🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 858
  • 868
  •   1
Отговори
# 735
  • Другата България
Ами .. пореден неравностоен дуел през този сезон.
После може да го догледам на запис, приятно гледане.
Аз просто скучая, затова гледам.
Потресаващо незнание, и от двете.

# 736
  • Вестерос
Отново на нула 😁

# 737
Странно ли е,че почнах да харесвам Аксения Sob И не мога все още да преценя,дали защото всички останали са супер дразнещи ,или просто леко ми се издигна в очите.Може би е в комбинация и от двете.

Тотална излагация на алманаха и за двете!!!

# 738
  • София
Е, няма да е на геврек дуела. Simple Smile
Имаше някакви опити на Акси да нацелва и напипва някаква логика, но с нулев успех.
Това с читалищата се изложиха яко.

# 739
  • София
Голяма излагация този сезон на алманаха по принцип, а днес пък съвсем. Тъкмо си викам този път кьорава гъба не се падна и последният въпрос беше гъбен. Не че имаше някаква полза.
Аксения е грациозна, красиво се движи и играе.

# 740
  • София
Биха рекорда на Гуспата и Калин. Grinning

Абе не е никак смешно.

Ние тук в темата така се зарадвахме, че връщат Алманаха.
Но толкова посредствени резултати и изпълнения не е имало никога. Не само в дуелите, но и на тестовете по история във вторник.

# 741
Изложиха се, но то Яни се изложи на теста за фермери, та те ли.
Имаше и лесни въпроси, които дори хора като мен, които не блестят с грандиозни знания по история, можеха да отговарят. Вярно 1-2, ама все пак Simple Smile
За гъбите и аз мислех мухоморка.

# 742
  • Разпиляна във въображението
Ако бяха по-затворени въпроси можеха и да хванат нещо.

# 743
Биха рекорда на Гуспата и Калин. Grinning

Абе не е никак смешно.

Ние тук в темата така се зарадвахме, че връщат Алманаха.
Но толкова посредствени резултати и изпълнения не е имало никога. Не само в дуелите, но и на тестовете по история във вторник.
Какъвто каста - такива и резултатите.
Даже и на тестовете по история и алманаха.

# 744
  • София
Голям бонбон синът на Акси.

# 745
Здравейте пиша тук макар че не следя риалитито но просто съм много потресена как и в двете реалитита конкурентни в момента- Фермата и Игри на волята не се взимат някакви абсолютно нормални мерки за безопасност.
Пиша тук защото знам че и продуцентите четат този форум. Моля ви се хора как допускате да оставите две жени да цепят дърва без предпазни очила, хвърчаха трески навсякъде просто е абсолютно недопостимо така да се рискува здравето на участниците. Трябва да учите хората на култура на спазване на мерките за безопасност защото в България сме толкова назад ама толкова назад от темата че все едно сме страна от третия свят.
Наистина се надявам да си вземете сериозна бележка.
Благодаря

Еее, как да няма мерки, има, при това във всеки сезон:
"Внимавай да не паднеш!"
По-сигурно от това накъде.
То затова се контузват хората, като падат от покривите, щото не внимават.

Мирела наистина е много разпиляна и хаотична. Не я виждам и на тази игра.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 14:16 от Дидичка

# 746
  • Велико Търново
а пък това с писмата, ако наистина ги е писала сама.....
Показаха кадри от това, само не знам защо Андрей не им каза, че го има записано.

Мача довечера го виждам 9:1.
Едната точка е от алманаха.
Тото пусна ли си тази седмица?

Siska25, броила си на колко пъти Аксения е пренесла дървата си, ама видя ли по колко много носеше на всяко пренасяне? Нали не мислиш, че някой е минал и е сложил 7 кила дърва на кантара на Аксения?

Определено не трябва да им дават отворени въпроси, ако искат да имат някакви отговори в кръга с въпросите от Алманаха. Изключвайки пълната излагация и на двете в този кръг, Аксения прави много добри битки до момента. Таймингът показва, че няма да смучат вино с маркуч.

# 747
  • София
Явно тук приключва всичко. Има и още един рекламен блок. Ще дадат почти всичко от дуелите, има приказки, ясна е работата.

# 748
Съвсем заслужено ще е ако победи Аксения още след тази битка .Изненада ме приятно.

# 749
  • Велико Търново
Много добро рязане от Аксения. Коването ѝ се поопъва, но Мирела едва ли ще се справи по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт