риза заедно с дългата коса. Нещо не ми се връзва.
Но това е мое мнение. Каквото и да е, снимката е стара и е хубаво да приемем факта, че и двамата са сгрешили и да ги оставим да дишат. Не можем да им държим сметка за периода на раздяла.
Просто някой в момента се изплаши, че наистина се сдобряват.

# 287
  • София
Гери за Starbucks категорично се твърди, че на снимката са Ханде и Керем. Има и клип, от който в последствие е направена тази снимка. Има и очевидци. Керем не излезе да опровергае снимката, така както опроверга скоро слуха за нова изгора. Не случайно всички турски медии го потвърдиха.  Точно това притесни някои хора и решиха да пуснат компромати.
Относно това дали двамата са кръшнали никой не може да го твърди със сигурност, защото и за двамата няма категорични доказателства. Самата Стефани много ясно каза, че те не са имали нещо повече от приятелство. Очакванията й бяха да се опознават тепърва. Но Керем бързо й попари надеждите.
За Ханде съм писала много пъти и пак ще го напиша. Тя беше атакувана брутално. Само да кажеше добър ден на някой мъж или да говори с него и той автоматично и се приписваше за любовник. За Каан вътрешното ми усащане е, че той може би е имал аспирации към нея. Нормано, кой мъж няма да иска да бъде с такава жена. Но от страна на Ханде си мисля, че тя го възприемаше повече като приятел. Той живее в същия квартал, в който живее и Ханде. Когато снимаха заедно сериала Халка с него, майка й беше починала и Ханде е била доста депресирана. Писаха, че е припаднала на снимки и точно Каан е бил този, който й е помагал. Ние жените можем да бъдем приятели с мъже. Лошото е, че те го възприемат по различен начин.   

# 288
Гери за Starbucks категорично се твърди, че на снимката са Ханде и Керем. Има и клип, от който в последствие е направена тази снимка. Има и очевидци. Керем не излезе да опровергае снимката, така както опроверга скоро слуха за нова изгора. Не случайно всички турски медии го потвърдиха.  Точно това притесни някои хора и решиха да пуснат компромати.
Относно това дали двамата са кръшнали никой не може да го твърди със сигурност, защото и за двамата няма категорични доказателства. Самата Стефани много ясно каза, че те не са имали нещо повече от приятелство. Очакванията й бяха да се опознават тепърва. Но Керем бързо й попари надеждите.
За Ханде съм писала много пъти и пак ще го напиша. Тя беше атакувана брутално. Само да кажеше добър ден на някой мъж или да говори с него и той автоматично и се приписваше за любовник. За Каан вътрешното ми усащане е, че той може би е имал аспирации към нея. Нормано, кой мъж няма да иска да бъде с такава жена. Но от страна на Ханде си мисля, че тя го възприемаше повече като приятел. Той живее в същия квартал, в който живее и Ханде. Когато снимаха заедно сериала Халка с него, майка й беше починала и Ханде е била доста депресирана. Писаха, че е припаднала на снимки и точно Каан е бил този, който й е помагал. Ние жените можем да бъдем приятели с мъже. Лошото е, че те го възприемат по различен начин.   

Много хубаво го каза БлагаВест.
Мното хора завиждат на Ханде и Керем че са заедно и сега за да привлекат внимание имам предвид , жълтите медии пишат какви ли не небивалици.

# 289
Линде, нищо против.
Но ако вярваме на снимките на Ханде и Керем от кафенето , трябва да повярваме и на снимките с Каан от Лондон и Мармарис. 😉
И няма лошо. Такава е истината.
Важното е Ханде и Керем да са си научили урока и този път да опазят това, което имат помежду си. ❤️

Моят съвет за следващите дни е всеки да си вземе ден два почивка от социалните мрежи и да не чете коментари, които са написани с цел да жегват. Оставете го да изтече както стана преди няколко месеца.

# 290
Моят съвет за следващите дни е всеки да си вземе ден два почивка от социалните мрежи и да не чете коментари, които са написани с цел да жегват. Оставете го да изтече както стана преди няколко месеца.

Утре сутрин заминавам за Хисаря с още 30 човека. Хич няма да имам време за социални мрежи, само по някой поглед да не пропусна официалното появяване на влюбените....айде, дано докато се забавлявам в джакузито, те да се покажат хванати за ръка и сияещи от щастие някъде по света.

Например, така Heart Eyes

# 291
  • София
Няма да кажа нищо за тази ситуация, защото не ми пука.  Кой го интересува, какво се е случило през месеците, които вече са зад нас? Съсредоточете се върху настоящето и върху факта, че ХанКер се завръщат и са по-щастливи от всякога.

Ще завърша с това...    

Дори тази неясна снимка, така размъти мозъците на някои фенове, че не могат да си намерят място от злоба. Радващото е, че тези които са ги видяли на живо са били много щастливи. Още по-радващото е, че всички медии го потвърдиха.  Животът продължава напред.  

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 02:19 от БлагаВест

# 292
Добро утро момичета!
Една спокойна и почивна събота .

Гамзе също е получила подаръчета от Nocturne.

# 293
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 294
Добро утро и от мен ❤️
Продължаваме напред с усмивка 😊
Каквото било, било.

Вчера Ефлатун е спечелил награда на Босфорския фестивал за най-добър процудент. Поздравления 😉

Хубав уикенд на всички 😁

# 295
  • София
Добро утро момичета.  Да започнем деня с кафе и много усмивки. А поводи да се посмеем на глупости има достатъчно.

"Твърде много Бла, Бла, Бла и много малко реалност"  

На премиерата на  "Ефлатун"  Керем носеше пръстен проектиран от колекцията Ханде-Атасай.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 09:56 от БлагаВест

# 296
Добро утро! Animal Bee

Дени, приятна почивка! Hug

Честито за наградата на Ефлатун! Още много успехи да постигне. Hug

За снимката, която някак мистериозно се появи точно сега. Joy Истинска ми изглежда, мъжът определено си прилича на Керем, а жената прилича на Стефани в гръб. Тя каза, че се опознавали с Керем, колко са се опознали, те си знаят. Joy И аз мисля, че снимката е стара. Потвърждавам думите на Гери, че Стефка обикаля горите тези дни с бившия си Макси Иглесиас. 😏 Когато се цели да се внесе някакъв смут, е хубаво поне да се ползва актуална информация. Joy Ще видим скоро нова двойка ли ще има или две стари ще се завърнат? Joy

„Вярвам, че когато един мъж и една жена са истински влюбени, съюзът винаги се подновява, независимо какви са кавгите и недоразуменията: хората се променят и това може да създаде нови любови в една и съща двойка.“ Кларис Лиспектър

Постер на филма , където ще участва Керем.

💜

# 297
  • София
Какво значение има тази снимка дали е истинска или менте, след като е нещо отминало. И защо точно сега се пуска. Много пъти е коментирано за евентуална връзка на Керем със Стефани и нито веднъж не беше качено някакво веществено доказателство. Точно сега, когато ХанКер отново се появиха бързо се задейства компроматната война. С цел разбира се.

Мен лично друго ме вълнува. Ако действително на тази снимка е Керем, то от кога е снимката. Керем за първи път замина за Испания през м. октомври 2021г. Но точно тогава той беше с друга прическа. Да не говорим, че по това време любовта им беше във вихъра. Не мога да допусна, че Керем така смело ще се разхожда по улиците държейки за ръка която й да е жена, при положение че всички знаят за връзката му с Ханде.

Двамата с Ханде официално се изтриха от инстаграм в началото на м. март 2022г. Това се случи точно преди Керем да замине за Малага. Но и тогава прическата на Керем е друга. Нищо общо с тази коса от пуснатата вчера снимка.

След това отново посети Малага през м. 04.2022г., когато беше на гости на Антонио Бандерас. Замина и за Мадрид. Отново с къса коса. Точно затова много ме съмнява тази снимка. Нищо чудно да е фотомонтаж някакъв. Сега технологиите са много напреднали. Но определено не е от този период. Ако пък е ходил пак до Испания след м. април то тогава тази мадама не се връзва с периода. Знаем, колко топло е в Испания през пролетта, а на снимката тя е с шлифер и шапка. Затова нека не приемаме с лека ръка всичко, каквото ни поднасят. В случая това е абсолютно тенденциозно. Целта е да предизвика някакъв взрив. Ако наистина има такава истинска снимка щяха да я пуснат още, когато питаха Керем за Стефани, просто за да му затворят устата и да покажат, че лъже. Пък и нали се знаеше, че са скарани с Ханде. Той се води официално свободен мъж. Няма от какво да се притеснява. Никой тогава не извади никакви доказателства. Точно няколко дни, след като всички медии потвърдиха, че са се сдобрили и цъфна тази много съмнителна снимка. Както се казва, змията хапе най-смъртоносно, когато умира.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:38 от БлагаВест

# 298
Nature Boom

Ерчелките в туитър днес. Joy

Линде, много ми е мило как ги защитаваш и двамата. Както защитаваше Ханде преди, сега правиш същото и с Керем. 🤍
Аз стигнах до извода , че във всички слухове за тях е имало някаква истина , чакаме да видим дали и новият слух за сдобряване ще се окаже истина. 😏

# 299
Довечера най-накрая ще пуснат видеоклипа на Ханде x Nocturne.

Да припомним някои от предишните ѝ кампании:

Време е да ги приемем като нормални хора и да продължим напред ❤️

P.S. Съвсем забравих, че едната снимка, я направих gif с Керем. 😂😂😂 Но понеже ми харесва как се получи композицията, няма да я махна 🤣🤣🤣.

Общи условия

Активация на акаунт