💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 809
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 025
Сега Евгения ще ги размаже. Ти да видиш!

# 2 026
Хайде, Джаферович ги отвя. Лесно се дадоха. Ама Илиян, Гого и Алекса беше върха. Самохвалко дето не е силен и преписвачите дето се прецакват. Поне ще видим и съвета тази вечер

# 2 027
Ех, Гого.. и концентрация трябва. Не само физика.
Ми той човекът си каза, че със затворени очи ще се концентрира, още тогава се усъмних в него Joy

# 2 028
В първи сезон Веселин писа в социалните мрежи, Юлиян и Март също се караха публично, може и с други да се е карал първия. Във втори - Тодор откровено се заяждаше с Милен в социалните мрежи по време на излъчването на сезона им, с Йоанна също. В трети сезон имаше по-скоро индиректни коментари от страна на Андрей към останлите, а в настоящия освен скандала между Генчо и Зорница, имаме и заплахата за физическа саморазправа от страна на неговия приятел Аспарух към Алекса, който в отговор го предизвика на професионален двубой.

И Наско, който още си храни всички Sweat Smile

За мен Генчо продължава да е мистерия как си мислеше, че може да обижда Зори седмици наред и после да е изненадан, че тя не му пристана. Нямаше съвет, на който той и коалицията му да не й се подиграват, да не намекват че е глупава или просто да проявяват неуважение. Мира и Елица просто я третират като човек. Гениална тактика просто.

# 2 029
Илиян като почне да плюе по другите прави доста кофти гримаси, мяза ми на Смийгъл/Амгъл.

# 2 030
Илиян елиминира Алекса и Гого Simple Smile

# 2 031
  • София
От мен за първия избор в понеделник

Сини: Фифо/Георги
Жълти: Гого/Генчо
Червени: Алекса/Фифо

# 2 032
Алекса ще стигне далеч, сече му пипето.
Но паметта не 😂😂😂

# 2 033
Гого ако нямаше ум, нямаше да печели толкова битки в които нито килограмите, нито ръстът му са преимущество досега.
Какво се изненадвате, че не е запомнил плочките- нали е Дзен , умът му е по цялото море. 🤣🤣🤣🤣 Това шегичка, но ми беше много забавно Мани какъв поглед им хвърли тип зубарчето, което се възмущава на гадните преписвачи. Сладури!

# 2 034
И друг провал на промото. Нямаше го досега разговора Илиян, Мани, Фейгин, тоест още преди играта беше ясно, че сините са на съвет.

# 2 035
  • Другата България
Я да видим сега промото колко е показателно.
Дано да са ме подвели всъщност, въпреки, че съм за жълтите, а и снощното първо промо си сочеше победа за тях. Освен това днешното с истериите на Алекса и чуденето на Фейгин какво да прави......то е ясно, че сините са на съвет.

# 2 036
Илиян елиминира Алекса и Гого Simple Smile
Нее, Гого и Алекса се елиминираха сами, като преписаха Joy

# 2 037
  • София
Еми да, не познах за Алекса...
Не знам и аз защо така сглупих. Боксьор и борец да е силен в подобна игра си е рядкост, но имах усещането, че ще стигне далеч.

# 2 038
Айдее, отиде. Еми мозък си е Жени, няма шест пет. Браво. Не очаквах толкова лесна победа. Дано не се каже сега, че продукцията я бута

# 2 039
Diavolo, струва ми се че бъркаш хитър с умен😀Алекса определено е първото😄

Общи условия

Активация на акаунт