💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 117
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 895
Напълно съгласна. Чак мо става жал, защото е трагично. Виктория ще спусне цялата си злоба
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!

# 2 896
  • Брюксел / София
Боже, Цецо имал брат близнак: тези са двама безполезни! Ужас! Това в кръга на шегата: братът може да е по - читав от Цеци!
Голяма забава беше този епизод! Това беше епично отпадане на най-комплексния играч евър! Т’ва Фифо и Гого могат да му дишат праха на топ играча Simple Smile

# 2 897
  • София
Ха, от анонса защо ми се струва, че Безстрашните са аут Grinning Уж Червени и Сини бойкотират и накрая изненада Grinning

# 2 898
Интересно, няма лайф в момента в ИГ все още.

# 2 899
Алекса и Виктория разпаднати в понеделник благодарение на Супер Цеци. Ама каквото и да правят продукцията си ги тика напред така, че все тая. Жалко само, че Гого е потърпевш от цялата тази глупост между двата лагера. Той е отишъл там за игрите, а не за интригите и приматските крясъци.

# 2 900
Ако има хора в племето да ми говорят по този начин и да се агресират срещу мен, те няма да са “моето” племе. Аз не бих понесла такава среда, горките момичета.
Мда, не схващам логиката да искаш твоето племе да се разпада, вместо да се влеят хора от друго племе, да заровите томахавките, тъй като ябълките на раздора ги няма вече Grinning, и да пускате новите по пързалката.

# 2 901
  • Другата България
Трагична музика, трагичната физиономия на Алекса, ревящата Елица, и Ралица, която казва “Трябва да свалиш знамето на земята“. Ха познайте от три пъти кое племе ще се разпадне? Joy Аматьори.
Горкия Гого, само той не разбрал какво става, и защо, той си се раздава на макс, за това е отишъл.
А двете девойки не знам защо смятат, че ще са в едно племе и след обединението, за да саботират.

# 2 902
  • София
Защо не дадоха как Вики чака Цецо и се чуди колко тъмно е станало, а го няма, да не се е загубил Grin

# 2 903
Ще има ли лайф за рекордите..? Не че имам намерение да гледам, но ако има и евентуално някой гледа, да разказва Simple Smile

# 2 904
В понеделник ще има циркове
Мани и Фейгин нямат място сред насилници. Алекса и Вики упражняват психически тормоз над едни крехки момичета.
Грозна работа, която гледаме в поредно българско риалити!
Боже, преувеличавате адски много - психически тормоз?! Обективизъм нулев!

# 2 905
Лелееее.. как му сипват на Цветан в социалните мрежи не е истина. Това е само шоу, някои от коментарите са невероятно непремерени, злобни и неприятни за четене Sad

# 2 906
Оставам с добри чувства към Цецо. Оказа се много комплексиран, чувствителен и лесно манипулируем. Иначе се раздаваше за племето, още повече за хората, които харесваше от него, лоялен до крайност, и като цяло според мен мекушав и добросърдечен. Жалко, че много разочарова с поведението си след съвети, където се държеше като малко дете след "Не се сърди човече", че и по-лошо - избиваше го и на обиди и агресия.
Виктория мисля, че също е искрена в приятелските си чувства към него. Личи си, че за нея не беше само глас в коалицията. Не мисля, че Гого и Алекса са и така близки, но определено с Алекса имат много общи черти и го вижда като по-силен коалиционен партньор.
В понеделник ще се забавлявам с Гената Joy Много ме кефи този човек! Радва се на играта, играе спортсменски. Много добри думи към Цецо. Много добри отношения с Георги. Тези жени го съсипаха.
Големите победители от първият етап за жълтите, защото само те искат да се запазят като племе и имат ядро. Трябва да отдам заслуженото на Джаферович. Знае как да играе играта и да остави емоциите на заден план.
Мисля си, че супергероите без Илиян и непобедимите без Елица имаха шанс да направят читави племена, обаче тези двамцата отровиха всичко.

# 2 907
Най-накрая няма да гледаме повече този безполезен плужек Цветан.. Доживях!!🥳🥳 Дано и сините да се разпаднат в понеделник и Генчо или Фифо да изритат наглата Виктория и селянина Алекса и ще спа спокойна 😂😂

# 2 908
E, в края на краищата отпаднаха които трябва. От четиримата бях твърдо да отпадне Цецо и после Илиян, като все пак по-неприятен от другите двама. Та, както казват на село - Ende gut, alles gut Simple Smile

# 2 909
Интересно, няма лайф в момента в ИГ все още.

Скърбят за Цецо!

Общи условия

Активация на акаунт