Обичах го прекалено , за да го върна, нямаше значение колко е голямо. Ниебла е най-умното куче на света, никога не съм виждала куче, което се свързва с хората като него. Азул е моето бебе, мисли си , че е дребна порода.
Едно куче, чиито единствен проблем е да спи в скута ти.
Това е любов , която кара сърцата на хората да растат. Очакването на всяко куче е да чувства малко любов и когато направим това , мисля, че нашите сърца се уголемяват. Защо ще се лишиш от нещо такова? 

Ех ,че е красиво в темата ни! 

Наистина това е изживяно! В мислите и има толкова зрялост и смисъл. Страдание и неприемане на омразата на хората, от неразбирането и злобата, с която обиждат и нападат криейки се в социалните мрежи на невидимото, без да се замислят за чувствата и личното пространство.
Но се е научила да преодолява с мълчание злобата и да не крие чувствата си! Браво!

Цял ден чета преводи на английски, на испански, но друго си е с превода на български и така подредено, прочетох си го отново цялото с удоволствие.
Чак ми идва да го сложа в заглавния пост на новата тема.
Съгласна съм, че интервюто навява меланхолия, но това не пречи да е прекрасно. Някак разголена я усещам в това интервю. Искрено и лично с Ханде Ерчел. 

Добро утро, прекрасни момичета! 

Препоръчани теми