💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 365
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Sunshine state
Тя пък Фейгин много лабилна се оказа. Като не й понася играта, да не се е записвала. Че то утре как ще се оправя с живота, ако на всяко нещо така се връзва.

# 2 521

Не забравяйте батко им Коалиций. Kissing Face

# 2 522
  • Пловдив
Тя пък Фейгин много лабилна се оказа. Като не й понася играта, да не се е записвала. Че то утре как ще се оправя с живота, ако на всяко нещо така се връзва.

Ако изходим от факта че е спортист хич не ми се вярва да е лабилна.
В случая според мен ситуацията в която е поставена, стреса и ограниченията наложи от формата си оказват влияние. Изолацията физическа и/ или емоционална си оказва влияние.

# 2 523
Фейгин още е дете. Състезава се в индивидуален спорт. Нормално е да е по-затворена. Плюс липсващата майка.

# 2 524
Ралица каза “предпоследната“.
А те са мислили за последната.
Мда, 5 души групово правят една и съща грешка. Stuck Out Tongue Winking Eye Разбирам да бяха един или двама души или поне някой от петимата да беше объркал с друг цвят, но как пък и петимата сгрешиха по един и същи начин? Този пък яко предОбриха нещата.

# 2 525
Тези трите не са от различни светове. Толкова естествена снимка - и като визия, и като пълнеж! Най-отпред виждам един "любим" мой предмет. На почти всички снимки присъства.
Колкото до троицата, искрено се надявам двоицата по-скоро да ме освободи от "умното" си излъчване. Ще се радвам да гледам Фейгин още в предаването, защото не са много жените, които ми са приятни да гледам. А още повече да слушам. Лайфовете на "троицата" са много товарещи, на мен лично ми е трудно да повярвам, че някой изпитва радост да гледа физиономията на Илиянчо, но ето - харесва се.
Продължавам да изпитвам симпатия към Виктория. Беше наречена мутра и още куп определения. Сигурно така си я чувстват хората. Други или същите определят Евгения намкоя си като умна, красива, интелигентна, боец, обединител и т.н. В богатата й биография и представяне в ИВ не успях да я открия като такава. Снимката, която Дяволчето е публикувало, ми е показателна. Разминаваме се. Гого наблюдавам внимателно, защото е много интересен герой тази година. Учудена съм, че се е навил на такава хитрина за цветовете. Харесвах талантливото му участие, спектакъла, който ни показва в състезанията, но това ми е разочароващо.

# 2 526
  • SF
Изгледах епизода от вчера и направо се стреснах от Алекса и как извика на Фейгин като на куче .Този човек е вербален насилник.Той е от този тип хора където те мачкат с думи, и не са нужни действия за да се почувстваш като нищожество до тях.

Аз вече разказах защо така е викнал. Извадено от контекста, изглежда, че й крещи. Всъщност дълго са я викали да влезе при тях, за да заснемат, как я поздравяват за избора да подкрепи приятелите си. Екипът трябваше да го заснеме, а Фейгин отказваше да влезе, за да не се карат ПРЕД КАМЕРИТЕ.
По принцип трябваше да е смешно, но са го монтирали така, че да е уж страшно.
Не й е крещял като на куче.
Или пък, ако искате, мислете си, че й е крещял. Както решите.

# 2 527
Ралица каза “предпоследната“.
А те са мислили за последната.
Още по- логично значи Джаферович да е подготвена да запомни предпоследната. Simple Smile

# 2 528
Изгледах епизода от вчера и направо се стреснах от Алекса и как извика на Фейгин като на куче .Този човек е вербален насилник.Той е от този тип хора където те мачкат с думи, и не са нужни действия за да се почувстваш като нищожество до тях.

Аз вече разказах защо така е викнал. Извадено от контекста, изглежда, че й крещи. Всъщност дълго са я викали да влезе при тях, за да заснемат, как я поздравяват за избора да подкрепи приятелите си. Екипът трябваше да го заснеме, а Фейгин отказваше да влезе, за да не се карат ПРЕД КАМЕРИТЕ.
Не й е крещял като на куче.
Или пък, ако искате, мислете си, че й е крещял. Както решите.

Коментираме на базата на видяното. Откъде ще ни хрумне, че са я викали толкова агресивно, за да я похвалят.
Ако искаха  да ѝ кажат добри думи, да бяха отишли при нея.

# 2 529

Разказваш, сякаш си била там..."екипът трябваше да го заснеме, а Фейгин отказваше да влезе".

# 2 530
Евентуално те да излезнат при нея да я поздравят?Joy

# 2 531
Конспиративните теории с Джофирович и скритите кабели са ми супер смешни. Не вярвам да има манипулация, но дори да има - просто ще й кажат предварително. Човек със средностатистически мозък може да запомни такава информация, ако е подадена предварително, а Джаферович е показала, че има мозък.

Виж Цецо, там кабели ще трябват, но пак може би ще намери тачин да се оплете в тях.

# 2 532
  • София
Е, нали трябва да се чисти образа на спасителя Алекса. Разбира се, че той не е виновен, че крещи като селяк. Фейгин е виновна, не се и съмнявам. Close

# 2 533
Ако има някой участник във форума, който чете или пише тук, искам да се извиня за минали, както и за всички изказвания против него (с изключение на Евгения). Все пак е само форум, а вие сте били само в игра. Просто се замислих, как може да се чувстват и близките им, ако четат. Няма да е хубаво спрямо тях.
Пак отбелязвам, с изключение на Евгения.

# 2 534
Бъфмааму!
Във ФБ такива конспирации има по отношение на победата на Джаферова, че се разхълцах! Аз не се втелясвах да записвам цветовете, ама имало такива и казват, че точно тя била сгрешила. А да не говорим за шалчето на главата и пълнежа на ортезата ѝ... Били "подплатени" технически.
Думи нямам, ако е така... Знам, че всичко е по сценарии, ама чак пък толкова??? Confused
Аз гледах епизода втори път днес. Последните три цвята от комбинацията бяха черен, син, зелен. Жени си спечели.

Общи условия

Активация на акаунт