💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 809
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 100
Абе тоя Цецо в коя паралелна вселена живее?? Наистина си вярва, че се справя.. егати грешната самооценка. Дано си ходи вече, чеее

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 22:30 от moonriver

# 2 101
Алкес е точно Миленка в този сезон, чувствителна е и не иска да нарани по един или даден начин някого.

# 2 102
  • София
Как Цветан няма СРАМ!
Да каже, че Мани е слаб играч
Бухахаха, смешко

Мани е 100 пъти по-добра от Цецо и Вики на квадрат!

# 2 103
  • София
Не го досрамя Цветан да каже, че Мани е слаб състезател. Аргументацията, че не е съгласен с мнението ѝ за него, че не я харесва като човек, беше достатъчна. Нямаше нужда да завършва с лъжа, защото това е лъжа. Мани не е слаб състезател. Все едно аз да кажа, че Филип е слаб състезател, защото не ми е любимец.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 22:17 от La Vikinga

# 2 104
Абе, Ралица ме дразни повече от всички останали Simple Smile

# 2 105
Цецо:Мани е слаба 🤣
Цецо ходи на очен лекар пич!!!

# 2 106
Фейгин е Миленка от миналия сезон. Има такива хора - мили, чувствителни, които искат да се разбират с всички. Мани и Илиян правят това, което Туджаров и Вальо направиха грешно - пренатягат болтовете на такъв човек. С Милена видяхме какво стана, сега да видим дали и Фейгин ще постъпи така.

# 2 107
  • София
Много агресивна жена е тази Виктория. Женска мутра.

# 2 108
  • Другата България
Мале, Илиян ще се измъкне.
Мани ще е на пангара.

# 2 109
Гого не ви ли прилича на гей?
Има ли снимки с жена?

Във визитката си в началото каза, че не му е много готино там, където работи, че дълго време не вижда жени.
Аз като цяло всякак го харесвам, дали харесва жени или мъже никога не е било фактор, да си оправя контузията и да си е все такава машина. Hands Muscle

# 2 110
Много ме е яд за Мани и Илиян, Фейгин ги прецака жестоко. Виктория говори абсолютни глупости заедно с Алекса, силно съжалявам, че тия варварски изпълнения победиха.

# 2 111
Ами слаб играч си е Цецо, по-слаб е от Мани. Той не може с още 4 човека да я държи, така че и това, че уж мъкне и тегли не става, трудно плува, тромав е, памет липсва. Мани минава супер на всички халки, аз Цецо на халки не съм видяла никога? Тегли и държи наравно с всички, не се оплаква, но… А Виктория кога стана кралицата на всички?

# 2 112
"Големите стратези" нямат мозък за 2 стотинки. По зле са и от Елица. Ще разпадали сините, после тримата под ръчичка в друго племе ще идели и него ще завладяват.🤪.Те от коя точно фантастика си взеха стратегията... 🤪 Малеее чудоооо...И на двамата трябва да им забранят да изричат думата стратегия.😆

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 09:38 от Joy 05

# 2 113
Илиян май има някакви тикове.

# 2 114
  • София
Скрит текст:
Все забравям да попитам: Стори ли ми се или на една от игрите преди няколко дена, когато бяха 7 на 5 срещу жълтите, любимият ви Гого нарече съотборниците си "котви", които трябва да мъкне?
В коя битка? Аз нямам спомен Гого да ги е наричал котви, но може би бих се ориентирала, ако знам битката.
Писала съм коя беше битката: когато бяха 7 на 5 срещу жълтите. Минаваха трасето вързани един за друг.
Изивнявай, не го отразих, не знам защо в съзнанието ми са две битки в тази конфигурация, не мога да се сетя за ситуацията с Гого, може би друг може да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт