Януарски сладури ІХ

• 11 045
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Момичета благодаря ви за поздравите!!!

# 271
Момичета, днес духнахме двете свещички!
Черпя ви с тортичка!  party041

Елена днес има рожден ден :nbirthday!!!

# 272
  • София
Честит Рожден Ден на Елена!
Да е здрава и засмяна!
Честит празник и на тебе Весе   
bouquet

# 273
  • София , Монтана
Честит Рожден Ден на Елена!
Весе да ти е жива и здрава дъщерята , а за теб newsm51.

# 274
Прегръдки за палавницата Теа на патеричка и от нас!
Все така лъчезарно дете да си остане! Grinning

Честит рожден ден, Льони!
Мнооого радост и щастие да носиш на мама и тате!
Grinning

# 275
  • София
Честит Рожден Ден Мина!
Да си здрава, лъчезарна и мноооого обичана!
А мама и тати да се повеселят от сърце на твоя празник!

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 276
  • Варна
Честита втора годинка на Тео, Елена и Мина! Да растат здравички и усмихнати! bouquet  bouquet  bouquet

# 277
Честит рожден ден, Мина!!!
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията!!!

# 278
Да е весела, щастлива и с много приятели обградена рожденичката Мина!

Натирих днес моят мъж с Алекс по чуждите къщи, че имам у дома малко работа по един проект...
Всичко беше чудесно досега. Получавам току що доклада: нашето момче изяло палачинка и половина (режейки сам), кисела краставичка и захлюпил с парче шунка, след което се оттеглил закратко в банята и за минус време се намазал с "Пенатен" от горе до долу. След почистването (доколкото е било възможно) заспал Mr. Green
Добре поне, че мебелите не са пострадали - предния път пак там беше мазал сок по дивана и натъпкал доста солетки...
Мисля, че моите мъже там повече няма да са така "добре дошли"  Mr. Green

# 279
  • София
Честит рожден ден на Ели и Мина!
Много късмет, любов и здраве им желая

Получавам току що доклада: нашето момче изяло палачинка и половина (режейки сам), кисела краставичка и захлюпил с парче шунка, след което се оттеглил закратко в банята и за минус време се намазал с "Пенатен" от горе до долу. След почистването (доколкото е било възможно) заспал Mr. Green
Добре поне, че мебелите не са пострадали - предния път пак там беше мазал сок по дивана и натъпкал доста солетки...
Мисля, че моите мъже там повече няма да са така "добре дошли"  Mr. Green

Та на тях това им е работата, да мажат и цапат ... ние се цапаме с Бочко или слънцезащитен ..какъвто докопа ...нямат измиване тея кремове после ...

# 280
Здравеите на всички първо едно голямо ЧЕСТИТО на всички ЯНУАРЧЕТА-много здрави,усмихнати и весели да растат всички,само хубави емоции за тяхните мами и татковци Hug .Благодаря на Petia че ми писа Peace ,много отдавна не съм влизала последният път не ми стигна времето само да изчета всичко написано от вас newsm78 .Нашият рожедн ден мина много зле в интерес на истината просто нямаше такъв Cry  Роби се разболя няколко дни преди рождения си ден и 3 дни едвам успяхме да свалим температурата му после за капак точно на датата на малкия ние с баща му се трупясахме с температура и треска едвам смогвахме да се грижим и за нас и за него такова чудо не съм си и представяла че може да ни сполети и не го пожелавам на никои Praynig ,естествено оправихме се и седмица след това само по роднински направихме рождения ден на Роби съвсем в тесен кръг Hug заплануваното парти и всичко свързано с него просто изчезна и така  Rolling Eyes ами това е иначе какво да кажа толкова отдавна не съм писала че чак ми е трудно Thinking но  ето поне малко ще разкажа за нас Роби ми расте чудесно кротко и спокоино дете,много малко говори да не кажа почти нищо,в смисъл разбираемо иначе не можеш да му затвориш устата но само тои си знае какво говори,иска да се занимава сам не желае някои да му се бърка,наи много обича да разглежда книжки списания,наи въодушевен навън е от климатиците-нали знаете имам в предвид телата им които са монтирани на всеки апартамент почти,е не мога да го отделя от тях Joy може да стои с часове и да ги гледа и да вика"ву-ву"това е нещото от което ми е писнало до болка,не мога да го излъжа с нищо види ли ги ставеа неконтролируем newsm78 и така ми хаиде сега спирам че стана толкова дълго ще ви писне да четете надявам се тези дни пак да мога да пиша както и за напред Peace поздрави и целувки на всички малки и големи Heart Eyes

# 281
  • София , Монтана
walantana Честит рожден ден на Роберто! поне така показва лентичката му.А от това което си написала прочетох че вече е мнионал рождения ви ден.

# 282
Petia благодаря ти Hug  мина да на 23.01 беша аз не знам преди ни имаше там отпред при другите януарци но сега гледам че ни няма,ще помоля пак да ни сложат датата Praynig

# 283
  • София
ЧЕСТИТ 2-ри РОЖДЕН ДЕН НА РОБИ

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 284
  • София
Честит Рожден Ден на Роби! Да расте здраво, щастливо и умно детенце и да радва мама и тати.

Walantana, и ние отложихме нашият рожден ден по същите причини, преместих празника на 02.02. и да ти кажа непрекъснато се притеснявах дали някое детенце не е болно и Мартин пак да се зарази, а днес носа му пак тече и не знам. На самият 26.01. когато му беше рожденият ден мислех да купя накаква торта е така да запалим поне свещички да духне детенце, но не- той ми вдигна температура 39 и горкото едва гледаше, и така на деня без торти, без подаръци, но ще наваксваме живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт