🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 39 741
  • 868
  •   1
Отговори
# 75
Хайде сега. Старите имат едно ОГРОМНО предимство. Вече са участвали и повечето задачи, игри и чалъми покрай тях са им ясни. Вечно все да ги съжаляваме. Вечно все ощетени. Ами не са. Имаха и човек, който е бил част от продукцията, в техния отбор. За него знаем, че даже е искал/подготвял старите участници и не се знае още какво за новия сезон.

# 76
Майко мила, след грешния спойлер за отпадането на Димитър заради контузия, не очаквах че драмата ще продължи…Сега пък 9-ката на раздора.
Абе дайте му служебна победа за всички бъдещи сезони, и да миряса тоя човек! Аман!
Аз друго не разбрах - кога е разбрал, че е ощетен? Още вечерта на дуела или в събота, като е изгледам дуела? Или някой от екипа му е казал?

# 77
  • при късмета
Не става дума за съжаление, а за справедливост. Не оценяват задачите равнопоставено. Всички от старите си бяха същите и в техните сезони, без оправдания "ама аз до сега това не съм го правил". Тези, които не бяха имаха желание да се научат, като Дидо например, а не са чакали автоматично поощрение, ако не са се справили. Не е предимство това, че познаваш естеството на задачите. Че те и зрителите го познават

# 78
  • earth
Ако с гледане се учеше, кучето щеше да е касапин, казваше баба ми. Това за зрителите, колко знаят естеството на задачите.

# 79
  • при късмета
Да се знае естеството на задачите, не значи, че си се научил да ги правиш. Що за сравнение? А естеството на задачите не се е променяло от сезон 1. Ако не изграждат постройките ги реновират. А за животните, които са от първите строителни задачи, още преди постройките за хората, с изключение на 2 и на 6 разбира се, но там така или иначе нищо не правиха, са ги вдигали от нулата. В 1, 2 и 4 реновираха съществуващи постройки за хората, в останалите ги изграждаха. Грижата за животните си е една и съща от началото, доене, чистене на обора/кошарата, хранене.
Та кое от естеството на задачите не е ясно предварително?

# 80
За ратай старите може и Аксения да пратят. Първоначално предположих Веселка, но се сетих, че тя вече беше на дуел. Предполагам, че ще гледат всеки да мине, за следващата фаза да са възможно най-малко тези без дуел. Ще останат повече мъже, както винаги. Валерия е ясно, че е първия им избор, но може да не си промени решението да дръпне по-слаба жена.
Това последното няма как да стане, защото решиха не първия дуелист да избира опонента си , а цялата група. Точно, за да нямат скрупули и да избират силен опонент, което е риск и за играча и за целия отбор.
Така, че който и да иде на дуел от Старите, групата , а не той ще реши срещу кой ще се изправи на битка.Innocent

# 81
Diavolo нека има нов дуел, щом е толкова фатална грешката, но резултатът ще е като в събота - факт е, че Калин бееше по-бърз и по-добър. Ако са му казали навреме, че дъската е обърната пак щеше да победи. Гуспата беше моя фаворит, но Калин беше по-бърз. Просто старите герои са горди и мислят ,че новите като са тъпички са и слаби, но съвсем не е така. Нека Чавдар викне Иван на дуел, да видим като ще го спуква как ще стане.

# 82
  • при късмета
За ратай старите може и Аксения да пратят. Първоначално предположих Веселка, но се сетих, че тя вече беше на дуел. Предполагам, че ще гледат всеки да мине, за следващата фаза да са възможно най-малко тези без дуел. Ще останат повече мъже, както винаги. Валерия е ясно, че е първия им избор, но може да не си промени решението да дръпне по-слаба жена.
Това последното няма как да стане, защото решиха не първия дуелист да избира опонента си , а цялата група. Точно, за да нямат скрупули и да избират силен опонент, което е риск и за играча и за целия отбор.
Така, че който и да иде на дуел от Старите, групата , а не той ще реши срещу кой ще се изправи на битка.Innocent
Не мисля, че е взето решение. Първо, Чавдар не го обсъжда с целия отбор, а само с жените, второ имаше възражения, от Валерия още на обсъждането. Та не го считам за решено категорично, камо ли за правило. Ако беше решено, то щяха да накарат и Гуспата да дръпне Влад

# 83
  • Асеновград
Благодаря за новата тема.
Даже няма да гледам епизода , стига ми каквото прочетох. Аз наистина смятах , дори преди да прочета спойлера , че Гуспата ще отпадне. То ако ставало със сълзи...
Затова старите хора са казали , по малко приказки , а повече действия.
Дано старите се съберат , надявам се на жените да вземат точките.

# 84
Не е предимство това, че познаваш естеството на задачите. Че те и зрителите го познават

Ако опита не е предимство нямаше да забранят на Веселка да участва в отборната битка миналата седмица.

# 85
Гуспата си е същият от предното предаване преди години.
Много приказки, граничещи с празнословие, много самочувствие, но си е точно един балон без покритите.
И като се пукне балона, става смешен.

# 86
  • Другата България
Аз даже имам подозрения, че самия Димитър си е пуснал спойлера за контузията, аз разбрах за това както казах още през август мисля беше, когато спорехме с Ковид кой влиза от старите, и тогава той ме убеди, че и Гуспата влиза, но отпада заради контузия. И като наистина влезе, викам си - явно вярно ще отпадне заради контузия.

# 87
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен старите са си с превилегии още със събирането в един отбор. Все играчи стигнали напред и някой финалисти даже.
Другите куцо, кьораво и сакато е сбрано и се очаква да са равностойни на старите, ами няма как да стане. Повечето хващат за сефте чук и пирон.
Калин си беше в пъти по силен от Гуспата, с деветки и без деветки пак щеше да го бие. Много приказки без покритие е Гуспата. Където и да иде се оплаче е ясно и на децата, че е слаб играч.

# 88
Ще си мълчат щото даже и на монтирания епизод не са го видяли.

Видяли са го. Много вероятно нищо да не се спомене за тоя въпрос от страна на продукцията.

# 89
  • София
Изобщо не са коректни изказванията, че Калин е едва ли не лицемер, защото обвинил Аксения, а той самият е нарушил правилата. Няма как да знаем умишлено ли е било или не, видял ли е или не. Може само да се спекулира.

Общи условия

Активация на акаунт