🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 859
  • 868
  •   1
Отговори
# 720
Тук някъде загуби тази битка Мирела.
Вече пет минути се опитва да нацели ринга с куката.

# 721
  • Другата България
Именно. Отново доказателство колко е хаотична. Никаква мисъл. Нула.
То само с хамалогия не става.

# 722
Над 20мин ще е Мирела, няма шанс според мен.

# 723
  • на село
Ох, Мирела милата, другият отбор- Яни и Нина я подкрепят,  нейният гледат като попикани мушката.

# 724
Ох, Мирела милата, другият отбор- Яни и Нина я подкрепят,  нейният гледат като попикани мушката.
Сега да видим как ще се държат безнадеждните при играта на Аксения.

# 725
  • Другата България
С тия реклами през десет минути резултатът ще е на “0“.
Жалко, никаква тръпка.
А каква енергия щеше да има в дуел Камелия - Аксения!

# 726
  • София
Поне си пийна биричка Grinning

# 727
Не говоря и не намеквам за конспирация, а за личните ми впечатления, че това което видях по време на битката не съответства на резултата от нея. Мирела разцепи много повече дърва и пренесе повече. Това са мои субективни впечатления, които може да не са верни, . Наистина, има голямо значение и тежестта на дървото.

# 728
Здравейте пиша тук макар че не следя риалитито но просто съм много потресена как и в двете реалитита конкурентни в момента- Фермата и Игри на волята не се взимат някакви абсолютно нормални мерки за безопасност.
Пиша тук защото знам че и продуцентите четат този форум. Моля ви се хора как допускате да оставите две жени да цепят дърва без предпазни очила, хвърчаха трески навсякъде просто е абсолютно недопостимо така да се рискува здравето на участниците. Трябва да учите хората на култура на спазване на мерките за безопасност защото в България сме толкова назад ама толкова назад от темата че все едно сме страна от третия свят.
Наистина се надявам да си вземете сериозна бележка.
Благодаря

# 729
  • Вестерос
Предаването е от осем години. Точно този пример е нищо в сравнение с други ситуации през седмицата като ремонтират...

# 730
  • София
Страхотна стрелба на Акси, красота!

# 731
Здравейте пиша тук макар че не следя риалитито но просто съм много потресена как и в двете реалитита конкурентни в момента- Фермата и Игри на волята не се взимат някакви абсолютно нормални мерки за безопасност.
Пиша тук защото знам че и продуцентите четат този форум. Моля ви се хора как допускате да оставите две жени да цепят дърва без предпазни очила, хвърчаха трески навсякъде просто е абсолютно недопостимо така да се рискува здравето на участниците. Трябва да учите хората на култура на спазване на мерките за безопасност защото в България сме толкова назад ама толкова назад от темата че все едно сме страна от третия свят.
Наистина се надявам да си вземете сериозна бележка.
Благодаря

То да беше само липсата на очила.....Погледайте и други сезони и битки...

# 732
Еха. Браво на Аксения!

# 733
  • Разпиляна във въображението
Супер Акси! Simple Smile

# 734
Ами .. пореден неравностоен дуел през този сезон.
После може да го догледам на запис, приятно гледане.

Общи условия

Активация на акаунт