💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 751
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 010
На мен техниката с буквите би ме объркала, бих използвала зрителната ми памет.

Офф, Илиян е голям злобар, толкова се радва когато някой не се справи с нещо И тая ехидна усмивка....единственият на когото искам да му фрасна един Grinning

Ралица много гадно с тез въпроси, то хем си ги повтарят наум, ми тя пък и ги пита нещо Joy

# 2 011
  • Другата България
Е, все пак битката е СТАТИЧНА, освен логична.
То.....ти да видиш, и Илиян стратега отпадна бързо бързо.

# 2 012
Наш Гого и той изгърмя.

# 2 013
  • Където морето целува небето...
Очаквано и за Алекса, че и дори за Гого (не ме бийте, но го очаквах).

# 2 014
# 2 015
Ами много слаби сини на тази игра, жълтите се спасяват.

# 2 016
Сините май ще ходят на съвет.

# 2 017
  • София
Каква изненада, че Цецо и Виктория отпаднаха първи, никой не го очакваше от тях. Толкова умни, красиви, силни и комплексни. Joy
Между другото Алекса така се бави да сложи плочката, че имам чувството, че чака да види другите какво вземат.

П.П.: Докато напиша и Мани потвърди съмненията ми.

# 2 018
Тук Алекса трябваше да го дисквалифицират за забавяне. Отделно двойкаджията преписа грешно. Илиян много изненадващо изкара най-малкото Алекса от играта без да иска, а вероятно и Гого. Аз очаквах Илиян да е много по-добър в тази игра.

# 2 019
  • София
Скрит текст:
Генчо ми напомня (и същевременно злорадства), че българският зрител пак се е проявил като последна инстанция:

На пръстите на едната ми ръка се броят участниците от четирите сезона, които са влизали в публични разпри с други участници след края на снимките на предаването. Радвам се, че по-голямата част осъзнават, че това е игра, и са в добри отношения.
Аз даже не се сещам за други. Знам такива, които не са близки, но чак така да се държат...
В първи сезон Веселин писа в социалните мрежи, Юлиян и Март също се караха публично, може и с други да се е карал първия. Във втори - Тодор откровено се заяждаше с Милен в социалните мрежи по време на излъчването на сезона им, с Йоанна също. В трети сезон имаше по-скоро индиректни коментари от страна на Андрей към останлите, а в настоящия освен скандала между Генчо и Зорница, имаме и заплахата за физическа саморазправа от страна на неговия приятел Аспарух към Алекса, който в отговор го предизвика на професионален двубой.

# 2 020
Е, Гого се детронира сам🙃! Явно е само тяло, физика, спорт и т. н. Но не и ум, памет, внимание, концентрация….
За останалите Цецовци, Викита, Алекси някакси го предполагах, както и за Мирелка, но за Гого…🤔

# 2 021
  • София
Гого и Алекса преписаха от Илиян
Не е истина просто

# 2 022
Ако още един път излъчат синхрони на Илиенча или Мани да им гледам злобата  ,ще си напъля ушите с барут и ще отида в един стълб да се блъсна.😁 Драйфа ми се от толкова злоба и надменност.🤮🤮🤮

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 22:21 от Joy 05

# 2 023
Ами като преписват вместо да мислят - така ще е! Гръмнаха групово Simple Smile

# 2 024
Ех, Гого.. и концентрация трябва. Не само физика.

Общи условия

Активация на акаунт