💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 787
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 130
В промито Ралица погледна към Цецо и Илиян според мен. Фейгин ще спаси Мани. Абсолютно безсмислена постъпка при положение че предстои сливане на племена.

# 2 131
Ах как искам Цвъцко да го лепнат на пангара, па ако може и Мани да го понатупа, цена няма да има

# 2 132
Алекса и Виктория показаха най-голяма откровеност при номинацията - не те харесвам, не ти вярвам и не искам да те има! Точно и ясно. А не приказки от хиляда и една нощ да си разказват Joy
Не е верно това! Пропуснаха слона в магазина. Не казаха и дума за Цецо. Права е Мани. Уговорката беше да се махат най-слабите, но Виктория и Алекса се правят на разсеяни и нападат, тъй като нямат довод да защитят Цецо.

# 2 133
  • София
В крайна сметка не вярвам Фейгин да предаде своите.
Ще гласува за Цецо. Дано...
Ако не го направи, не искам да я чувам повече. Но вярвам, че ще вземе правилното решение.

# 2 134
Фейгин ще гласува за Цветан, вярвам в това.

Гого, Вики и Алексио заслужават да ги разхвърлят по племената, където първите двама ще са много уязвими.

Мани и Вики се договориха да изчистят слабите звена - Касим и Цветан. Мани не е нарушила дадената дума, за разлика от Вики, Алексио и Гого, които се опитват да спасят Цветан като прост гласоподавател.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:15 от Bengun

# 2 135
  • Другата България
Няма да се измъкне, двама отиват.
Мале, Илиян ще се измъкне.
Мани ще е на пангара.
Всъщност, сега получих факс.
Гнева на Алекса ще е защото Фейгин ще гласува за Цецо, а Алекса като капитан ще прати Илиян.
Двама номинирани - Илиян и Цецо.
След малко ще разберем.

# 2 136
Ма те си бяха котви. Гого ги води напред, те зад него се търкалят. Не го е казал нито с ирония, нито с лошо.

# 2 137
Ами слаб играч си е Цецо, по-слаб е от Мани. Той не може с още 4 човека да я държи, така че и това, че уж мъкне и тегли не става, трудно плува, тромав е, памет липсва. Мани минава супер на всички халки, аз Цецо на халки не съм видяла никога? Тегли и държи наравно с всички, не се оплаква, но… А Виктория кога стана кралицата на всички?

с тая уста

# 2 138
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Илиян като започне да се пули и в комбинация с веждите и ме плаши. Как това момче е модел, нямаше ли критерии за хубост?
Нищо му няма на Гого и говора му. Малко по-специфичен е, ама то не може всичко да е перфектно. Тамън да разберем, че и той е човек и има недостатъци.
Фейгин милата никакъв характер не показва, подмятат си я както искат.
Мани на Алекса в женски вариант ли ще се прави?

# 2 139
Малко критика относно човек, на когото симпатизирам:
Не виждам и не разбирам Фейгин защо се рее така? Илиян и Мани като коалиция не са й давали повод да мисли, че не е стабилна в тази коалиция или, че ще в предадат. Разбирам да беше в коалиция с Алекса и да не спи от напрежение, но защо започна да се суети така?  На всички ли иска да се хареса? Поведението й е разочароващо. От всички коалиции, в тази на Мани и Илиян най-ясно си дават сметка за собствените възможности и възможностите на противника,  и се държат плътно един за друг.
Мечтае си за Аквамен.

# 2 140
  • софия
Фейгин не е лигла и ще направи избор. За мен Цецо ще е на пангара. Обаче ще ми е кеф и Илиянката да намаже. Утре вечер да се хванат за ръце и заедно да поемат към залеза.

# 2 141
Гого гласува ли? Ако не е, той ще реши май Илиян или Мани ще е. Това ако Фейгин е за Цецо

# 2 142
Цецо е явен слабак, има само ръст и това е, нито някаква огромна постоянна сила показа, нито нещо друго. Виктория  меко казано ми е противна, посредствена на игрите, ако можеше да се справя така, както крещи, има шанс за повече победи.
Илиян не ми харесва от началото, ама поне обща игра прави Нещо.
Гого, Мани и Алексата се справят. Последният се прави на тартор, ама то защото му и позволиха и го посрещнаха като Спасител на племето. Не, че не е направил много, дърпайки ги напред, но прекалено му се позволи да командори.
Фейгин милата...с нея, без нея, може и да не се забележи много Wink

# 2 143
Ако искам да отпаднат Генчо или Георги- само срещу Мани и Илиян може да се случи това. Предполагам, те ще са на пангара , стискам им палци

# 2 144
  • София
Алекса и Вики са си мутри. Брутални мутри.

Общи условия

Активация на акаунт